He he he pa jednostavno oni baš i nemaju načina da vide šta je bio kod tebe problem. Mislim sa jedne strane su u pravu gprs ti je bio aktiviran ali ti je bio pušten samo gprsinternet APN dok gprswap APN nije. (da si probao MMS video bi da i on funkcioniše) ..... Nije to smao tvoj problem tako je po svemu sudeći sa svim 066 kontrola troškova brojevima .... ali Telekom je to tako da teško da će nekome da padne na pamet da provere celu seriju brojeva kojima su vrljavo aktivirali servise da ne pominjem eventualno rešavanje tog problemaspasa napisao: LJUDI, 2 puta mi kazu da je aktiviran gprs....jel to oni pojma nemaju ili nisu zainteresovani za svoj poso i ljude (korisnike) zbog kojih oni imaju poso i koji im placaju hleb.![]()
065 / 066 mt:s
- 
				skeptichni chicha
 - Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Planiram da uzmem 066 kontrola troskova,malopre sam bio na mts-ovom sajtu i zbunio sam se,oni uz ovaj paket nude neki sugavi lg uz ugovornu obavezu od 6 meseci,mislio sam da 066 kontrola troskova moze da se uzmeme bez ugovorne obaveze,tj da ugovor koji se potpisuje nije vremenski ogranicen,znaci da mogu da raskinem ugovor kad hocu!!jel zna neko koji su uslovi kada se kupuje o66 kontrola troskova??

Xaxa isto tako sam i ja mislio dok ga nisam uzeo, ali je u stvari extra kao 2. telefonMiloske83 napisao:nude neki sugavi lg
inache i ja imam kao i svi problem sa gprsom na kontroli troskova, vec 3 puta zovem kazu aktiviracemo medjutim ne radi i dalje... a na istom telefonu (N80 iz potpisa) sa 064 karticom radi, sto znaci da su podesavanja ok. btw, probao sam i sa apnom gprswap i gprsinternet i nece.
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
						- celtic spirit
 - Banned
 - Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

Imam pitanje u vezi placanja racuna. Postapid sam korisnik mts-a. Uvek platim racun nekoliko dana nakon sto mi stigne racun, tj. ako mi racun stigne oko 15. za prosli mesec, ja ga platim oko 20. Medjutim u julu mi je racun bio oko 3000 
  a obichno je 1200(mix 1000) i evo jos ga nisam platio, pa me zanima da li neko zna kakvo je njihovo pravilo po pitanju placanja racuna, da li mi iskljucuju mogucnost poziva i kad?
Jel ima neko ko je ovde postpaid kor. mts-a a da je imao(i da i dalje ima!!!!) problema sa vezom. Imam pre i postapaid karticu i do pre nekoliko dana kad pricam na oba telefona veza pukne posle 20ak sekundi
 , a kad ponovo pozovem onda ne puca. Sada nije toliko lose 
 , vec je ona "standardna" fora da moram da stojim kad pricam jer ako se pomeram secka za medalju. 
Kako pricate vi koji imate auto???

Jel ima neko ko je ovde postpaid kor. mts-a a da je imao(i da i dalje ima!!!!) problema sa vezom. Imam pre i postapaid karticu i do pre nekoliko dana kad pricam na oba telefona veza pukne posle 20ak sekundi
Kako pricate vi koji imate auto???
Nokia 3120 classic
						- celtic spirit
 - Banned
 - Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

@brankons VIP je koliko ja znam najgori i to sam cuo od ljudi koji mobilne koriste za najrazlicitije potrebe. E sad, sigi kazes da je Telenor najbolji ali ja sam chuo da deru? Kad ti treba nesto kvalitetno ne treba da se pita za cenu reko bi neko, ali ipak ne znam da li se isplati. Ne znam koje su im tarife tacno, ali znam da kad sam gledao pre godinu dana da nikako nisam mogao da skapiram sta i koliko naplacuju  ni posle pola sata buljenja u cenovnik tako da sam uzeo mts postpaid na godinu dana. 
Jos jednom da ponovim zanima me kad mts pocinje sa 'sankcijama' za neplatise posto nisam platio jos jul, pa da znam kad da ocekujem 'vas poziv nije moguc' od automata?
hvala

