Takmičenje: najbolja slika sa mobilnog telefona...

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Zaključana tema
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

U kiosku je i lepo odes tamo preuzmes ga! :P :D

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

milann, cestitke i od mene,a sto se nove teme tice,svidja mi se i mislim da cu i ja konacno imati sta uslikati a da necemu valja :)
Nokia N95 8GB

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pobednik prethodnog takmicenja, Milann je izbrao sledecu temu: Cvece

Pobednik bira temu za naredno takmičenje.

Neka pravila, koja se mogu dopuniti i o kojima možete diskutovati u okviru ove teme....

1) Mogu da učestvuju svi članovi foruma, sem mene kao sudije...
2) Jedan učesnik - jedna fotografija. Odlučite se za jednu fotografiju iz serije fotografija koje ste uslikali i samo tu jednu pošaljite... Ako pošaljete više slika u takmičenje ulazi samo prva slika koju ste poslali, dakle, ne žurite, napravite više slika pa onda izaberite jednu dostojnu takmičenja...
3) Fotografije slati bez rama (misli se na ram oko slike) i da nemaju potpis na njima...
4) Obavezan je EXIF da bi se moglo uveriti u regularnost
5) Nije dozvoljena obrada u Photoshopu (ili nekom drugom programu za obradu slika), dodavanje objekata, uklanjanje objekata, fotomontaža... Dakle slike slati direktno iz telefona, bez ikakve obrade... Možete slati crno-bele slike ili sepia i koristiti sve blagodeti koje telefon poseduje...
6) Svako nepoštovanje pravila ili mahinacija rezultovaće diskvalifikacijom i javnom blamažom...
7) Uz fotografiju OBAVEZNO poslati nick i/ili ime i prezime, kojim telefonom je slikano.
8 ) Slike slati isključivo meni, dakle korisnik IDzO i to na mail mstakmicenje@gmail.com i to na sledeći način... subject: slika za takmičenje, pa user name... u tekstu navesti stvari pod stavkom 7... i to kao attachment...
9) Glasanje će se obaviti u novoj temi koja će služiti samo za to i to po principu jedan član jedno glasanje i to po principu za sliku koja vam se najviše svidja dajte 5 bodova, za drugu 3 i za treću 1 bod... Dakle ovako bi to izgledalo:

Slika broj 15: 5 bodova
Slika broj 16: 3 boda
Slika broj 3: 1 bod

Svaki učesnik može glasati i to samo jednom da napomenem....
10) Rok za prijavu slika je istaknut dole a glasanje traje nedelju dana od postavljanja galerije koja će biti totalno anonimna, dakle, niko sem mene neće znati čija je koja slika da ne bi bilo favorizovanja...

Glasanje će početi čim sredim slike i otvorim galeriju i novu temu, a to je za dan dva od kraja roka i trajaće nedelju dana...

SLIKE MORAJU BITI NAPRAVLJENE U OVOM PERIODU

Želim svim takmičarima uspešnu i fer borbu i neka najbolji pobedi...

U ovoj temi možete komentarisati sve vezano za samo takmičenje sem o samim slikama... ko to bude radio biće udaljen iz takmičenja i dobiti opomenu kao da krši neko pravilo foruma... ukoliko se to ponavlja biće mera koje ne volimo ni mi ni vi... ;)
Poslednja izmena od IDzO u Ned, 20. Sep 2009. 22:14, izmenjeno 2 puta ukupno.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Istekao je rok za slanje slika.
Uskoro ce biti otvoreno glasanje .

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Kao prvo zeleo bih pohvaliti sve clanove koji su poslali slike. Slike su odlicne bice veoma zanimljivo gledati kako ce se odvijati "borba"! :wink:

Ovde glasajte, samo bodovi, svi ostali postovi će biti brisani a članovi dobiti warn pred isključenje ukoliko to budu kršili... Glasajte po principu jedan član jedno glasanje i to po principu za sliku koja vam se najviše svidja dajte 5 bodova, za drugu 3 i za treću 1 bod... Dakle ovako bi to izgledalo:

Slika broj 10: 1 bod

Svaki učesnik može glasati i to samo jednom da napomenem.

Glasanje traje do subote 19.09.2009. 00:00h

Galerija sa slikama (svaka slika je numerisana): KLIK

U slucaju da se slike ne vide ili ako imate neke druge primedbe pisite u OVOJ temi.

Glasanje : KLIKNI OVDE ZA TEMU ZA GLASANJE

Srecno! :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pobednik na temu CVEĆE je:

Vlada Zem sa osvojenih 35 bodova - slikano sa Nokia 6500s
Slika

Jedan iskreni aplauz za pobednika! :)

Slede ostali radovi, po broju osvojenih poena:

Drugo mesto sa osvojenih 23 boda osvojio je Zllaja - slikano sa Nokia N95 8GB
Slika

Trece mesto sa osvojenih 19 bodova osvojio je Milann - slikano sa Nokia N82
Slika

Cetvrto mesto sa osvojenih 18 poena osvojio je Moonwalker80 - slikano sa SE K750i
Slika

Peto mesto sa osvojenih 14 bodova osvojio je Vlada 1970 - slikano sa Samsung P850
Slika

Sesto mesto sa osvojenih 8 bodova osvojio je bestboy - slikano sa Nokia N82
Slika

