uzeh danas jedan 063 pre paid broj i aktivirao sam webmail, nego me buni nesto kod alijasa. Dobio sam mail inicijalni sa brojem telefona ispred @, i kreirao alijas sa svojim nickom, ali mi nije jasno da li to znaci da sad mogu nekom da dam mail koji je vlada1970@telenormail.rs da mi posalje i da ce mail stici isto kao i da sam mu dao mail brojtelefona@telenormail.rs ?
I kako ja da posaljem mail gde ce taj neko videti da mu je bas vlada1970 poslao mail, a da ne vidi moj broj u samom mailu? To me najvise zanima.
Kreirao sam jedan alijas, ali kad otvorim :
http://www.telenormail.rs/atmail.php
i dalje stoji brojtelefona@telenormail.rs da je posiljalac i ne vidim mogucnost da upotrebim alijas.
Da li se neko zezao sa ovim i da li znate kako da upotrebim bas mail sa alijasom?
Hvala , Vlada

p.s. da naglasim da opciju telenormail koristim na kompjuteru, tako da necu preko telefona nista da sredjujem.
EDIT:
Ukapirao sam izgleda sad. Alijasi sluze samo ako hocu nekom da dam adresu a da nema moj broj i taj mail stize u isto sanduce kao da je poslao na mail sa brojem telefona ispred @. Cini mi se da je nemoguce da ja posaljem mail sa tog koji ima u naslovu alijas@telenormail.rs , nego moram uvek sa inicijalnog mail da saljem koji ima bas broj telefona u naslovu.

Ali eto , neka ostane pitanje, da neko mozda zna foru da li je moguce ipak poslati mail sa maila alijas@telenormail.rs, i da li tad vidi onaj koji dobije mail, moj broj?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Sledeći put brisanje bez editovanja.