Slike sa mobilnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Evo jedne slike sa modovanom camerom N82

Slika

8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

IDzO, e pa onda je sa foto aparatom.. ali mislio sam da je sa fonom pooszto sam i fonom slikao taj dan.. HBG :smutny: :smutny: :smutny: izvinite narode za prevaru.. ali svakako imaju istu kameru i fon i foto tako da mozda se moze podrazumevati kao slika sa telefona :D

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Sale_M, nesto mi se i ne svidja ta modovana fotka. Isuvise mi je nekako ostra ne znam ne razumem se u fotografije bas mnogo, ali mislim da n82 moze bolje.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Meni se bas svidja.Jeste malo ostrija ali tako je lepse i slikano je u landscape modu zbog udaljenosti objekata i boljih detalja.

60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

Sale_M, losa slika ni meni se ne svidja ima delova koji su losi na slici ne znam po cemu je modovano ovo ali nebi smela slika sa modovanom kamerom biti okoliko losa sa ovoliko suma ;-) :wink:

Edit Bolje da nisi slikao u landscape modu puno si izgubio zato je i losa ovako ;-) Af odlicno odradi posao i u ovakvim situacijama i slika bi ti bila veca za MINIMUM 1 mb da je modovana + af ;-)

Evo primera koliko meni zauzima slika slikana modovanom kamerom + extra podesavanja za kameru rezultati su fantasticni ali slike mi cepaju do 8mb :-D

Slika

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

60sec, jel mi mozes reci kako pravis te slike?? mislim kako modojes??? vidim ta ti slika ima 6 mb :o jel usporava ucitavanje slika to?

60sec
Banned

Post od 60sec »

Cooomi, pa fp2 se lako moduje cak sam rucno odradio sve zivo sto se kamere Tice! Sto se ucitavanja tice ne nista nije sporije jer fp ucita 1 nom slike i posle ne ucitava zato i smanjuje ram memoriju kada ih sve iscita :-D sto se tice naknadno slikanih samo njih ucita i to je to :-) A sto se tice brzine nemam problema jer koristim Micro SDHC6 karticu tako da BRIJE sto se brzine tice,a slike jednom recju fantasticne! :wink: na zalost ne mogu uploadiovati ove vece slike ali dobro za upload smanjim pa postavim ;-)

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

kako da modifikujem kameru mi to mozes objasniti.. i molim te izvini sto samaram znam da sam dosadan ovih dana...

60sec
Banned

Post od 60sec »

Cooomi, tebra za n82 nemam blage koliko znam nemoze se korigovati to na n82 vec se pokusava smestiti file iz FP2 uredjaja na FP1 koji bas i ne radi svoj posao :-D znaci ne znam za n82 to moras nekog drugog pitati ko je modovao ja blage nemam po meni ovo sto je Sale_M, postavio nije mod vec klasicna slika bez moda jer meni bolje slike ispadaju bez moda :-D realno i to sa AUTO podesavanjima,zato sam mu i rekao da ne gasi af kada ima detalja u blizini slikanja a pozadina neka bude malo u magli to nije ni lose ;-) ali najvise zavisi kako podesis kameru a ovi telefoni imaju MNOGO dobra podesavanja kamere mada koristio sam innov8 koji ima podesavanja da se ukakis :-D tacnije sve je podesene tvoje je da kliknes hoces zalaske da slikas,vatromet,suncano itd :-D VRH nemoras rucno podesavati vec slikas kao profi uz manje truda ;-) ali dobro nokia ima sve to samo mora manuelno :-) kada izvalis koja ti se podesavanja najvise svidjaju uzmi i podesi USER settings i neka ti do bude po default u podeseno posle upalis kameru i odmah podesenu kameru imas :-)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Mora da mi ovo modovanje nije uspelo onda.U uputstvu sa symbian-freak foruma stoji da se sa samo kapira jedan text fajl u c/private 60sec,znas li ti kompletno uputstvo kako da modujem kameru?

60sec
Banned

Post od 60sec »

Sale_M, tebra onaj lik na SF je poceo da se folira da zna nesto a taj mod ja pravim vec god dana i on ga naziva po svom imenu a glumi ludilo tako sto kao moduje lik ga pita aj mi moduj 5320 on kao ne moze ja mu modujem i dam itd :-D decko je smesan videces moje komentare i slike Igor88 :-) sto se tice n82 decko se folira jer ne zna da moduje FP1 a ne znam ni ja iskreno mogu da ti dam mod za FP2 ali mislim da ti nece pomoci ili ako imas ovaj file u :\private\10202BE9\10282EDC.txt Posalji mi ga na pp ili na mail pa cu da vidim sta moze da se iskoriguje ;-)

A ono sto on ne ume da uradi jeste da skine limit sa slika tj max file moze biti 3 mb :-D ja sam ga stavio na 10 mb sve preko nece da pokrene kameru :-D ne pitaj koliko muke sam namucio dok sam skidao limit sada komotno sabija kvalitet slike :-D hvata vise detalja i ivice su neznije odradjene nema gubitka kvaliteta bas bas full ja mislim da sam samo jerkannu dao moj mod :-D

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

evo ovo je slikano sa n82 (SIGURNO) u krupnom planu....

Slika

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

Zuca nemirnoca :) Slika

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

Prva slika sa E71! 8) Slika
Samsung Galaxy S3 I9300

moonwalker80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07

Post od moonwalker80 »

83905867838205078382-ta slika sa k750i :D
Slika

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Slika
Слобода или смрт

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Cooomi »

Preparirana lisica na Novosadskom Sajmu

Slika

WC u mojoj skoli...

Slika

libya
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 16. Sep 2009. 11:22

Post od libya »

Slika

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ker...dobar :)
Slika
Uspavati dete, ništa lakše
Slika
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Vlada Zem, svaka cast za drugu fotku, Klinja je prelep.
Iznenadio me je prijatno sam kvalitet fotografije s obirom da je u pitanj 6500.

Odgovori