Siemens S65 ili SE K700i
Siemens S65 ili SE K700i
Imam S65 i ponudu da ga menjam "glavu za glavu" za SE K700i!
S65 ima data kabel i razne mogucnosti sa njim (firmware, menjnje ikonica...), dok te mogunosti nema K700i! Imaju isto memorije (ali S65 ima RS MMC karticu, K700i ima fenomenalan ekran (iako manjih dimenzija, ima vecu rezoluciju od S65), K700i kameru slabije rezolucije ali slicnog kvaliteta kao i S65! I naravno jos puno poredjenja...
Interesuje me sta vi mislite koji je bolji ili da li da ga menjam!?
S65 ima data kabel i razne mogucnosti sa njim (firmware, menjnje ikonica...), dok te mogunosti nema K700i! Imaju isto memorije (ali S65 ima RS MMC karticu, K700i ima fenomenalan ekran (iako manjih dimenzija, ima vecu rezoluciju od S65), K700i kameru slabije rezolucije ali slicnog kvaliteta kao i S65! I naravno jos puno poredjenja...
Interesuje me sta vi mislite koji je bolji ili da li da ga menjam!?
pa ja npr. imam k700 i zadovoljan sam ....vidio sam s65 i ekran mu je mnogo losiji od k700 ,pa se onda na racun loseg ekrana kod s65 i ne primjeti onih 1mp (iako kada se slike prebace sa k700 na komp su poprilicno fine) , cak ni s65 nema ni mp3 reprodukciju niti radio sto k700 ima... i zasto ce ti prosiriva memorija kad nema mp3 ????? za mene je k700 i ljepsi i bolji .... ali pricekaj jos komentara....... 

rocK for ever
Pa za te 2 pjesme moze i AMR da posluzi...rocK napisao:@ stefank
pa imas 40 mb - dosta da stavis dvije najomiljenije pjesme i pored toga mozes staviti jos podosta mp3 melodija , sto je dobra opcija... milsim da je u k700 stavljen mp3 player radi ove 2 gore navedene stvari
- jesam ozbiljan
![]()

Pa mogu vam reci da sam danas cackao K700 jedno sat vremena, i nisam oduseljven
! Jedina prednost po meni je to sto je Sony Ericsson, sto ima MP3, radio, blic i vrhunski displej ostalo mu je sve u minusu! Verovatno cu ostati na ovom S65, mada razmatran N6600!
Ali bih i dalje voleo da cujem vasa misljenja i poredjenja...
poZz

poZz
iPhone 3G[s] 16GB
Pa mogu vam reci da sam danas cackao K700 jedno sat vremena, i nisam oduseljven
! Jedina prednost po meni je to sto je Sony Ericsson, sto ima MP3, radio, blic i vrhunski displej ostalo mu je sve u minusu! Verovatno cu ostati na ovom S65, mada razmatran N6600 (mada nisam preterani ljubitelj symbiana)!
poZz

poZz
iPhone 3G[s] 16GB
To je malo vise prednosti, ja bi rekao...
A shta je to ostalo u minusu? Gledaj, ako se fon recimo nesto 3puje i sl. to moze da bude i do verzije softvera...
6600 bi ti bio najbolji izbor, ali samo ako ti Symbian stvarno treba... U suprotnom brzo ces se pokajati jer je telefon dosta veci od ostalih...

6600 bi ti bio najbolji izbor, ali samo ako ti Symbian stvarno treba... U suprotnom brzo ces se pokajati jer je telefon dosta veci od ostalih...
Kamera, vise mi se svidja izgled S65, ne svidja mi se sto svi zivi imaju K700i (pogotovu posle ponude Telekoma), vise mi se svidja kako je odradjen meni u S65 (konkretno rad sa File Managerom), ocajno je zvono (bar na ovom sto sam ga ja cackao, a star je 3 dana)-ne pocinje odmah da zvoni (iskljuceno je postepeno pojacavanje)...stefank napisao:A shta je to ostalo u minusu?
poZz
S obzirom da i mene muchi dilema koji od ova dva telefona da kupim, zamolio bih vas iskusne da mi pomognete. Iskreno recheno, najvishe me interesuju baterija, memorija, kvalitet kamerice i ekrana(naravno, u poredjenju jednog sa drugim), nishta ono preterano. Samo da radi i da me dugo sluzi.
Nisam bash iskusan po pitanju tih software-a i svega toga pa mi treba poprilichna pomoc.
I naravno, shta mislite po pitanju dizajna jednog i drugog.
Hvala unapred.

