Slike sa mobilnih telefona
Da stvarno, boje su odlične, a verovatno je za Nokiu normalno da slika van centra i van fokusa bude malo muljavija, ali ono što je bila poenta slike se jako dobro vidi.
Nije kao sa fotoaparata, ali uopšte nije loša a još manje "mnogo loša".
Nije kao sa fotoaparata, ali uopšte nije loša a još manje "mnogo loša".
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
@60sec, vec sam navikao da svoje stvari velicas a tudje da nevaljaju nista.Citao sam ovu temu jedno 50-60 strana unazad, ti si brate svakom rekao bukvalno da mu slike nevaljaju kao i telefon.A svoj 6220 c, i svoje slike si velicao do nebesa.Kao sto rece kolega sa foruma gargamel4, nadam se da se ne ljuti sto ga pominjem.Skromnost je vrlina.
markolaza, cekaj jel sam ja ista lose rekao sem da sam mislio da je slikano sa d900 ne kapiram cemu to vredjanje to je rekao jer sam ja pre toga rekao ala sam skroman! Ova tvoja slike je jako losa sto se tice kvaliteta slike i tu nema sta da mi protivrecis jer je ocaj kvalitet,zumiraj na 100% i ivdeces kako ima neke retardirane sare bas kao d900 samsung!
60sec, ma ko ti brate kaze za sliku,ja znam da je slika sa strane losa.Samo sam izvadio telefon i slikao,oko podesavanja ne znam nista,priznajem.Nego si isto rekao kad sam stavio slike maske A klase koju sam kupio da je ocajna,a covek u jednom od boljih servisa u Nisu je kazao da je maska odlicna.Samo hocu da kazem da sam primetio da ti sve smeta.Nema ljutnje nikakve sa moje strane, a nadam se i sa tvoje.Pozdrav druze
jerkann,
dobra slika, bestboy, svidja mi se slicica.

markolaza, tebra vrati se i vidi videces da nisam jedini ps videlo se da je maska kineska,mozda sam cepidlaka,ali moj telefon mora biti savrsen ali u bukvalnom smislu reci
znaci kako spolja tako i unutra ako kojim slucajem izgulim tel OBAVEZNA JE 100% original maska pa makar presao pola sveta za nju
sto se slike tice kvalitet je los mada da nisi editovao u PAINTU? 
Edit: Evo slike slikane sa 7650
eto da se setimo malo retro telefona koji su bili bum nekada i kako su oni slikali 

Ladno ima EXIF i 7650
:
Nokia Mobile Phones Ltd.
Nokia7650
15/10/2009
13:58:39
Mode=1
5.06
1.2
haha laaadno samo ovo je smesteno u comment

Edit: Evo slike slikane sa 7650

Ladno ima EXIF i 7650

Nokia Mobile Phones Ltd.
Nokia7650
15/10/2009
13:58:39
Mode=1
5.06
1.2
haha laaadno samo ovo je smesteno u comment

60sec, kao sto si i ti rekao za jednu tvoju sliku,za koju su ti 2-3 coveka rekli da je losa,mislim da su u pitanju neka vrata od spajza.Rekao si da je profi covek gledao tu sliku i da je odusevljen.I meni je tako za masku rekao covek koji je profi u svom poslu,i drzi jak servis pitaj boga koliko godina.Naravno da je uvek bolje kupiti original masku,ali nemoj da generalizujes stvari,mozda neko nije u mogucnosti da je kupi.Hajde da ne idemo vise u off.Pozz
- moonwalker80
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
Nikola031, Fina prva slika, a pismenost necemo da komentarisemo
Evo seta fotografija koje sam napravio za takmicenje sa temom "Automobili":
Free Image Hosting by ImageBam.com

Evo seta fotografija koje sam napravio za takmicenje sa temom "Automobili":

Free Image Hosting by ImageBam.com