tv na 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
hellboy_90
- Entuzijasta

- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
tv na 6630
Da li neko moze da mi kaze sta mi je sve potrebno da bih gledao tv na 6630???(ako je to moguce)

6630 podrzava gledanje televizije i treba ti 063 (ali nisam siguran) trebas da imas aktiviran GPRS i konektujes se i odes na adresu: wap.mobtel.co.yu/vg3/index.php
probaj adresu valjda sam je dobro napisao
probaj adresu valjda sam je dobro napisao
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- gajic_ivan
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
slike sa tom led-om su dobre i on u mnogome pomaze.plus to nije najobicnije led svetlo(tipa kao kod d500)nego je malo unapredjeno pa se pali samo kada slikas i samim tim slike ispadaju bolje
p.s da se sam uveris za koji dan poslacu ti na pp alike uslikanim u night modu i one sa led pa se tim sam uveri
p.s da se sam uveris za koji dan poslacu ti na pp alike uslikanim u night modu i one sa led pa se tim sam uveri
The Bloody Alboz
De Mitre nemoj da zezas.
Dosta telefona ima tu opciju automatskog paljenja blica (pa i D500 kad si ga vec pomenuo) i to nije nista posebno...
A korist je, od uopste svakog telefona, onako... Vise sluzi kao lampa.
Koristice ti sjajno pri daljini od max. 0,5 m, pomagace tu do 1.5-2 m al nista specijalno... 
A korist je, od uopste svakog telefona, onako... Vise sluzi kao lampa.
-
hellboy_90
- Entuzijasta

- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19