Kandidati za najbolji mobilni - GMA 2010
Kandidati za najbolji mobilni - GMA 2010
Na predstojecem kongresu mobilne tehnologije, koji se odrzava u Barseloni ovog februara, bice dodeljena nagrada za najbolji mobilni telefon.
Nominovani telefoni su:
1.) BB 9700
2.) Samsung s5230 star
3.) HTC Hero
4.) Samsung I8910 Omnia HD
5.) Nokia N97 Mini
Sta mislite koji model ce pobediti?
Da li su jos neki modeli zasluzili da se nadju na ovoj listi i koji su to?
Nominovani telefoni su:
1.) BB 9700
2.) Samsung s5230 star
3.) HTC Hero
4.) Samsung I8910 Omnia HD
5.) Nokia N97 Mini
Sta mislite koji model ce pobediti?
Da li su jos neki modeli zasluzili da se nadju na ovoj listi i koji su to?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Po meni fale perjanice htc-a,kao sto su hd2,tp2...
A pobedu bi mogla da odnese i n97 mini jer je jedini telefon sa starog kontninenta....(malo lokal patriotizma....
)
Realno po meni najbolji je hero.
PS mogli bi i mi ovde na forumu otvoriti temu za glasanje za najbolji telefon 2009. godine,gde bi kandidati recimo bili:
htc hd2,tp2,hero
Nokia n97 (mini)
Samsung omnia hd,pixon,jet....
SE satio,w995
itd....
Sta mislite?
A pobedu bi mogla da odnese i n97 mini jer je jedini telefon sa starog kontninenta....(malo lokal patriotizma....

Realno po meni najbolji je hero.
PS mogli bi i mi ovde na forumu otvoriti temu za glasanje za najbolji telefon 2009. godine,gde bi kandidati recimo bili:
htc hd2,tp2,hero
Nokia n97 (mini)
Samsung omnia hd,pixon,jet....
SE satio,w995
itd....
Sta mislite?
D500&E71
- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
ne razumem zasto su na listi dva samsunga, kad je ocigledno da je omnia bolja??? cini mi se da ovo takmicenje za naj telefon ima vise kriterijum, tipa odnos cena-kvalitet, ko je napravio najveci "bum", najvise prodatih telefona... ne verujem da ce pobednik biti proglasen gledajuci sa tehnicke strane 

iPhone 4
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Hmm,po kojim kriterijuima ce se voditi i odlucivati o pobedi?
Ja bih se dvoumio izmedju Hero modela i Omnie,mada i ovaj BB je zaista dobra masina.
Mislim da pobedi moze da se nada HTC.
E da,takodje glasam za predlog da i mi proglasimo naseg favorita i onda zvanicno objavimo rezultate glasanja i pobednika po izboru cenjenih clanova MS sajta.
(tom modelu ima odma' da skoci prodaja za jedno 70%)

Ja bih se dvoumio izmedju Hero modela i Omnie,mada i ovaj BB je zaista dobra masina.
Mislim da pobedi moze da se nada HTC.
E da,takodje glasam za predlog da i mi proglasimo naseg favorita i onda zvanicno objavimo rezultate glasanja i pobednika po izboru cenjenih clanova MS sajta.

(tom modelu ima odma' da skoci prodaja za jedno 70%)

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Hero. Mada je najkompletniji N97 mini (smart, jak procesor, dosta memorije, dosta RAM-a, TS + QWERTY, sva konektivnost, dobra kamera + blic, kvalitet izrade). Ali nije neka inovacija
.
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Nemam pojma koji su kriterijumi za "najbolji" telefon - verujem da tehnologija i mogucnosti nisu jedini kriterijum. Da jesu bila bi drugacija lista. Sa tacke gledista proizvodjaca najbolji je onaj telefon koji im donese najveci profit - po tom kriterijumu verovatno na ovu listu upada i S5230 koji je prodat u vise od 10 miliona primeraka.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Po meni Omnia HD jer je od ponudjenih jako dobar za multimediju, a s druge strane je Hero ipak jedinstven od svih fonova sa Android-om. N97 mini - deja vu, dosta se Nokia stedi i dize cenu nekim modelima koji su daleko od drugih i boljih... BB je konacno shvatio da je touchpad daleko prakticnije resenje od trackball-a i samim tim je napravio jako elegantan i pristojan fon. Samsung Star je ok, medjutim najvise kritika ide na racun softvera ( konkretno UI ) : Bela pozadina, moralnost crop-ovanja klipova na 16:9 koji su bili predhodno 4:3 da bi bili preko celog ekrana jer nema zoom opciju i jos nekih sitnica zbog kojih je upravo dospeo na zadnjem mestu
Nokia Lumia 630
I pored cudnih nominacija izglasan je pobednik! A pobednik je, zasluzeno, HTC Hero!
Info
Nadam se da ce se u ovoj godini predstaviti jos zanimljiviji modeli (uostalom vec je pocelo
) i da ce lista za sledecu "bitku" biti profesionalnije sastavljena.

Info
Nadam se da ce se u ovoj godini predstaviti jos zanimljiviji modeli (uostalom vec je pocelo

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●