Nije ti dobra verzija,ta ne funkcinonise vise,potrazi 1.85,emtube ili oficijalnu youtube aplikaciju
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
YouTube oficijelna aplikacija nikako neće da mi učita... Sve kaže nešto "could not reach server" ili tako nešto... Probaću ostalo, hvala!
EDIT: Nova MobiTubia isto kaže "file not supported"... Idemo dalje .
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
bestboy, hvala, radi, ali užasno sporo buffer-uje . Možda zato što mi brat gleda live stream neke utakmice, ali ako nije do toga... Ali bar ne piše "file not supported", tako da je do Interneta.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
ljudo pomoc ako je ima. hteo sam da sredim da mi budu efekti tema kao sa fp2 na fp1 na mojoj noka-i n82 v20. ono kastorui effects,uradio sve po upustvu,ali nece. sta da radim?
Fox, ti si jos uvek na v20 cekajuci nove modovane mogucnosti tog softvera ?Salu na stranu,ja sam se bas skoro neko vreme interesovao za to ali nema sanse da ce od toga biti nesto.Fox, update-uj
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M nije da zbog toga nisam updateovao,u to budi siguran...
Nisam odradio update iz prostog razloga sto mi tel savrseno radi sa sw v.20 i sto sam primetio,uporedjujuci dve N82-ojke sa sw v.20 i v.31,da je bass na sluskama kod mene bar 50% jaci!
pa prosto receno,necu da moja n82 bude kao i svaka,zelim da se malo razlikuje od ostalih,koliko da je god thema na njoj dobra,nije to to. bio sam na stranim forumima,kazu da je moguce,ali jbg,sta je tu je. neka preporuka da ne bude kao ostale?
Ofarbaj masku u crveno pa da vidis sta je rad i izmodujes je koliko toliko sa patchevima za uklanjanje precica sa active standby-a i jos nekim i to je to
Patcheve nadji na symbian-freak.com/forum u temi modding a zovu se prosto no search in idle,no wlan in idle,no to do in idle i no calendar in idle.
pored 'mobiola screen capture' ima li jos neki tako dobar? meni nece da se instalira na kompu. tj hoce ali kada pokusam da ga otvorim kaze file corrupt ili tako nesto . i neki file dll is missing . a skinuo sam ga sa 3 site-a i 3 puta instalirao i sva 3 puta ista poruka. moze pomoc ? hvala
Koji je po vama najbolji program za promenu Fonta na telefonu? Koristio sam neke ali imam problem sa eksternim displeyem jer se ponekad zesce uflesuje cim iskljucim font radi besprekorno....A sa fabrickim fontom se smorim...
Flip Font mi je pravio problem....FontRouter Man mi ne radi nikako ne mogu da ga pokrenem....Ako imas neku proverezu verziju koja radi bio bih zahvalan za link (na PP naravno)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.