I naravno, shta mislite po pitanju dizajna jednog i drugog.
Hvala unapred.
Ja nemam telefon, imam Nokia-u
Hvala puno ljudi.
@Mirko: pa zashto bi onda uzeo k700?
Vazno je da staje dosta porukica i da imam memorije za slichice (mada ne planiram da ih gomilam; nisam kupio fotoaparat,zar ne?), ali i da bateriju uz neko normalno korishcenje ne punim svaka dva dana. (normalno korishcenje je za mene do 10 poruka, 5 minuta poziva, mozda par slichica i ne igrice preko 10 minuta(smaraju me) dnevno)
I da, ako znate voleo bih da mi napishete kakva je komunikacija sa kompom za oba modela, bar shto se tiche prebacivanja slichica i melodija.
Bash sam u dilemi.
p.s. josh neshto, ne znam koja je ovo fora sa externom memorijom. kako to uopshte funkcionishe?
@Mirko: pa zashto bi onda uzeo k700?

Vazno je da staje dosta porukica i da imam memorije za slichice (mada ne planiram da ih gomilam; nisam kupio fotoaparat,zar ne?), ali i da bateriju uz neko normalno korishcenje ne punim svaka dva dana. (normalno korishcenje je za mene do 10 poruka, 5 minuta poziva, mozda par slichica i ne igrice preko 10 minuta(smaraju me) dnevno)
I da, ako znate voleo bih da mi napishete kakva je komunikacija sa kompom za oba modela, bar shto se tiche prebacivanja slichica i melodija.
Bash sam u dilemi.

p.s. josh neshto, ne znam koja je ovo fora sa externom memorijom. kako to uopshte funkcionishe?
Pa externu memoriju mozaes stalno da dokupis i promenis (izmenjiva je)! Znaci S65 ima 10MB sopstvene i karticu od 32MB koju mozes stalno da zamenis i kupis vecu (65, 128, 256...), a K700 ima svojih 42MB koji su toliki i ne mogu se prosirivati i menjati!
Moj predlog je S65 jer mislim da je bolji, bar prema mom iskustvu i cackanju po K700 (ja imam S65)!
Oba super komuniciraju sa racunarom i drugim telefonima IC i Bluetooth, a mislim da je baterija malo drze duzi na S65, moze da uz to tvoje koriscenje sasavi 3 dana!
Prednost K700 je: bolji displej (ali manji), radio, mp3 i lampica (citaj: blic)! Ostalo je sve na strani Siemensa (inace velika prednost je sto preko data kabela mozes uvek da updejtujes firmware (tj. da stavis novi softver), dok kod K700 moras da nosis u servis i izdvojis 10-15€, a na S65 preko tog kabela mozes da menjas i izgled ikonica).
Par primera: na s65 mozes da razvuces sliku preko celog displeja, dok kod K700 to nije moguce, na S65 mozes da zumiras slike kad gledas i postavis ih horizontalno preko celog ekrana, K700 nema te opciju, kamera na S65 ima 5x zum, a na K700 moze da se zumira samo ako smanjis velicinu slike, S65 ima bolje odradjen FILE MANAGER, baratanje sa folderima (copy, paste i sl.), na K700 mozes da svakom broju dodelis sliku i ton, a na S65 sliku dodeljuje imenu a melodiju odredjenoj grupi, i jedna bitna stvar, S65 ima propustene, pozivane i primljene brojeve, ogranicene slobodnom memorijom (znaci moze da stane i po hiljadu), dok takav slucaj nije sa K700 (mislim da je po 20 brojeva).
poZz
Moj predlog je S65 jer mislim da je bolji, bar prema mom iskustvu i cackanju po K700 (ja imam S65)!
Oba super komuniciraju sa racunarom i drugim telefonima IC i Bluetooth, a mislim da je baterija malo drze duzi na S65, moze da uz to tvoje koriscenje sasavi 3 dana!
Prednost K700 je: bolji displej (ali manji), radio, mp3 i lampica (citaj: blic)! Ostalo je sve na strani Siemensa (inace velika prednost je sto preko data kabela mozes uvek da updejtujes firmware (tj. da stavis novi softver), dok kod K700 moras da nosis u servis i izdvojis 10-15€, a na S65 preko tog kabela mozes da menjas i izgled ikonica).
Par primera: na s65 mozes da razvuces sliku preko celog displeja, dok kod K700 to nije moguce, na S65 mozes da zumiras slike kad gledas i postavis ih horizontalno preko celog ekrana, K700 nema te opciju, kamera na S65 ima 5x zum, a na K700 moze da se zumira samo ako smanjis velicinu slike, S65 ima bolje odradjen FILE MANAGER, baratanje sa folderima (copy, paste i sl.), na K700 mozes da svakom broju dodelis sliku i ton, a na S65 sliku dodeljuje imenu a melodiju odredjenoj grupi, i jedna bitna stvar, S65 ima propustene, pozivane i primljene brojeve, ogranicene slobodnom memorijom (znaci moze da stane i po hiljadu), dok takav slucaj nije sa K700 (mislim da je po 20 brojeva).
poZz