Nokia 7373 kvar

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Klod
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 20:03

Nokia 7373 kvar

Post od Klod »

Cerka vec 2 godine koristi Nokiu 7373 i zadovoljna je sa njom.Medjutim od pre mesec dana se cesto desava da telefon gubi signal i nema domet.Posle 10 minuta sam od sebe proradi,dostupan je, pa opet 1 sat nije i tako u nedogled.Stojim uz nju pozovem je i dobijem poruku da trenutno nije dostupna.U servisu su mi rekli da treba da se flesuje ,ubacili mu novi softver naplatili 600 dinara i kao trebalo bi da je sve u redu.I bilo je u redu 3 dana.Evo veceras opet prijavljuje da nije dostupan.U cemu li je problem?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Klod, mislim da je otisla interna antena sto znaci da bi trebalo da se zamenim a taj ,,servis'' zaobidji i nadji drugi gde bi kompetentniji ljudi mogli da ti potvrde sta je u pitanju i kazu cenu popravke, a ti proceni da li se isplati, mada 15 eura sigurno ne bi trebalo da predje.
Nokia Lumia 630

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

Klod, nekoliko info da dobijem malo vise podataka:
-sat na tel ponekad kasni?
-melodije zvona ponekad rade usporeno/ubrzano?
-baterija krace traje od kako se desava pomenuti problem sa mrezom?
-tel je ispao?
djolex, APSOLUTNO nema veze sa samom antenom!
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Klod
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Klod »

Hallo,
Na zadnja 2 pitanja je odgovor potvrdan.Baterija traje samo 1 do 2 dana i telefon je skoro pao.Na prva 2 pitanja je odgovor negativan.

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

Klod, posto je tako kako kazete, ebz tel u rukama niko Vam tacno ne moze utvrditi kvar...SIGURNO fleshovanje NECE resiti problem...najcesce dolazi do ostecenja na RAP procesoru (na njemu samom, kontaktima izmedju njega i plocei na samoj ploci na mestu gde on naleze) zato sto je on povrsinski najveci i samim tim najpodlozniji ostecenjima...popravka se krece u okviru od cca 1500,00 din (ako se ne bude morao fizicki menjati RAP) do cca 4000,00 din ako se bude morao fizicki menjati RAP (a uz njega i Flash procesor).
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Klod
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Klod »

Hvala hallo za savet.Moracu da obidjem vise servisa.Ako mi se ne isplati popravka mozda kupim neki drugi.Neka mi Bog pomogne.

Odgovori