Ja se bas ne razumem puno u mobilne, ali da li mi neko moze objasniti kako da najjednostavnije ubacim u nokiju 7373 fabricke tonove za zvono (ringing tones), jer sam kupila polovan danas i vidim da ima samo neke dve melodije za zvono (koje nisu fabricke)?
Valjda je neko, iz nekog razloga, izbrisao sve tonove. Meni nije ni bitno da to bas budu tonovi za 7373, imam 6230i i da li mogu da jednostavno prebacim tonove sa 6230i na 7373?
U nekoj radnji su mi trazili 900 dinara za ubacivanje softvera, ali da li postoji neka jeftinija varijanta, jer meni samo nedostaju tonovi, sve ostalo je OK? Uzgred, kada se kaze ubacivanje softvera, da li to znaci i da bi ubacili sve ringing tones ponovo?
fabricki tonovi za nokiju 7373
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
katrin, Ubacivanje SW-a podrazumeva brisanje i upisivanje KOMPLETNOG upravljackog programa Vaseg telefona-Flesovanje. To MOZDA mozete i sami napraviti ili uz pomoc nekog ko se vec bavio time preko NokiaUpdateService (Google ako bas hocete) ali uz RIZIK da nesto krene po zlu pa na kraju ispadne skuplja pita od tepsije.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Najjednostavniji nacin da se to uradi jeste da se telefon preko USB-a nakaci na racunar, pokrene PC Suite i klikne na "update" posle toga samo treba pratiti uputstva i sve je gotovo za par minuta.
Evo i iskustva ljudi sa foruma...
viewtopic.php?t=7010
Druga opcija je da negde na netu nadjes originalne tonove, mislim da se i o tome pisalo na forumu pa ako te ne mrzi procackaj. Posle toga samo najobicniji copy/paste sa racunara na telefon i to je to.
Svakako da je moja preporuka da se flesuje telefon i vrati na fabricko stanje zbog svakojakih gluposti koje je prethodni vlasnik drzao u telefonu.
Evo i iskustva ljudi sa foruma...
viewtopic.php?t=7010
Druga opcija je da negde na netu nadjes originalne tonove, mislim da se i o tome pisalo na forumu pa ako te ne mrzi procackaj. Posle toga samo najobicniji copy/paste sa racunara na telefon i to je to.
Svakako da je moja preporuka da se flesuje telefon i vrati na fabricko stanje zbog svakojakih gluposti koje je prethodni vlasnik drzao u telefonu.