vracanje izbrisanih poruka
vracanje izbrisanih poruka
Da li postoji nacin da se vrate izbrisane poruke sa N95? Ko to moze da uradi u Beogradu i koja je cena?
mirjana,
-Ajde ovako da se razumemo......Ti mozes da neku odredjenu temu dobijes preko BT ili kako god.
-Fabricku temu ne moze da ti posalje niko.
-Dakle telefon se mora prefleshovati to jest ubaciti novi cnt fajl(content file).i to je to.
-To ne mozes izvesti na telefonu DCT4+ generacije preko "pristupanja Nokijinom sajtu"....
-Zavisno od teme,ali mislim da ne bi trebalo nesto posebno da koce teme......s time nisam upoznat....
pozz
-Ajde ovako da se razumemo......Ti mozes da neku odredjenu temu dobijes preko BT ili kako god.
-Fabricku temu ne moze da ti posalje niko.
-Dakle telefon se mora prefleshovati to jest ubaciti novi cnt fajl(content file).i to je to.
-To ne mozes izvesti na telefonu DCT4+ generacije preko "pristupanja Nokijinom sajtu"....
-Zavisno od teme,ali mislim da ne bi trebalo nesto posebno da koce teme......s time nisam upoznat....
pozz
Ako moze samo jos jedno pitanjce (posto ste upuceni u problemcic). Pokusala sam sa "zedge" da skinem temu,dobijam je u nth formatu (zipovanu) pa BT-om ne mogu da je prebacim na fon. Da li mora veza USB-om,ili treba nesto dr. da se odradi. Inace teme i jesu u nth formatu,samo me zbunjuje sto su zipovane. Hvala!
Prvo sam probala sa slicicama i uspela da prebacim,pa teme koje zauzimaju manje memorije i za divno cudo uspela. Neznam o cemu se radi,jer dan pre nisam uspela ni jednu temu da prebacim,a slicice,snimke i ostalo jesam. Memorija nije u pitanju-proverila sam. Bitno da sam uspela! Nisam strucnjak sto se tice kompjutera,a sto se tice tel.cackam pa na kraju obrisem i ono sto ne treba. Volela bih da sam malo vise upucena (inace sta biste vi bez neznalica)! U svakom slucaju HVALA i izvinjenje na dosadi!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa dobro mirjana, niko se nije naucen rodio,pa ni veoma upuceni forumasi.U svakom slucaju,ako ti se desi da nekad opet budes imala neki prroblem,slobodno se obrati,neko ce ti vec dati pravi savet. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet