Problem sa konekcijom preko USB-a

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Avg 2005. 15:46

Post od Ka »

E pa, necete verovati ali konacno sam se osmelio da instaliram programe. ;) Instalirao sam FExplorer i izgleda OK (nemam sada vremena da se zezam sa njim) samo me je razocaralo to sto ste vi ja mislim rekli da cu iz njega moci da saljem copyrighted objects ali sipak. Mozda iz CoolMMS-a ce moci, neko mi je rekao, instaliracu i njega.

U svakom slucaju, ono sto me sada najvise interesuje je neki dobar, NAJBOLJI antivirus koji postoji za seriju 6 !!! Instalirao sam F-Secure a imam na kompu i Kaspersky. F-Secure ima neku aktivaciju, koja mi je, gle cuda, update-ovala nesto dok sam ja ovo pisao..... za dz??? Nije mi skunuo nista kredita. A pitao me je da li hocu NEWER version koja zauzima 685KB. Posto nikada nisam nista skidao preko GPRS-a zanima me koliko bi to kostalo, barem otprilike??? Sada mi izgleda kao da je u pitanju FREE program iako sam citao da ljudi za njega traze CRACK i kao ne mogu da ga nadju.

Dakle, NAJBOLJI FREE (ili krekovani) AV ?

Sada vidim da pise da za 11 meseci kosta 11 evra ali kada udjem u program Subscription mi je stiklirano! O cemu se tu radi?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ka, zar nisi dobio uputstvo za mob, treba da ti je na CD-u kao .pdf... Da se svašta saznati iz istog... :wink:

Za Lifeblog pogledaj ovde
http://www.nokia.com/nokia/0,,71767,00.html#1

Kad ti je stavljena neka tema, paleta boja nema uticaja. Tek kad staviš na "Basic Theme"...

Preko BT-a sve može da se prebaci, čak i ako telefon ne podržava taj fajl, i sve završava u Inbox-u sa naznakom da je od "Bluetooth-a"... :wink:

Što se tiče Word-a, i kod mene se čudno ponaša. Doduše, meni Office nije došao uz mob, instalirao sam ga sam, verziju 2.0.9.19, baš me zanima koja je kod tebe. A čudno je što mu treba malo više vremena da se pokrene, jer skenira celu memoriju u potrazi za dokumentima. Kad se pokrene, regularno imam Open, New, Browse...

Sale, novije verzije Word-a mogu da barataju sa celom memorijom, ne samo sa mejlom. :)

Za slanje zaštićenih fajova preko BT-a koristi Profi Explorer (menadžer u okviru Profi Mail-a), a za MMS imaš MMSit i CoolMMS...

Računica za GPRS ti je 100kb=5 dinara...

Najbolje je da uzmeš regularnu verziju, ako možeš... ;)

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Ka »

QuickWord mi je verzija 1.3.12, Sheet je 2.1.6.0 a Point je 2.1.7. Definitivno cu da instaliram noviju verziju word-a. Ima li krek za to?

Instalirao sam ProfiMail ali se ispostavilo da ne radi jer nije kompatibilan sa mojim telefonom. Da li imas verziju za 6670 ?

Regularnu verziju cega? Imas li ti anti virus program? Mene su nesto naplasili virusima. Koliko je realan strah? Ipak ima hiljadu aplikacija...

A kada sa BT-om prebacujem sa kompjutera na telefon, da li i onda ide u Inbox? U pravu si da je sa telefona na telefon tako.

Kako sa FExplorer-om da prekopiram neki fajl u drugi folder? Treba mi zbog registracije. Uopste mi ne daje opciju COPY. File manager mi daje opciju ali mi ne daje direktorijum System.

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Ka »

Znate sta mi se jos desilo vec dva puta... sinoc sam ga treci put stavio na punjenje od 12 sati i jutros kada sam hteo da ga ukljucim, pritisnem dugme za ukljucivanje i posto znam da se malo duze dize odem iz sobe i kada se vratim on se nije ukljucio, a pojavio se beli ekran, onako kako treba kada se ukljucuje samo mislim da nije pisalo ono NOKIA, znaci izgleda da je poceo da se ukljucuje pa se ugasio. To mi se isto desilo i prvi put kada sam ga punio 12 sati. I tada sam otisao od telefona i nisam video zasto/kako se ugasio sam od sebe. Posle ponovnog ukljucivanja sve je bilo u redu sem sto sam danas odmah kliknuo na taster da udjem u MENU i on se kao zablokirao, znam da PRVI put kada se ulazi je najsporije ali ovo kao da je zablokiralo, i ja iskljucim telefon i opet ga ukljucim i sve bude u redu. Izgleda da mu treba par sekundi da "dodje sebi" po ukljucivanju.

