Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Znaci uspostava na Tako Lako je ipak 5,9 a ne 5,6 dinara... :uhuh:
Kako je pocelo, uspostavu ce naplacivati u kuvajtskim dinarima...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E hvala Madness,razumeo sam sve ovo,mislim da je bas glupo,jbg,i sad pitaj boga ako prebacim broj ako budem uzimao neki telefon,moracu verovatno neku garanciju preko banke,neznam ni kako ide,raspitacu se jos,zvacu nocas nekog operatera,kad je manja guzva :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Treba ti tekuci racun i da si cist u kreditnom birou, a ako hoces roming depozit je 10000,00 din (barem tako bese) i onda kada prodju ta tri meseca odbijaju ti racune od te sume.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Novi Telenorovi novogodišnji spotovi i printovi su postavljeni na http://besplatnozadvoje.telenor.rs
Poslednja izmena od evolution u Sub, 05. Dec 2009. 16:12, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Juce sam svratio do telenora i raspitao se i stoji sve to,samo su mi dali najbolje resenje,da uzmem telefon potpisem ugovor na ime vec na koga se vodi broj,i onda za mesec dana,da odem i prebacimo broj na mene i onda mi ne treba tekuci,e roming nece moci za tri meseca tek,ali ovo je stvarno super,platis 10000,i odbijaju mi racune,to je super,bas ako zatreba roming :D

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Od ponedeljka 07.12.2009. važe sledeće promene uslova korišćenja pripejd paketa:

*
Obračunski interval na paketima Priča, Standard, Posle 4, Jedna cena, Moje vreme, Više priče i Porodični promenjen je sa 60+30 na 60+60.
*
Uspostava veze na tarifnom paketu Poruke promenjena je sa 2,9 na 5,9 dinara, a na paketima Posle 4, Jedna cena, Moje vreme, Više priče i Porodični sa 2,9 na 3,9 dinara.
*
Cena razgovora van Telenor mreže u paketu Priča promenjena je sa 6,5 na 7,9 dinara.
*
Cena SMS-a u paktima Priča i Standard promenjena je sa 2,2 na 2,9 dinara.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=7051&pn=1

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ho ho ho... Samo povecavajte cene, imamo mi u Srbiji para :x Znaci, definitivno idemo ka : uspostava 30 dinara/tarifiranje 5min+5min! Sada ce to da 'isprati' i mt:s, a Vip je to vec obavio. Eto. Mi se bunimo sto se odugovlaci sa MNP, a kad ga uvedu, bice beskoristan!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

kako lepi pokloni za novu godinu, hvala juicer-u i hvala telenoru, uspostava od 2.9 na 5.9 je :o :o

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Koji dziberi,znaci polako hoce sve da oteraju na post paid koji i nije bas tako povoljan,i da pri paid kroz ove promocije stave samo za svoju mrezu,pa koja mreza pobedi,sto kazes mezzano,nama MNP i nece biti potreban!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ovo vise ni na sta ne lici. :dry: :uhuh:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

lici na sisanje ide praznici i nova godina moramo biti lepi i doterani :D ustvari sta ste vi drugo ocekivali od luksuza nego ovo :lol:

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Ovo je bas bezobrazluk! Iskoristili su Novu goduinu, i to sto ljudi vise pricaju, da podmetnu nove cene, a naravno da se reklamiraju kako su fini i dobri, pa da ljudi ne provale povecanje cena sve dok im se ne istopi kredit. SRAMOTA sta se u ovoj zemlji radi. I Telenor sa prepaidom i VIP sa svoji povecanjem pretplate za postpaid.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Fora je sto za ovo nece saznati ni 10% korisnika jer, naravno, nece biti reklamirano na TV-u, a ne daj Boze da se korisnicima posalje obavestenje putem sms-a! :x

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Alo alo Telenore, pa jesi li ti normalan? Pa ko ce vise da pozove bilo koga posle ovih poskupljenja? Oni samo teraju korisnike iz svoje mreze sa ovim. :wacko:

Nego razmisljam sada, posto nijedna promena nije bez svoje pozadine, sta li misle sa ovim da postignu? Nesto mi tu smrdi i ne izgleda mi da je jedini razlog, da sto vise ljudi "nateraju" na post paid. Da ne misle na ovaj nacin da pripreme teren za eventualnu pobedu na tenderu za drugog operatera fiksne telefonije, pa da tad, da bi privukli sto vise korisnika, omoguce da se iz njihove mreze pozivaju Telenorovi korisnici jeftinije, nego cak i sa mobilnog? :unsure:

Trebalo bi da na linku Ciljevi i vizije napisu vizije za 2010:

http://www.telenor.rs/?section=about&page=388

Odracemo vas korisnici, to nam je jedini cilj i vizija. Nece vam ostati ni prebijene pare u novcaniku.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovako.ono 10x više ne traje 7 dana nego šest i to su malo skratili.uplatio u nedeljeju uveče več u subotu 23-55 su mi ugasili onaj kredit koji sam imao.i tu su malo zakinuli.mnora da loše posluju..
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Meni su kuckaj i pricaj ukinuli ,kao i 10 para minut,ostalo je samo ovo,koje je dosta losije,jer sad ko je na ovim paketima gde je uspostava ovolika nece mu biti dovoljno ni 100x da daju:)

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Ovo je stvarno preterivanje... ja ne znam sta im bi! Verovatno ima treba para za licencu za fiksnog... 5,9 din. uspostava!!?? Eeeeej, covece... alo! Pa to je bre bolesno. Eh, kad se setim Mobtela i uspostave od 1,5 :)

Nista drugo nego protesti ispred Vlade! :x

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mdenic85, khm, a po kom osnovu bi protestovao ispred vlade? Telenor je privatna firma, ne odredjuje joj vlada cene, niti ima pravo na to (PDV i drugi porezi menjaju cenu ali nisu mehanizam odredjivanja cene). Mi mozemo da smatramo da su njihove cene bezobrazne, ali tu nikakvi protesti nece pomoci. Jedini pravi regulatorni mehanizam je trziste, ako cene postanu previsoke treba menjati operatera ili bojkotovati usluge.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

tomas.hokenberi napisao: treba menjati operatera ili bojkotovati usluge.
Evo npr nešto ovako: Dan bojkota mobilnih operatera
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Naravno da znam da je Telenor privatna firma, zezao sam se za proteste tomas.hokenberi, samo sam ih spomenuo jer su popularnih ovih dana, nista drugo....

A bojkot moze...

Odgovori