Da li VIP obmanjuje potencijalne korisnike?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Evo ja koristim i telenor i vip postpaid (imam i mts prepaid) i uvek imam pun signal, tako da što se tiče Novog Sada nema nikakve razlike koju mrežu koristite.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Iz Leskovca sam da ponovim po stoti put, mada sam i u BG-u imao pomenuto iskustvo koje me pratilo poslednjih godinu/godinu i po dana ili ranije nisam primetio taj problem. Oduvek sam bio nezadovoljan racunajuci da ce se popraviti jer uz to tokom razgovora mi je seckalo, cuo se eho i slicno. Presao sam pre 2 meseca i zasad nemam problema i dosta mi odgovara to sto brzo mogu da proverim stanje ( vec za minut/dva nakon razgovora dobijem informaciju dok ovamo pola sta pa i par sati )
Nokia Lumia 630

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

voleo bi da kad se ovde neki zale na signal kazu koji model telefona imaju koliko je star i dal zive u centru nekog grada ili su to prekidanje signala primetili negde drugde , to je dosta bitno
do sada samsun se neslaze sa sve tri mreze u nekim veoma cudnim situacijama

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Identicna situacija kao kod djolex-a je bila i sa mojim kolegom. Ima kucu i zivi na nekih 1000 metara vazdusnom linijom, udaljen od aerodroma Beograd. I kaze, u dvoristu mu Vip nema signal nikakav. U stvari ima, ali je toliko slab da samo na par mesta moze da prica. Kaze mi jos da u okolnim mestima, gde se on najvise krece, kao sto su Jakovo, Surcin i par manjih mesta , na mnogo mesta ne moze nikako signal Vipa da se uhvati. I zato koristi Telenor.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

kod mene u kuci ima zanimljiva situacija u dnevnoj sobi telenora nema ni u tragu a u kuhinji ga ima dok vipa kontra crveni rade svugde sem u podrumu :D
dalekovod koji ide od marketa preko livade udaljen je svega 20 metara vazdusne tako da mozda to ima veze , sad ce da ga sklone kad okopni malo , pacemo videti onda inace jug sombora :)
granica je dobro pokrivena vip mi je samo jednom uleteo na veliko u roming sa panonom ali tad sam bio vise blizu prvog naseljenog mesta u madjarskoj nego u srbiji tad me puklo i po racunu

bile
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Sep 2009. 22:05

Post od bile »

moje misljenje je da se nece preci dal uzeo vip ili telenor postpaid. u svakom slucaju oba imaju nesto sto im fali... samo sto dalje od mts-a :D
iPhone 4

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Telenor ni pod stavkom razno, opekao sam se jednom i neka hvala. Kontao sam na vip da predjem samo zbog MB koje daju u okviru pretplate, nista drugo me ne privlaci, jer mi je za sve ostalo mt:s odgovara. Pre svega mislim na pokrivenost i jacinu signala (sto opet varira u zavisnosti koji telefon koristis). Provera stanja me ni najmanje ne dotice ali sa druge strane npr ponuda telefona mi moze biti zanimljiva.
Sve u svemu, lomim se i dalje, pogotovu sad kad cujem oprecna misljenja i iskustva po pitanju signala. Video pozivi i sl stvarcice me ne zanimaju, treba mi konstantan signal zbog price/poruka i to nesto MB za mail i jos neke sitnice.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Azimuth, posto si mi sigradjanin mogu ti pod punom krivicnom i materijalnom odgovornoscu tvrditi da u samom gradi neces imati nikakvih problema sa signalom...
A ako cesto putujes onda ima par mesta na kojima se signal gubi (npr kada se sa mosta slobode iskljucujes prema S.Kamenici,ili na samom ulasku u Rumenku...),ali to traje 100-nak metara,meni ponekad veza na tim mestima pukne,a nekad iama samo prekid gde se razgovor po povratku signala normalno nastavi! :)
D500&E71

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

loki13, e to mi je bilo bitno. U principu, najvise vremena i provodim u NS-u ali sam isto tako cesto u kolima sto po Vojvodini sto po BG-u pa mi je i to bitno. Znaci mogu slobodno da predjem? :unsure:
Samo da mi ovaj ugovor istekne i da vidim isti broj da nahvatam kod vip-a ili ako zazivi MNP u medjuvremenu pa da se samo preselim :D Mada, onda bih ovaj verovatno prebacio da mi bude pri pejd a u vipu uzeo post pejd kao privatni... Moram jos dobro razmisliti sta mi je ciniti ali mi svakako mnogo znaci ako je signal konstantan.
Hvala vam svima za informacije :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Azimuth, iz iskustva nekog ko se dosta kretao po NS, zivi u BG, a obisao sva iole veca mesta po Srbiji: u BG nemas nikakvih problema sa mrezom, a na vecem delu starog grada i na celom NBG imas stabilan 3g signal. U NS mozda imas par dzepova gde se desi da je signal los, ali meni se nisu desavala pucanja poziva. Na svim glavnim saobracajnicama imas signal bez problema, ali se desava negde usput da izgubis edge signal.....po mestima cak i tipa Cuprija, Leskovac, Paracin....imas edge signal bez problema.

Ja sam za majku trazio isti broj kao sto je imala na MTS,i to nije bio nikakav problem. Naravno, podrazumeva se da ako neko vec ima takav broj, nista od toga.

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2009. 14:10

Post od Korun »

koristim sve mreze i moram vam reci da sam sa mts-om prezadovoljan telenor je ok a vip je najvece sranje koje sam u zivotu koristio i cim mi istekne ugovor gasim broj napolju je ok ali u stanu nemam domet ako se malo mrdnem

Odgovori