Nadam se da nije nesto zabrinjavajuce?
Nokia 6670

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Pa ne bih da te zabrinjavam...ali ja sam imala takve "simptome" na 3650 pred flash...inace, moj fon je tada bio pretrpan (full memory)....znaci malo "procisti" fon... :wink:

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Ka »

Ma fon mi je star sedam dana, bukvalno... Vise se to ne desava... kada ga ukljucim, uvek ga pustim jedno 5-10 sekundi na "iskulira" i onda tek pocnem da cackam i bude sve ok.
Nokia 6670

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

To je onda drugo, verovatno se samo sporije pali......ne verujem da je to onda neki problem....... 8)

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

A šta će ti telefon 12 sati na punjaču??? :o

Formiraš bateriju, ha?:D

Vidi, posle sat i kusur kada se baterija napuni, punjenje (punjač) se automatski isključi i možeš telefon posle toga držati i 16 dana na punjaču ako želiš, nema svrhe...
Da bi imao zdravu i dugovečnu bateriju dovoljno je samo da je u prvim danima korišćenja nekoliko puta isprazniš do kraja (da se telefon sam isključi) i napuniš, posle toga možeš po volji. Naravno, opet je poželjno da se baterija bar jednom mesečno potpuno isprazni i napuni...

Da ne pokrećemo opet nešto o čemu smo već raspravljali i vrtimo se u krug, pogledaj ovu "temicu" od 4 strane...

viewtopic.php?t=1595&start=0

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Ka »

Ja sam negde procitao da barem kod ovih novijih telefona baterija treba da se puni samo dok se ne napuni, znaci i kada se formira i to sam i spomenuo prodavcu ali mi je on izricito rekao da uradim onako kako on kaze i da ce sve biti u redu - da punim 12-14 sati prva tri puta a tako pise i u uputstvu (koje sam dobio na srpskom, ono seljacko), ovo originalno je na nemackom pa nisam ni gledao. Iskreno, meni uopste nije jasno koja je svrha drzanja baterije na punjacu onda kada je ona vec puna, posebno zasto bas prva tri puta!?? To je za mene strasna nebuloza, ali ipak tako radim "jer tako treba" . Kao da telefon zna da bas prva TRI puta mora da se puni 12 sati, kakva glupost. U svakom slucaju, samo da mu nije stetilo to sto je tako dugo bio na punjacu, u uputstvu (onom seljackom, plavom) pise da kasnije ne treba da stoji vise od vremena koje je potrebno za punjenje jer onda steti bateriji.......
Nokia 6670

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

To je bila procedura za one stare baterije....za lion ti nije potrebno da puniš toliko, tj. da je formiraš...sve u svemu, to nije ništa štetilo telefonu odnosno bateriji.... :uhuh: :wink:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Evo shto meni pise u originalnom uputstvu (na engleskom) od D500, u prevodu otprilike: "Napunite bateriju jednom do kraja i ispraznite do kraja. Za punjenje telefona potrebno je oko 2 sata.", ili tako vec nesto. :wink:
A sto se tice prodavaca, 99% NEMA POJMA! :angry: Obicno su to likovi/likushe kojima neko napise text da nabubaju i to vrte svakom kupcu. :lol: Meni pocese pricu o formiranju baterije ja rekoh: "Dobro, dobro, znam.", reko da se ne prepirem s njima bez potrebe, ionako ce i dalje da ceraju po svome. :lol: Tako da SAMO ORIGINALNO uputstvo ima tacne podatke! Ovo sto ovi nasi iskuckaju u kantu za smece, pa malo benzina i sibicu. :lol:
Nego, da ne idemo vise u off valjda je svima jasno koji se pitaju... :) (ovo sam iskucao zbog tebe Ka najvise, Zoka i ostali koji su postovali u ovoj temi znaju vec :) )

Ka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Ka »

Ok, koliko realno traje baterija vama koji imate 6670? Znaci, ne racunam ono sto pise na sajtovima kao specifikacija? Ja ne razgovaram mnogo, a traje mi oko 2 i po, 3 dana. Recimo, prva crtica mi traje ceo dan a onda se drugog dana naglo potrose 3-4 crtice. Na primer, iznenadio sam se kada sam jedno jutro ukljucio telefon (jer ga nocu iskljucujem) i video da ima JEDNU crticu a iskljucio sam ga kada je imao TRI. Zasto se to desilo, zar je moguce da toliko trosi bateriju i kada je off ?
Nokia 6670

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ka, to što ti baterija traje 2-3 dana je sasvim normalno...isto i to za trošenje crtica...nemoj bezveze da se opterećuješ kada ti je sve ok sa baterijom ;) :)

Odgovori