predlozi za telefon do 300 eura
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
araphel, Sto se tice e-mail naloga mozes ih, kao na svakom WM telefonu, podesiti koliko hoces. Muzika na zicanim slusalicama nije preterano glasna medjutim ovo se odnosi na default parametre - moguce je preko skrivenih menija pojacati zvuk. Ja muziku slusam preko A2DP bezicnih slusalica i tu sam sasvim zadovoljan. Moguce je instalirati Manilu 2D i slicne "finger oriented" aplikacije. Medjutim kao na svakom WM aparatu nije moguce potpuno eliminisati upotrebu olovke. Mada na I780 imas i opticki "touchpad" pomocu koga je moguce, jednom rukom, odraditi vecinu aktivnosti koje bi inace zahtevale olovku i dve ruke.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
araphel,mislio sam bas na Magic,po oglasima ga nalazim za sasvim ok cenu...Vidim da su svi zadovoljni koji su ga uzeli.A jos kad si na Vip-u i kad imas ukljucen net saobracaj u pretplatu onda je to pun pogodak...
Na tebi je da odlucis...
Kazem,ne znam kakvi su sa GPS sw-om,ima par ljudi ovde na forumu Magic-a pa mozes od njih da dobijes info iz prve ruke...
Na tebi je da odlucis...

Kazem,ne znam kakvi su sa GPS sw-om,ima par ljudi ovde na forumu Magic-a pa mozes od njih da dobijes info iz prve ruke...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
bestboy, To beše onaj INNOV8? Gledao sam ga juče i mnogo mi gotivno izgleda, šta znam. Mislim da sam za sada najbliži odluci da uzmem E71, osim ako naiđe nešto mnoogo interesantnije. Evo ga kraj novembra tu iza ćoška maltene, a onda tokom decembra ću da smislim tačno....za sada bih samo sveo izbor na par modela.
Eto, ja sam definitivno zacrtao E71 kao jednu od mogućnosti. Šta biste vi još predložili, ali uz neke argumente? Još dva modela za uži izbor?
Eto, ja sam definitivno zacrtao E71 kao jednu od mogućnosti. Šta biste vi još predložili, ali uz neke argumente? Još dva modela za uži izbor?
Ono što sam još gledao je E66 i E55...to mi izgleda lepo....Neki ljudi me nabeđuju na 5800, ali me živcira to što je svi živi imaju. Čak mi je u jednom momentu palo na pamet da se vratim na N78, tojest da je kupim ponovo, ali mi malo bezveze da se vraćam na fon koji sam već imao. E66 mi se po izgledu baš dopada ali pojma nemam kakav je slajder?
araphel, E66 ti je prepakovani E71 u slide varijanti bez qwerty tastature...Telefon je dobro odradjen,i slide je sasvim ok.Po meni u tom "dvoboju" E71 odnosi pobedu...
E55 je kao sto i sam znas noviji model,ima noviji Symb.,i dosta brzi procesor...Tastatura koju poseduje taj telefon je blago receno cudna,nekome odgovara a nekome ne...

E55 je kao sto i sam znas noviji model,ima noviji Symb.,i dosta brzi procesor...Tastatura koju poseduje taj telefon je blago receno cudna,nekome odgovara a nekome ne...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
loki13, mora obavezno da bude smart jer zelim da objedinim muziku,ubacivanje nekih dodatnih programa i po mogucnosti navigaciju. Ts imam, i za ponesto me iritira, za vecinu stvari je extra. Nije mi presudan, ali konkretno me kod 5800 odbija samo to sto ga svi imaju.Trazim telefon da zameni Storm kao glavni,tako da moze i TS, nije problem.
Dakle, mozda nisam bio dovoljno jasan na pocetku teme. Telefon mi treba da bude telefon,to stoji, ali i da mogu da primam mailove u pokretu,MSN,facebook (nadam se da za symbian postoji aplikacija),muzika po dva tri sata na dan,pesacka navigacija,internet,document editing (word pre svega).....to je otprilike ono sto redovno koristim na telefonu.
Fox, ok mi je tastatura na E55,nego mi je ceo telefon nekako tanushan i nedovoljno glomazan....
Zdrav razum kaze ocigledno E71.....ali nisam siguran.....videcemo....
Dakle, mozda nisam bio dovoljno jasan na pocetku teme. Telefon mi treba da bude telefon,to stoji, ali i da mogu da primam mailove u pokretu,MSN,facebook (nadam se da za symbian postoji aplikacija),muzika po dva tri sata na dan,pesacka navigacija,internet,document editing (word pre svega).....to je otprilike ono sto redovno koristim na telefonu.
Fox, ok mi je tastatura na E55,nego mi je ceo telefon nekako tanushan i nedovoljno glomazan....

Zdrav razum kaze ocigledno E71.....ali nisam siguran.....videcemo....
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
Evo ovako.....posle pomnog istraživanja, uspeo sam da se konsolidujem i dođem do određenih modela koji mi ulaze u izbor.
U Symbian svetu birao bih između E52 i E75
Kad je u pitanju Android, koji mi je veoma privlačna patforma, Magic mi je očigledan izbor, jer mi je Hero još uvek preskup.
U WinMo svetu se dvoumim između TyTn 2 i Diamonda. Znam da Diamond ima bateriju kao minus, ali ako može da izgura od jutra do mraka i da se puni sa kompa, nije strašno...
Bilo šta od ovoga mogu da nabavim po ceni u koju se uklapam, tako da presuđuju performanse. Šta vi mislite?
Od svega, mene najviše svrbi varijanta E52/E75 ili Magic.
U Symbian svetu birao bih između E52 i E75
Kad je u pitanju Android, koji mi je veoma privlačna patforma, Magic mi je očigledan izbor, jer mi je Hero još uvek preskup.
U WinMo svetu se dvoumim između TyTn 2 i Diamonda. Znam da Diamond ima bateriju kao minus, ali ako može da izgura od jutra do mraka i da se puni sa kompa, nije strašno...
Bilo šta od ovoga mogu da nabavim po ceni u koju se uklapam, tako da presuđuju performanse. Šta vi mislite?
Od svega, mene najviše svrbi varijanta E52/E75 ili Magic.