Nokia N79
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Hvala puno Fox  proverila sam, update je dostupan preko OTA. Doduše, ja sam jako zadovoljna i verzijom 31.002, sve radi ok, pa se još uvek dvoumim da li da update-ujem. Pročitala sam na par mesta da su neki korisnici imali problema sa hvatanjem GPS signala nakon prelaska na 32.001, pa me zanimaju iskustva ostalih po tom pitanju
 proverila sam, update je dostupan preko OTA. Doduše, ja sam jako zadovoljna i verzijom 31.002, sve radi ok, pa se još uvek dvoumim da li da update-ujem. Pročitala sam na par mesta da su neki korisnici imali problema sa hvatanjem GPS signala nakon prelaska na 32.001, pa me zanimaju iskustva ostalih po tom pitanju 

proverila sam, update je dostupan preko OTA. Doduše, ja sam jako zadovoljna i verzijom 31.002, sve radi ok, pa se još uvek dvoumim da li da update-ujem. Pročitala sam na par mesta da su neki korisnici imali problema sa hvatanjem GPS signala nakon prelaska na 32.001, pa me zanimaju iskustva ostalih po tom pitanju
@ jazz sredio sam to sa povezivanjem na net otisao sam u kafic gde postoji w lan i ukacio se tamo i sve je bilo ok.Ali sada ima novi problem kada se krecem kroz meni npr. aplikacije slika na displeju mi se pomera levo desno i menja boje tj javlja mi se "duga" na ekranu.Sta bi ovo moglo biti ili da opet uradim hard reset ili pravac servis?neki predlog i da li je neko imao slicnih problema?

- 
				Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta 
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
jazz, ako zelis slobodno updatuj,hack svakako ostaje a iako uradis hard reset moci ces ponovoda ga hakujes uz pomoc najnovijeg HellOX2.0.3
Meni ovaj novi firmver sljaka vrlo stabilno a pomenuo sam vec da mi se cini da baterija sad drzi jos malo duze.

Meni ovaj novi firmver sljaka vrlo stabilno a pomenuo sam vec da mi se cini da baterija sad drzi jos malo duze.

XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
						HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
skar, ako imaš stabilnu WiFi konekciju to možeš uraditi telefonom, bez ikakvih kablova  bitno je samo da ti je baterija puna. Pokreni Menu/Applications/SW checker, to je jednostavna ugrađena aplikacijica kojom skidaš i instaliraš najnoviju verziju sw. Podaci su ti zaštićeni tako da ne moraš praviti backup poruka, imenika, programa i sl.
 bitno je samo da ti je baterija puna. Pokreni Menu/Applications/SW checker, to je jednostavna ugrađena aplikacijica kojom skidaš i instaliraš najnoviju verziju sw. Podaci su ti zaštićeni tako da ne moraš praviti backup poruka, imenika, programa i sl.

bitno je samo da ti je baterija puna. Pokreni Menu/Applications/SW checker, to je jednostavna ugrađena aplikacijica kojom skidaš i instaliraš najnoviju verziju sw. Podaci su ti zaštićeni tako da ne moraš praviti backup poruka, imenika, programa i sl.
 bitno je samo da ti je baterija puna. Pokreni Menu/Applications/SW checker, to je jednostavna ugrađena aplikacijica kojom skidaš i instaliraš najnoviju verziju sw. Podaci su ti zaštićeni tako da ne moraš praviti backup poruka, imenika, programa i sl.apdejtovao sam N79 do v30.019  Nakon toga vise ne mogu.Pokusavam v32.001.Ako pokusam preko programa Nokia OVI izbacuje mi internal error (error in the software update package cofiguration).Ako probam preko PC suite izbacuje mi (the operating system is not supported).U medjuvremenu sam primetio da kada povezem telefon sa kompom i gledam slike ili prebacujem ili jos par nekih radnji,telefon se sam od sebe diskonektuje.To radi bas cesto.Cini mi se da je to pocelo da se desava od kad sam presao sa XP na windows 7,mada ne vidim zasto bi rekao da sistem nije podrzan.Nista mi ne pada na pamet.
Moze li iko da mi pruzi neki pametan savet?Hvala unapred.

Moze li iko da mi pruzi neki pametan savet?Hvala unapred.
Patos, NSU ima problema sa radom na WIN 7. Medjutim, Nokia Beta Labs je izbacila NSU 2.4.3 beta koja navodno radi na WIN 7.
Skini i probaj Klik za download

Skini i probaj Klik za download
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●