1000 minita u mts mrezi za dopunu = > 250din

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
celtic spirit
Banned
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

Post od celtic spirit »

kakva su vasa iskustva sto se tice kvaliteta zvuka. Ja sam kod mtsa postpaid (dusmana sto bi Nikola031 rekao) i stalno secka veza ako ne stojim u mestu, prosto nepodnosljivo. Tako je od pre nekih mesec dana i to mnogo intenzivnije nego inace. da ne pominjem da mi je do pre nedelju dana prilikom SVAKOG poziva veza pucala nakon 30 sec. dok ne ponovim isti poziv, onda je sve ok, doduse ako se ne mrdam...
sta je MNP? :uhuh: :chytry:
Nokia 3120 classic

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Mobile Number Portability, u prevodu menjas operatera a zadrzavas br. sve ostaje isto, imas 064 br. a racune placas telenoru i koristis njihove usluge.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Prelazak kod drugog operatera bez promene broja. Dan kada ce 061 biti i Telenor, 066 na Vipu, a '06trojka' korisnici Mt:s-a (pu! pu! Najezih se!)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Meni je kvalitet zvuka manje više ok, ali dosta puta mi se dešava da piše da je mreža zauzeta. Sinoć nisam mogao apsolutno nikoga da dobijem, non-stop mi je pisalo da je mreža zauzeta. :uhuh: :dry:
Zaboravih da kažem da koristim postpaid, paket MIX500.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

pa da, obecaju silne minute, uz nove kartice se dobija sve moguce, poruke/pozivi/megabajti. te kartice se posle bace kad se iskoristi bonus a postpaid korisnici ispastaju jer ne mogu da telefoniraju kao ljudi. ziveo lelekom!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

@Nikola031,
Haha ovo me podseca na fiksne (analogne) linije iz ranih devedesetih. Jel' okrecete "nulu" da biste jace culi sagovornika? :) :P

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Nikola031 napisao:...dosta puta mi se dešava da piše da je mreža zauzeta. Sinoć nisam mogao apsolutno nikoga da dobijem, non-stop mi je pisalo da je mreža zauzeta...
Da nisu prekinuli ovu promociju, ne bi mogli iz 20x da dobijemo vezu, te s te strane sam ja :) , iako je stvarno totalno :dry: sto tako menjaju uslove promocija. U nedelju sam rekao devojci, i ona je dopunila kredit i dobila minute, a kad su juce njene drugarice htele da urade isto, bilo je "zasto za nas nema"? :unsure:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Kako su grozni, to je za neverovati. :o

Sad sam bas planirao da izadjem da uplatim kredit, jer mi je legla plata i kao da procitam ima li sta novo na forumu, kad ono cvrc.

E svakog dana se sve vise razocaravam u Srbiju i Srbe. Jeste da treba voleti svoj narod i biti uz njega i sve sto ide uz to, ali 20 godina se trudim da zatvorim oci pred nekim stvarima, ili pokusavam da objasnim sebi da je to zbog krize koja traje kod nas 20 godina, ali ne mogu ljudi vise. Smucili su mi se svi. Dodje mi da promenim nacionalnost i da postanem Eskim. Bilo sta samo ne Srbin.

Nema dana da se nesto ne desi u ovoj Srbiji a da mi se stomak ne preokrene. Jedino kad spavam sam miran i ne mislim. Verujte.

miodrage, molim te, na onoj vasoj grupi na Facebook-u , kazite im sve u lice. Nemojte da imate bilo kakvog obzira. Sve im menadzere i direktore potkacite. Oni su krivi jedini sto je ovako ispalo. Radnici nemaju nista sa tim, oni samo dobiju crno na belo sta da rade.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Ja se vama stvarno divim i odakle vam vise zivaca i snage da ih trpite , a ja sam ih trpio bezmalo 10 godina :disgust: crveni misle da su stvarno nenunistivi ida im se bas bas moze drzava u drzavi drzava :x

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

vlada1970, koja je to grupa ???? ja sam samo naso PROTIV PRODAJE TELEKOMA hahahaha ima i takvih :lol: i jos nesto ako te nerviraju baci karticu, i ja sam imao 064 br skoro 10 godina i bila mi je zbog toga frka da promenim operatera ali nista strasno i nema vise nerviranja, slicne, tjs. mnogo bolje akcije kod plavih traju mesecima i niko te ne jebava. jedino tako mozes da uradis nesto protiv ovih.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ako mi verujete, samo zbog omiljenog broja i ff brojeva, i dalje imam mts karticu.

