Da ne pokrecem novu temu posto imam isti problem...
Telefon se (po svemu sudeci) napuni normalno i pokaze punu bateriju, ali ista traje bukvalno pola dana. Malopre mi je pokazivao tri crte i u toku video poziva od 48 sekundi se ugasio zbog prazne baterije. Ponekad, ali retko, se desava da stoji na punjacu skoro ceo dan i da i dalje pokazuje da puni. Zanima me da li je problem do kontakta na punjacu, baterije ili eventualno do softvera (imam nemacku 58-icu)?
Ukoliko jeste baterija nasao sam 2 opcije, da narucim iz UK original BS za oko 20 EUR sa isporukom ili da kupim ovde kod nas Daxcell za 1600 dinara, posto ni u jednoj radnji nemaju originalne. Sta je od ovoga bolje posto ni originalna baterija koju sam dobio uz telefon nikad nije trajala duze od 3 do 4 dana...?
Problem sa EF81 baterijom
BenFranklin,
Ako ti ni originalna nova nije trajala,sto bi kupovao onda ponovo ?
Valjda ovo samo govori da nesto sa telefonom nije u redu....ili je ne napuni kako treba,ili (najcesce) trosi mnogo vise nego sto treba(probio PA,neki kondenzator,Boga pitaj sta).....dakle service !!!!!
Samo ne znam vredi li popravljati to smece (izvini ali tako je).
Ako ti ni originalna nova nije trajala,sto bi kupovao onda ponovo ?
Valjda ovo samo govori da nesto sa telefonom nije u redu....ili je ne napuni kako treba,ili (najcesce) trosi mnogo vise nego sto treba(probio PA,neki kondenzator,Boga pitaj sta).....dakle service !!!!!
Samo ne znam vredi li popravljati to smece (izvini ali tako je).

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 06. Jan 2010. 14:26
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 06. Jan 2010. 14:26
Epilog priče - može nekome koristiti...
Mobilni bio kod servisera koji je konstatovao da baterija nije u redu. Kupio neoriginalnu novu bateriju u servisu (bela, sa hologramom pozadi, čini mi se da na njemu piše 3G ili tako nešto), punio celu noć i danas tel. radi kao sat - uz prosečno korišćenje od jutros nije skinuo ni jednu crticu od mogućih 5.
Dobra fora ko hoće da oživi ovaj tel. pošto nema originalnih baterija. Ova koju sam ja uzeo košta 600 dinara.
Mobilni bio kod servisera koji je konstatovao da baterija nije u redu. Kupio neoriginalnu novu bateriju u servisu (bela, sa hologramom pozadi, čini mi se da na njemu piše 3G ili tako nešto), punio celu noć i danas tel. radi kao sat - uz prosečno korišćenje od jutros nije skinuo ni jednu crticu od mogućih 5.
Dobra fora ko hoće da oživi ovaj tel. pošto nema originalnih baterija. Ova koju sam ja uzeo košta 600 dinara.