Jos jednom da ponovim zanima me kad mts pocinje sa 'sankcijama' za neplatise posto nisam platio jos jul, pa da znam kad da ocekujem 'vas poziv nije moguc' od automata?
hvala
Nokia 3120 classic
						vip koristim od prvog dana iz razloga sto sto me je lelekom smorio , prvo je bila pripejd opcija zatim sam presao na 325 potom na 350 .
Koristim ga svakako ima cak i rominga i podosta razgovora sa inostranstvom , u pocetku na to mislim na onaj period do postpejda signal je bio slab, ali danas vip je nadmasio telekom bar sto se tice usluznosti i ljubaznosti a bogami lepse se i cuje ljudi rade i operater koji bar u post pejdu ima naj manje zalbi troskovi mesecni neprelaze 1500 dinara bar na ovoj mojoj 350 ( racunaj porez ) .
Nekad ali bas nekada se desi da je mreza preopterecena ali to prodje u granicnim oblastima sa hr , madjarskom i rumunijom sigan je odlican i nema upada u roming .
Provera stanja je bolja od telekomove za minimum 101%

E jedino sto ja i mnogi zameram vipu sto je njihovom dolaskom promenjen nacin obracuna ali to je nebitno ako imas 350 minuta ,sms mms i jos toliko u vipu .
Telenor je dokazano naj mreza za poslove. Za deranje to je bilo nekada sad je telenor jedino u minusu mozda u cenama aparata koje daju na post pejdu malo su preterali ali to i nije neka velika mana

Koristim ga svakako ima cak i rominga i podosta razgovora sa inostranstvom , u pocetku na to mislim na onaj period do postpejda signal je bio slab, ali danas vip je nadmasio telekom bar sto se tice usluznosti i ljubaznosti a bogami lepse se i cuje ljudi rade i operater koji bar u post pejdu ima naj manje zalbi troskovi mesecni neprelaze 1500 dinara bar na ovoj mojoj 350 ( racunaj porez ) .
Nekad ali bas nekada se desi da je mreza preopterecena ali to prodje u granicnim oblastima sa hr , madjarskom i rumunijom sigan je odlican i nema upada u roming .
Provera stanja je bolja od telekomove za minimum 101%
E jedino sto ja i mnogi zameram vipu sto je njihovom dolaskom promenjen nacin obracuna ali to je nebitno ako imas 350 minuta ,sms mms i jos toliko u vipu .
Telenor je dokazano naj mreza za poslove. Za deranje to je bilo nekada sad je telenor jedino u minusu mozda u cenama aparata koje daju na post pejdu malo su preterali ali to i nije neka velika mana
- Daddy Yankee
 - Banned
 - Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

ma i nije meni toliko do postpaida, nego sam video da ima telefon koji hocu da uzmem daju preko ugovora. pa mi zato nekako deluje isplatljivije tako (ako vec hocu legalan  
  ). inace ne trosim ja mnogo kredita, pa bi uvek ostajao u okviru ponudjenih min, sms i MB. Zato me zanima koliki racun stize ako se to ogranicenje ne prelazi. Ili ipak mislite da je bolje dati dosta vise kesa za legalan fon?

Uzmi fon u legalnoj prodaji znaci neko og zvanicnih distributera , otidji u vip i potisi neobavezujuci ugovor na tarifu 350 imaces racun 1280 - 1500 dinara a ugovor ces moci raskinuti kad oces ako premasis cifru .
druga opcija je telenor isti postupak samo sto je tarifa prenesi 325

nemoj da se zeznes i da uzmes telefon od njih to ti je 2 godine robije mislim na mts