Zligor, javice se verovatno uskoro miodrage, pa ce ti detaljno reci. Ja sam samo jednom bio posetio njihovu grupu i zaboravih naziv.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Kad vec polemisemo o karticama i operaterima da postavim jedno pitanje...Zapravo ne pratim ponude koje daju operateri jer sam dugo post paid sa nekim beneficijama pa bilo sta drugo i da daju za mene to ne vazi...Sve vise razmisljam da promenim karticu na pre paid zbog tih dodataka a i u poslednje vreme ne mogu da se kontorlisem sto se tice racuna(do pre 2 meseca racun mi je uvek bio u dinar tacan kao prosli i tacno na granici koju sam postavio) pa me interesuje sta bi mi vi preporucili...Salljem SMS-ove ali volim i da pozovem(mada nisu to neki razgovori vec tipa"Gde ste? Kad izlazimo i gde izlazimo) Pa da cujem vase predloge... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

kod telenora imas jos 2 promocije, 10 para minut i 5 pera nocu. kad kupujes novu karticu moze da se desi da minuti iz ovih akciaj vaze 7 ili 30 dana, bolje je naravno 30 samo nema pravila/ sta se padne. ako potrosis mozes da aktiviras ponovo. dodaj sms ne vazi za ove nove pakete prica,posle 4 i poruke. idealno je da ti 1000 min vaze mesec dana sto su 100 RSD i posaljes jos 200 poruka i imaces mesecne troskove do 400 RSD. naravno ako vecina u imeniku koristi 063.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A pa da se javim kad sam vec prozvan :) Znachi grupa na FB je Udruzenje korisnika mobilnih telefona, a nalazi se na adresi http://www.facebook.com/group.php?gid=51299263768 <<-- ko hoce da se prikljuchi dobro je dosao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

@miodrage, jest' da ce ova poruka da mi bude obrisana, ali dajte ime domenu, umesto php?gid=brojeva... Bolje za reklamiranje.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

celtic spirit napisao:kakva su vasa iskustva sto se tice kvaliteta zvuka. Ja sam kod mtsa postpaid
Ja sam postpaid 2 meseca vec i bas dosta razgovaram i nemam nikakvih problema sto se zvuka tice,a i nije mi se desilo da je mreza zauzeta da ne mogu da obavim poziv,da nije nesto do tvog telefona...
Cak mi sad i stanje racuna lepo radi na *797#
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

koliko ih boli k.... za korisnoke ovo je strasno, kad su svima slali sms za ovu akciju mogli su i sad po jedan o prevremenom ukidanju (postovani nismo u sanju da ipostujemo nasu promociju jer nememo pojma) , jer ljudi niso toliko obavesteni i dalje uplacuju po 250 dinara iako im ne treba, samo zbog minuta. shame on you!!!!!!

tramvaj12
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Sep 2009. 11:06

Post od tramvaj12 »

Katastrofa, znaci stvarno su nesposobni, prvo sto stavljaju datum ako ne mogu da ispostuju logicnije bi bilo da stave do popunjavanja kapaciteta. Ali ok ovo im je bolje sto su uradili makar da napisu telekom zadrzava prava promene promocije tako da i ocekujem da ce menjati. Istina malo je teze u popodnevnim i vecernjim casovima dobiti korisnike u zauzetim delovima pogotovo ako korisnik ima "losiji" telefon ali inace ostale u zauzetom delu se dobijaju iz drugog-treceg puta dok pozivi su svima bili otvoreni i prolazili su bez problema. Ali fora nad forama je sto sam usao u osmi dan vec par sati i jos mi nisu ponisteni minuti. Ovo je katastrofa a mogu da naplacuju pozive ali ne mogu da poniste status o besplatnim minutima. :dry:

celtic spirit
Banned
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

Post od celtic spirit »

@Sale_M Moguce da je do moba, jer me nesto zaje****o, zacrni se ekran, blokira, koci, pa su mi u servisu ubacili novi softver (Nokia 3120classic, tel. je dumb, nista Symba nista Winda) kad odem na "detalji softvera" pise mi- V 07.16 27-05-08 RM-364(c) Nokia. Sad je sveok, ponekad zakoci, ali nema crnog ekrana i ovaj problem sa vezom neutvrdjenog krivca.
Vracanje na fabricko stanje i 'novi' softver je radjeno kod ortaka od ortaka, tako da to moze da objasni mnoge stvari. LM, probleme sa vezom sam imao na oba post i prepaid 64, sad mogu da tvrdim samo za post, pre retko koristim.
Veza puca, tisina na 3-4 sec pa se onda 5sec cuje pa opet tisina, tpliko je lose da je skoro nepodnosljivo :disgust: Od pon. krecem ponovo da radim i prosto ne znam sta mi je ciniti. Dugujem 3000 za avgust, jos nisam platio, nikako da odem da reklamiram. Bio sam 3 nedelje na putu(nije roming) pa je mozda zbog toga, ali ipak, svakog meseca 1300-1700 a tog 3100! Malo mnogo!!:angry: Jel ima sanse da mi je veza losa zbog neplacanja racuna? Totalna konfuzija :smutny:
Ajde ljudi pomagajte, osecam se ko da zivim u kamenom dobu sto se tice mreze(a i drugih stvari). Mada realno ovde u blokovima i jeste dzungla(betonska) Najbolje da kupim 10ak golubova pismonosa, stvar sigurna, jedino ako ga penzos ne capi za rucak :shock: Zemljo Srbijo...
Nokia 3120 classic

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

celtic spirit, sigurno ti nije losa veza zbog neplacenog racuna, a ako se telefon gasi nije do mreze. koliko ja znam kod telekoma moras prvo da platis racun da bi se zalio, ne znam, plati pa trazi listing ako ne mozes sad da ga dobijes.

Odgovori