Kako sakriti broj kod slanja SMS-a?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Kako sakriti broj kod slanja SMS-a?

Post od iggymydoom »

Kako da sakrijem broj kada saljem SMS , da li za to postoji neki program ili moze nekako drugacije !!!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Postoji program koji šalje poruke preko gprs-a, SMS Extender, čini mi se...

Ili koristiš neki sajt za slanje, kao na pr. ovaj:
viewtopic.php?p=16870

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Da malo dodam: da bi koristio SMS Extender, moraš prethodno autorima programčića uplatiti kredit (100 porukica = 7 EUR, čini mi se), zatim dobiješ user name i pasword pa udri... Osim što možeš da se predstaviš kako hoćeš, taj programčič omogućava i slanje flash SMS porukica koje po dolasku u telefon (onome kome si poslao, naravno), odmah "iskaču" na displej i ne može da ih eskivira...

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Neka mi neko da URL za skidanje tog programa ,ne mogu nikako da ga nadjem cak ni na Google !!! a

Da li moze da se placa pojedinacna poruka ? a

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

iggymydoom napisao:Da li moze da se placa pojedinacna poruka ? a
Ne moze. :dry:

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

iggymydoom, probaj ovaj link od gore, imaš 10 besplatnih poruka, zatim se registruješ ponovo pa imaš još 10, i tako... A možeš i fleš poruke da šalješ sa sajta. A ovaj program i ako nađeš, nećeš moći da koristiš ako ne platiš...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Evo za svaki slučaj i linka proizvođača pomenutog softvera (Simeda):

http://www.simeda.com/smsxtender.html

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Pa ne znam koliko su bas pouzdani ti sajtovi za free sms, ja sam noge isprobala...ili mi poruka uopste nije stigla ili tek posle nekih pola sata...jedino mi je dobar servis 2000, tu stvarno poruke stizu u realnom vremenu... :wink:

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

Ovaj sajt, http://communicator.clickatell.com/ , sto je naveo Miskoni sljaka 1000%! Ja ga koristim vec neka 2 meseca i svaka poruka stize bez problema. Mozes i sam da namestis ste ce da pise ko je posiljaoc. A ako to ne diras onom ko prima izadje potpuno neki nebulozni broj.

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Da li postoji neki takav sajt za GPRS ,posto bi ja ipak hteo to da saljem sa phona a ne sa kom.

Hvala i bez ovog odgovora

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

Kada se ulogujes na svoj user i pass otvara ti se novi prozor za pisanje poruke. Ispod tog malog prozora gde pises samu poruku nalazi se "Advanced". Klikni tu i poslednja opcija koja ti se nudi jeste "Sender ID" gde mozes da upisujes ili brojeve ili slova.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ej Lizard, isprobala sam ovaj sajt... :D i moram priznati da je odlican... :wink: :)
Stvarno sam se prijatno iznenadila, poruke stuzu odmah, stvarno super, hvala :wink: :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Svi fale sajt ali... Meni ne moze... Ne radi na CG mrezama, tj. 069 i 067... :cry: A inace mislim da mogu samo 10 poruka da se posalju... :P

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Koliko sam ja shvatila 10 poruka dnevno.... :unsure: ali nisam sigurna...ili mozda moras stalno de se registrujes...u svakom slucaju nije lose :wink:

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Pre nego sto posaljem poruku trebam da napisem +38164xxxxxxx ili nesto drugo !!! Vidim da svi hvalite taj sajt ,ali meni nesto ne ide od ruke !!! Kada se registrujem ,ja tada dobijem neki kod koji mi stize na e-mail ,pa treba da ga upotrebim negde ,ili nesto drugo??? HELP

Da li negde postoji crack-ovana verzija sms extender-a (ja sam ga nasao kao smsxtender) i da li postoji nesto tako za GPRS ???

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Sto se tice prvog pitanja, kada saljes nekom poruku treba da napises 38163xxxxxx, bez tog +, a meni je stigao aktivacioni kod na fon kao sms, i pre nego sto krenes da saljes poruke ukusac taj kod, imas tamo iznad onog mesta gde pises broj mali link gde ti pise nesto tipa molim vas, unesite aktivacioni kod...kliknes na to, otvoriti se prozor, i onda ces videti gde treba da ukucas kod, kad to obavis onda mozes da saljes poruke :wink: :)

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

Zoka napisao:Koliko sam ja shvatila 10 poruka dnevno.... :unsure: ali nisam sigurna...ili mozda moras stalno de se registrujes...u svakom slucaju nije lose :wink:
Nije 10 poruka dnevno vec po svakoj registraciji dobijas 10 poruka da posaljes. Cim istrosis tih 10 ponovo se registrujes, samo promenis user ostali podaci mogu da ostanu potpuno isti, i dobijas novih 10 i tako do ludila. Postoji jedna caka. Primetili ste da prilikom registracije upisujete svoj broj mobilnog da bi vam stigao aktivacioni kod. U koliko upisujete samo jedan broj posle odredjenog broja puta vise necete moci da primate sifru za aktiviranje na taj broj. Kada vam se to desi samo stavite neciji drugi broj: mamin, tatin, bratovljev, sestrin, devojcin, deckov... . Ja vec neko vreme za aktiviranje koristim devojcin broj telefona.
Pre nego sto posaljem poruku trebam da napisem +38164xxxxxxx ili nesto drugo !!! Vidim da svi hvalite taj sajt ,ali meni nesto ne ide od ruke !!! Kada se registrujem ,ja tada dobijem neki kod koji mi stize na e-mail ,pa treba da ga upotrebim negde ,ili nesto drugo??? HELP
Dobijas kod koji na odredjenom mestu na sajtu trebas da upises da bi se tvoj nalog aktivirao i tek kada to ucinis mozes da saljes poruke. Napravio si veliku gresku sto si pisao +. To nemoj da radis ni prilikom ragistracije ni prilikom slanja poruka.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Lizard:
Ako sam te dobro razumela, posle par prijava istog broja telefona on vise ne prihvata taj broj? Hehehehe, znaci moracu da zaredam po clanovima porodice...hehehe :lol:

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

Zoka napisao:Lizard:Ako sam te dobro razumela...

Odlicno si me razumela. Bas sam to zeleo da kazem.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Evo još jednog zgodnog sajta za slanje SMS-a, ne znam čiji je (navodno je Indijski, neki test je u toku i besplatno je dok ne završe), nikakva registracija nije potrebna, a broj sa koga stižu poruke je 999810... :wink:
Radi sa 064...

Link :D

Odgovori