druga opcija je telenor isti postupak samo sto je tarifa prenesi 325
nemoj da se zeznes i da uzmes telefon od njih to ti je 2 godine robije mislim na mts
0 din/min sa tri mt:s prijatelja
19.10.2009
Prijatelji boje tvoj svet!
Crno-Beli-svet-vest.jpgUkoliko ste 064 ili 065 prepaid korisnik i imate tri omiljena broja u mt:s mreži, nudimo Vam mogućnost da uštedite na vremenu i novcu i da sa Vama dragim osobama sada razgovarate čak 30 dana po ceni od 0 din/min.
Vaša tri omiljena broja mogu biti bilo koja tri 064/065/066 prepaid i/ili postpaid broja. Pretplata za ovu uslugu je 299 dinara i plaća se nakon izvršene prijave sa Vašeg prepaid računa. Pretplata uključuje 30 dana razgovora sa tri omiljena broja po ceni od 0 dinara po minutu, u periodu od 0:00h do 24:00h. Cena uspostave veze je 1,50 dinara.
Prijava se vrši slanjem SMS poruke sa tekstom "TRI" na broj 687. Nakon uspešno izvršene prijave, dobićete povratnu poruku sa jednostavnim instrukcijama za definisanje omiljenih brojeva.
Ukoliko, po isteku 30 dana od dana aktivacije, imate dovoljno kredita na prepaid računu, usluga će Vam biti automatski aktivirana. Naravno, u svakom trenutku, ukoliko to želite, možete izvršiti deaktavaciju.
Aktivacija tri omiljena broja isključuje korišćenje Friends & Family (F&F) usluge i usluge Prepaid najdraži broj. Ranije definisani F&F brojevi biće sačuvani i automatski aktivirani nakon prestanka korišćenja tri omiljena broja.
*Cene su izražene bez pripadajućih poreza. Telekom Srbija zadržava pravo promene navedenih uslova.
--------------------------------------------------------------------------------__
Moje mišljenje :
Da je bar pretplata jeftinija, ovako je oko 400din sa porezima, da bi pričao sa tri broja.
* Bolje bilo da je i sms besplatan
ili
* Da cena bude najviše 200 din sa porezima
Bezvezno prilično.
Edit by gameforce:Poslednja opomena zbog SPAMOVANJA foruma nepotrebnim proredima!

19.10.2009
Prijatelji boje tvoj svet!
Crno-Beli-svet-vest.jpgUkoliko ste 064 ili 065 prepaid korisnik i imate tri omiljena broja u mt:s mreži, nudimo Vam mogućnost da uštedite na vremenu i novcu i da sa Vama dragim osobama sada razgovarate čak 30 dana po ceni od 0 din/min.
Vaša tri omiljena broja mogu biti bilo koja tri 064/065/066 prepaid i/ili postpaid broja. Pretplata za ovu uslugu je 299 dinara i plaća se nakon izvršene prijave sa Vašeg prepaid računa. Pretplata uključuje 30 dana razgovora sa tri omiljena broja po ceni od 0 dinara po minutu, u periodu od 0:00h do 24:00h. Cena uspostave veze je 1,50 dinara.
Prijava se vrši slanjem SMS poruke sa tekstom "TRI" na broj 687. Nakon uspešno izvršene prijave, dobićete povratnu poruku sa jednostavnim instrukcijama za definisanje omiljenih brojeva.
Ukoliko, po isteku 30 dana od dana aktivacije, imate dovoljno kredita na prepaid računu, usluga će Vam biti automatski aktivirana. Naravno, u svakom trenutku, ukoliko to želite, možete izvršiti deaktavaciju.
Aktivacija tri omiljena broja isključuje korišćenje Friends & Family (F&F) usluge i usluge Prepaid najdraži broj. Ranije definisani F&F brojevi biće sačuvani i automatski aktivirani nakon prestanka korišćenja tri omiljena broja.
*Cene su izražene bez pripadajućih poreza. Telekom Srbija zadržava pravo promene navedenih uslova.
--------------------------------------------------------------------------------__
Moje mišljenje :
Da je bar pretplata jeftinija, ovako je oko 400din sa porezima, da bi pričao sa tri broja.
* Bolje bilo da je i sms besplatan
ili
* Da cena bude najviše 200 din sa porezima
Bezvezno prilično.
Edit by gameforce:Poslednja opomena zbog SPAMOVANJA foruma nepotrebnim proredima!