@Sale_M Moguce da je do moba, jer me nesto zaje****o, zacrni se ekran, blokira, koci, pa su mi u servisu ubacili novi softver (Nokia 3120classic, tel. je dumb, nista Symba nista Winda) kad odem na "detalji softvera" pise mi- V 07.16 27-05-08 RM-364(c) Nokia. Sad je sveok, ponekad zakoci, ali nema crnog ekrana i ovaj problem sa vezom neutvrdjenog krivca.
Vracanje na fabricko stanje i 'novi' softver je radjeno kod ortaka od ortaka, tako da to moze da objasni mnoge stvari. LM, probleme sa vezom sam imao na oba post i prepaid 64, sad mogu da tvrdim samo za post, pre retko koristim.
Veza puca, tisina na 3-4 sec pa se onda 5sec cuje pa opet tisina, tpliko je lose da je skoro nepodnosljivo

Od pon. krecem ponovo da radim i prosto ne znam sta mi je ciniti. Dugujem 3000 za avgust, jos nisam platio, nikako da odem da reklamiram. Bio sam 3 nedelje na putu(nije roming) pa je mozda zbog toga, ali ipak, svakog meseca 1300-1700 a tog 3100! Malo mnogo!!

Jel ima sanse da mi je veza losa zbog neplacanja racuna? Totalna konfuzija
Ajde ljudi pomagajte, osecam se ko da zivim u kamenom dobu sto se tice mreze(a i drugih stvari). Mada realno ovde u blokovima i jeste dzungla(betonska) Najbolje da kupim 10ak golubova pismonosa, stvar sigurna, jedino ako ga penzos ne capi za rucak

Zemljo Srbijo...