Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Ma koji bojkot,pa ja znam na desetine ljudi,koji nemaju pojma ni koja su tarifa,ni paket,a kamoli koliko kosta uspostava veze,neki ne znaju ni koje mreze postoje kod nas.

Gde je sad -djuice@rs-,da nam zvanicno prezentuje ovu "promociju sisanja ovaca"?

Neko lepo rece ni 10% ljudi nece ni cuti,ni saznati za ovo,a mi sto pratimo desavanja mozemo samo da se zderemo!
Sony Xperia P

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

Donekle bih i ove stvari mogao da razumem da je telenor nas jedini operater,da on drzi monopol,ali stvarno mi uopste nije jasna njihova politika,jeste da verovatno imaju najbolju uslugu ali opet nisu operater sa najvise korisnika.Ne znam sta pokusavaju da ostvare sa ovim.
Telenor Nokia E72

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Banehallow, ne znam dal' si u toku, ali oni "samo" prate trendove koje je Vip postavio... E sad, to sto su oni jedva cekali da se tako nesto dogodi, to je opstepoznata stvar.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Da, moram da se slozim sa Lobachewsky, Vip je prvi poceo sa ovim astronomskim cenama uspostave veze, a ova ostala dva samo prate... ja ne znam sta je sledece? Zaokruzivanje na 2 minuta i uspstava od 20 din? :shock:

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

Auuuu ja sam na post paid paketu u telenoru,ne obracam zato paznju na ostale operatere.Ja sam mislio da je Vip najjeftiniji ono kao za one koji imaju manje novca,pa non stop neke promocije,besplatne poruke stalno......ccc....znaci konkurenti a od prilike se svodi na istu mafiju....
Telenor Nokia E72

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

e-Račun

Aktivacijom usluge prijema Telenor računa isključivo elektronskim putem opredelili ste se za prijem računa bez papirne verzije. Usluga je dostupna svim privatnim korisnicima pojedinačnih ugovora.

Aktivacijom usluge elektronski račun imate mogućnost besplatnog slanja WEB2SMS poruka u okviru Telenor mreže preko portala Moj Telenor.

U slučaju prenosa vlasništva, novi vlasnik, treba ponovno da aktivira uslugu slanja računa elektronskim putem.

Nemogućnost pristupa ličnom računaru tj. elektronskoj verziji Telenor računa koji je dostavljen na naznačenu e-mail adresu, ne odlaže obavezu plaćanja računa u roku dospeća. U slučaju problema prilikom isporuke računa na naznačenu e-mail adresu, račun će biti dostupan na portalu "Moj Telenor".

Deaktivacija usluge slanja mesečnog računa u elektronskoj verziji nije moguća istog meseca u kome je izvršena prijava. U slučaju deaktivacije usluge u toku meseca, račun u papirnoj verziji će biti isporučen od narednog meseca.

Aktivacija tj. deaktivacija usluge nije moguća od poslednjeg dana u mesecu do 4. narednog meseca.

http://www.telenor.rs/portal
http://wap.telenor.rs/selfcare/
iPhone 6 Plus

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

odlicno, aktivirao sam opciju i sad imam prakticno besplatan sms u mrezi. pored toga, svako ko ima imalo ekoloske svesti trebalo bi ovo da uradi.
odlican potez od telenora
::luv phonez::

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

djoxie, ali kad ti stigne na mail, ti svejedno moras da popunis uplatnicu kad uplacujes. To sa ekologijom ima poente samo ako koristis i online placanje :)

Sve u svemu ql akcija, prijavio sam se, wifi svuda + ipod touch = free sms u mrezi :D :lol: :D

PozZ

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

trudim se da koristim sto manje papira, tako da i placam online. isto kao tebi, internet mi je uvek pri ruci, bookmark vec napravljan i napred :)
::luv phonez::

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Nova Telenor prodavnica u Ulici Kralja Milana u Beogradu

Pokloni za prvih trista
4. decembar 2009
– Prvih 300 korisnika koji od danas u novoj prodavnici u Ulici Kralja Milana 15 kupe Telenor Internet, pripejd, postpejd paket ili mobilni telefon uz postojeće pakete Telenor nagrađuje poklonima.

Novina je da poslovni korisnici na tri LCD ekrana mogu da se upoznaju sa Telenorovom poslovnom ponudom putem interaktivnog biznis portala i ekrana na dodir izaberu šta im najviše odgovara.

Ovo je druga Telenorova prodavnica, pored one u Knez Mihajlovoj, koja po svojoj organizaciji, dizajnu i konceptu usluge pomera granice dosadašnjeg iskustva kupovine, korisnicima stavlja na raspolaganje visoku tehnologiju kako bi se na što lakši i zabavniji način opredelili za uslugu i telefon po svojoj meri.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=7054&pn=1
iPhone 6 Plus

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Данас је 7. децембар! :wacko:
Слобода или смрт

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Novi Prepaid paketi

* Tako lako

Stari Prepaid paketi

* Jedna cena
* Moje vreme
* Posle 4
* Više priče
* Standard
* Porodični

cene su povecane a POSLE 4 je od jednom postao stari paket :unsure:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

A ja sam 25.10.2009 kupio ponovo pre paid 063 bas zbog tarife POSLE 4 i vidi baksuze.

Moracu da svratim sutra i da ih pitam, da li smem i dalje da koristim POSLE 4 kao stari pre paid paket ili ce mi ukinuti.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ja sam bas danas aktivirao POSLE 4 na sekundarnom... Na portalu postoji mogucnost aktivacije i paketa Vise price, moje vreme i jedna cena.
Znaci... mogu i stari.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Meni na portalu i dalje pise da sam POSLE 4 , nego se pitam samo da li ce ostane tako ili ce kao i mts da ukidaju tarife. Moguce da su prebacili POSLE 4 u stare pakete, zato sto vise nece moci kao novi brojevi sa tom tarifom da se kupe.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

vlada1970, meni je sve od prebacivanja Standard paketa u stare pakete pa sve do pre nekih 4 meseca na Telenorovom broju bio TP Standard, dok ga ja nisam promenio u Poruke, tako da što se toga tiče ne moraš da brineš. :wink:
vlada1970 napisao:Moguce da su prebacili POSLE 4 u stare pakete, zato sto vise nece moci kao novi brojevi sa tom tarifom da se kupe.
I ja mislim da je zbog toga. :roll:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ok, thanks Nikola031. POSLE 4 je jedno blago u Telenoru, pogotovo za mene sto radim posle podne i nocu. :wink:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Po nekoj logici a i po neko "zakonu" ne bi smeli da promene pakete bez saglasnosti vlasnika tog broja.
Znaci kao sto je vlada1970 rekao, 99% nece moci novi brojevi da se kupe sa tom tarifom i necete moci da predjete na tu tarifu.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

A kako sam ja presao? :roll: Moze ljudi...

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Stvarno bi trebalo da lepo u toj listi podele stare pakete na one koji su i dalje dostupni i one koji su nedostupni i koriste ih samo stari korisnici koji su ih koristili pre nego što su paketi postali "stari".
Tako su sada npr. i Pro paketi i Junior stari paketi, ali se na Pro pakete i dalje može preći, dok se na Junoir ne može preći.

Odgovori