HVALA SVIMA NA UCESCU! CESTITKE POBEDNIKU

POBEDNIK BIRA TEMU ZA SLEDECE TAKMICENJE

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Vlada Zem, svaka čast za fotku i čestitam na pobedi :)
I ostalim učesnicima želim da pohvalim slike jer su sve bile zaista odlične. ;)

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Vlada Zem честитам на победи,као и осталим учесницима на сликама...
:lol: :) :wink:
Nokia 6220 Classic

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Hvala :) Takodje odlicne slike, sve su za 1.mesto. Sta cemo sledece? Automobili? Ima neko malo "originalniju" ideju?
Pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Cestitam Vlada Zem :D Ti kazi. Ali ako pitas,mozda automobili, nije losa ideja, po meni. :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Uvek ima nesto interesantno da se slika,pa se mozda i pridruzim temi ako naletim na nesto sto vredi slikati.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pobednik prethodnog takmicenja, Vlada Zem je izbrao sledecu temu: Automobili

Pobednik bira temu za naredno takmičenje.

Neka pravila, koja se mogu dopuniti i o kojima možete diskutovati u okviru ove teme....

1) Mogu da učestvuju svi članovi foruma, sem mene kao sudije...
2) Jedan učesnik - jedna fotografija. Odlučite se za jednu fotografiju iz serije fotografija koje ste uslikali i samo tu jednu pošaljite... Ako pošaljete više slika u takmičenje ulazi samo prva slika koju ste poslali, dakle, ne žurite, napravite više slika pa onda izaberite jednu dostojnu takmičenja...
3) Fotografije slati bez rama (misli se na ram oko slike) i da nemaju potpis na njima...
4) Obavezan je EXIF da bi se moglo uveriti u regularnost
5) Nije dozvoljena obrada u Photoshopu (ili nekom drugom programu za obradu slika), dodavanje objekata, uklanjanje objekata, fotomontaža... Dakle slike slati direktno iz telefona, bez ikakve obrade... Možete slati crno-bele slike ili sepia i koristiti sve blagodeti koje telefon poseduje...
6) Svako nepoštovanje pravila ili mahinacija rezultovaće diskvalifikacijom i javnom blamažom...
7) Uz fotografiju OBAVEZNO poslati () nick i/ili ime i prezime, kojim telefonom je slikano i ako želite opišite kako je nastala slika...
8 ) Slike slati isključivo meni, dakle korisnik IDzO i to na mail mstakmicenje@gmail.com i to na sledeći način... subject: slika za takmičenje, pa user name... u tekstu navesti stvari pod stavkom 7... i to kao attachment...
9) Glasanje će se obaviti u novoj temi koja će služiti samo za to i to po principu jedan član jedno glasanje i to po principu za sliku koja vam se najviše svidja dajte 5 bodova, za drugu 3 i za treću 1 bod... Dakle ovako bi to izgledalo:

Slika broj 3: 1 bod

Svaki učesnik može glasati i to samo jednom da napomenem....
10) Rok za prijavu slika je istaknut dole a glasanje traje nedelju dana od postavljanja galerije koja će biti totalno anonimna, dakle, niko sem mene neće znati čija je koja slika da ne bi bilo favorizovanja...

Rok za slanje slika počinje 21.09.2009. godine u 00:00 časova i završava se 04.10.2009. godine u 23:59... to je dovoljno vremena da se naprave lepe slikice i da mi pošaljete... naknadne prijave neću uzimati u obzir...
Glasanje će početi čim sredim slike i otvorim galeriju i novu temu, a to je za dan dva od kraja roka.

Želim svim takmičarima uspešnu i fer borbu i neka najbolji pobedi...

U ovoj temi možete komentarisati sve vezano za samo takmičenje sem o samim slikama... ko to bude radio biće udaljen iz takmičenja i dobiti opomenu kao da krši neko pravilo foruma... ukoliko se to ponavlja biće mera koje ne volimo ni mi ni vi... ;)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Stigle su samo dve slike, pa ne znam da li da otvram glasanje ili da se produzi rok za slanje slika za jos nedelju dana. :?

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

IDzO, Pa nista onda,produzi jos jednu sedmicu,a ako ni tada ne bude bolje,biracemo izmedju te dve.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Zbog slabog odziva rok za slanje slika se produzava do 11.10.2009 god. u 00:00h!

moonwalker80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07

Post od moonwalker80 »

Cudo, ovde mnogi slikaju felne, te nabudzio sam ovo te nabudzio sam ono, te pogledajte da se pohvalim sa makinu...a ovamo samo dve slike stigle.
Ajde dajte neki komsijski mercedes ili BMW, malo ovo ono :)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ma stvarno, ako ima neka tema koja je maltene neiscrpna i gde je nemoguce nemati sta poslati, onda je to tema Automobili.

Znaci, dovoljno je izaci na prvi parking i imacete bar 10 primera zanimljivih automobila. Hajde ljudi, ne budite lenji. :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

mladj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 30. Nov 2008. 15:59

Post od mladj »

Evo ja bih da pošaljem sliku, ali ne znam šta je to EXIF, i kako to da pošaljem, n00b šta ću :oops:

edit: evo izguglao sam da je to neki standard, mislio sam da je ekstenzija kao JPEG. Dakle, ne morate da se mučite da mi objašnjavate, samo mi recite kako i šta da pošaljem :)
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Не мораш да знаш,само пошаљи слику. :D
Шалим се EXIF садржи све податке о снимљеној слици. 8)
Слобода или смрт

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

mladj, sliku posalji na mail mstakmicenje@gmail.com .

Zaključana tema