Interesuje me kada se nakacim telefonom i koristim wlan da li on nekako moze to da vidi i da li nesto moze da uradi mom telefonu?!
Neke stvari o WiFi-u
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
gameforce, ja sam se isto interesovao za to ranije i mislim da bi u principu moglo jer n82 podrzava upnp tehnologiju,znaci verovatno moze uz neki programcic.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Dobro evo ukratko ako se neko ne snalazi u pdf 
-kad udjete u aplikaciju idete na Control panel pa Connections
-izaberete New, za ime izaberete sta hocete, za workgoup takodje, za pristupnu tacku izaberete wifi koji koristite i onda Done.
-onda u Control panel izaberete Shared, pa odaberete New i izaberete koju particiju zelite da vidite pri povezivanju, i izaberete njeno ime.
-kad to zavrsite i kiknete Done, izacice poruka o New Permission, izaberite yes.
-vratite se na Control panel, pa Connection i obelezite svoju vezu (telefon) i idite options pa Start
-i to je to, posle se u windowsu kreira map drive network, izaberete particiju, i izaberete folder (to zavisi sta ste stavili za ime telefona i za ime particije telefona koju delite.
Npr. ako je ime telefona stavljeno Nokia, a za karticu Disk_E, u folder putanju kucate: \\Nokia\Disk_E
-kad udjete u aplikaciju idete na Control panel pa Connections
-izaberete New, za ime izaberete sta hocete, za workgoup takodje, za pristupnu tacku izaberete wifi koji koristite i onda Done.
-onda u Control panel izaberete Shared, pa odaberete New i izaberete koju particiju zelite da vidite pri povezivanju, i izaberete njeno ime.
-kad to zavrsite i kiknete Done, izacice poruka o New Permission, izaberite yes.
-vratite se na Control panel, pa Connection i obelezite svoju vezu (telefon) i idite options pa Start
-i to je to, posle se u windowsu kreira map drive network, izaberete particiju, i izaberete folder (to zavisi sta ste stavili za ime telefona i za ime particije telefona koju delite.
Npr. ako je ime telefona stavljeno Nokia, a za karticu Disk_E, u folder putanju kucate: \\Nokia\Disk_E
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- gameforce
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Za sve koji i da koriste svoj laptop sa VISTOM kao acc point za mobilni telefon evo odličnog linka sa izuzetno jednostavnim uputstvom u slikama
KLIKNI ZA UPUTSTVO OVDE
Jedina razlika je što umesto drugog kompa povezujete mobilni
KLIKNI ZA UPUTSTVO OVDE
Jedina razlika je što umesto drugog kompa povezujete mobilni
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
ne znam da li je odgovarajuca tema za ovo pitanje (ako nije mogao bi mi neko reci koja jeste
).. imam problem sa wireless-om u nekim lokalima u kojima sam nekada bez ikakvih problema surfao koristeci svoj telefon (uzgred receno imam nokia5800xm, ako to nesto znaci)...dakle, od jednom se ne mogu konektovati...cini mi se da se to desi onda kad vlasnici wireless router-a promjene onu sifru (wep?!?)....dakle, iako saznam novu sifru, nece da mi se konektuje....kao pocne otvarati stranicu i tu stane...kao na slici:
ako neko zna sta bi mogao biti problem i sta bih trebao podesiti bio bih mu zaghvalan na odgovoru 
ako neko zna sta bi mogao biti problem i sta bih trebao podesiti bio bih mu zaghvalan na odgovoru - tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
sssikisss, sto je signal slabiji to je veca verovatnoce pojave gresaka (zbog nepovoljnijeg odnosa signal/sum) koje ni ugradjeni algoritmi za detekciju i korekciju nisu u stanju da poprave. To znaci da, kada je signal jako slab, jako malo paketa stize ispravno, i zbog toga je neophodan "resend" sto cini vezu prakticno neupotrebljivom. Npr. moze se desiti da se na 10 kB ispravnog/korisnog signala prenese 1MB "djubreta".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
necu da garantujem, al misilim da je signal preko 70%, provericu sutra pa vam javim, a @djolex sto se tice password-a (novog) - jesam ga unio... znam da stari pass bude zapamcen, al ja sam tu nesto "cacko" i uspio u zelji da mi telefon "zatrazi" pass....
aj, bas cu sutra proveriti taj signal, bas me interesuje je l' do toga...
aj, bas cu sutra proveriti taj signal, bas me interesuje je l' do toga...
Ima li neki program za prebacivanje slika preko wifi sa telefona na komp i obratno?Probao sam ovaj SymSMB ali mi nesto ne funkcionise.
Ipak sam uspeo da share-ujem fajlove pomocu ovog programa,malo sam se pomucio ali sam isao postupno po uputstvu i sada radi odlicno! 
Poslednja izmena od Dule87 u Čet, 28. Jan 2010. 19:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S3 I9300