araphel, ja nisam ni rekao da je GPS "default on" već da android inače koristi wifi by default. Ne znam u čemu ti je problem, recimo ta pretraga, adrese, na (Magic) Ndrive-offline rade brzo i normalno, Srbija, Hrvatska...
pozz

(očekuje se izlazak i OperaMobile 10 za andro), BT transfer na nerutovanim modelima radi, opisano u "Najkorisnije aplikacije za Android OS". Za profile sam video skrinšatove ali ne i konkretnu app
 (očekuje se izlazak i OperaMobile 10 za andro), BT transfer na nerutovanim modelima radi, opisano u "Najkorisnije aplikacije za Android OS". Za profile sam video skrinšatove ali ne i konkretnu app  

Kad hoću da ga aktiviram samo mi se pojavi poruka da mi nešto fali u telefonu, ako se dobro sećam neki driver je u pitanju
 Kad hoću da ga aktiviram samo mi se pojavi poruka da mi nešto fali u telefonu, ako se dobro sećam neki driver je u pitanju  verovatno bi trebalo da telefon bude Rootovan da bi ovo radilo
 verovatno bi trebalo da telefon bude Rootovan da bi ovo radilo 

najavili su 2.0 i za Tattoo
 najavili su 2.0 i za Tattoo  Ima li o tome nekih novosti? Jel se pojavio update? Mogućnost Rootovanja još uvek ne postoji
 Ima li o tome nekih novosti? Jel se pojavio update? Mogućnost Rootovanja još uvek ne postoji  Baš bezveze
 Baš bezveze