Kako sakriti broj kod slanja SMS-a?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
- Kontakt:
Kako sakriti broj kod slanja SMS-a?
Kako da sakrijem broj kada saljem SMS , da li za to postoji neki program ili moze nekako drugacije !!!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Postoji program koji šalje poruke preko gprs-a, SMS Extender, čini mi se...
Ili koristiš neki sajt za slanje, kao na pr. ovaj:
viewtopic.php?p=16870
Ili koristiš neki sajt za slanje, kao na pr. ovaj:
viewtopic.php?p=16870
● PRAVILA FORUMA ●
Da malo dodam: da bi koristio SMS Extender, moraš prethodno autorima programčića uplatiti kredit (100 porukica = 7 EUR, čini mi se), zatim dobiješ user name i pasword pa udri... Osim što možeš da se predstaviš kako hoćeš, taj programčič omogućava i slanje flash SMS porukica koje po dolasku u telefon (onome kome si poslao, naravno), odmah "iskaču" na displej i ne može da ih eskivira...
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- Miškoni
- Administrator
iggymydoom, probaj ovaj link od gore, imaš 10 besplatnih poruka, zatim se registruješ ponovo pa imaš još 10, i tako... A možeš i fleš poruke da šalješ sa sajta. A ovaj program i ako nađeš, nećeš moći da koristiš ako ne platiš...
● PRAVILA FORUMA ●
Evo za svaki slučaj i linka proizvođača pomenutog softvera (Simeda):
http://www.simeda.com/smsxtender.html
http://www.simeda.com/smsxtender.html
Ovaj sajt, http://communicator.clickatell.com/ , sto je naveo Miskoni sljaka 1000%! Ja ga koristim vec neka 2 meseca i svaka poruka stize bez problema. Mozes i sam da namestis ste ce da pise ko je posiljaoc. A ako to ne diras onom ko prima izadje potpuno neki nebulozni broj.
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Pre nego sto posaljem poruku trebam da napisem +38164xxxxxxx ili nesto drugo !!! Vidim da svi hvalite taj sajt ,ali meni nesto ne ide od ruke !!! Kada se registrujem ,ja tada dobijem neki kod koji mi stize na e-mail ,pa treba da ga upotrebim negde ,ili nesto drugo??? HELP
Da li negde postoji crack-ovana verzija sms extender-a (ja sam ga nasao kao smsxtender) i da li postoji nesto tako za GPRS ???
Da li negde postoji crack-ovana verzija sms extender-a (ja sam ga nasao kao smsxtender) i da li postoji nesto tako za GPRS ???
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Sto se tice prvog pitanja, kada saljes nekom poruku treba da napises 38163xxxxxx, bez tog +, a meni je stigao aktivacioni kod na fon kao sms, i pre nego sto krenes da saljes poruke ukusac taj kod, imas tamo iznad onog mesta gde pises broj mali link gde ti pise nesto tipa molim vas, unesite aktivacioni kod...kliknes na to, otvoriti se prozor, i onda ces videti gde treba da ukucas kod, kad to obavis onda mozes da saljes poruke

Nije 10 poruka dnevno vec po svakoj registraciji dobijas 10 poruka da posaljes. Cim istrosis tih 10 ponovo se registrujes, samo promenis user ostali podaci mogu da ostanu potpuno isti, i dobijas novih 10 i tako do ludila. Postoji jedna caka. Primetili ste da prilikom registracije upisujete svoj broj mobilnog da bi vam stigao aktivacioni kod. U koliko upisujete samo jedan broj posle odredjenog broja puta vise necete moci da primate sifru za aktiviranje na taj broj. Kada vam se to desi samo stavite neciji drugi broj: mamin, tatin, bratovljev, sestrin, devojcin, deckov... . Ja vec neko vreme za aktiviranje koristim devojcin broj telefona.Zoka napisao:Koliko sam ja shvatila 10 poruka dnevno....ali nisam sigurna...ili mozda moras stalno de se registrujes...u svakom slucaju nije lose
Dobijas kod koji na odredjenom mestu na sajtu trebas da upises da bi se tvoj nalog aktivirao i tek kada to ucinis mozes da saljes poruke. Napravio si veliku gresku sto si pisao +. To nemoj da radis ni prilikom ragistracije ni prilikom slanja poruka.Pre nego sto posaljem poruku trebam da napisem +38164xxxxxxx ili nesto drugo !!! Vidim da svi hvalite taj sajt ,ali meni nesto ne ide od ruke !!! Kada se registrujem ,ja tada dobijem neki kod koji mi stize na e-mail ,pa treba da ga upotrebim negde ,ili nesto drugo??? HELP
- Miškoni
- Administrator
Evo još jednog zgodnog sajta za slanje SMS-a, ne znam čiji je (navodno je Indijski, neki test je u toku i besplatno je dok ne završe), nikakva registracija nije potrebna, a broj sa koga stižu poruke je 999810...
Radi sa 064...
Link

Radi sa 064...
Link

● PRAVILA FORUMA ●