Ubacite PTT (Push To Talk) u vaš fon

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Evo i ja sam uspela.... :D :D
Stvarno nije loše, prenos podataka je mnogo brži nego što sam očekivala... :) :)
I naravno da me je oduševilo koliko malo skida kredita, stvarno se isplati :wink: :)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

Ne znam da li mi telefon nije u redu ili sta, ali posle 10-15 provedenih minuta telefon se sam ugasi. :chytry: :chytry: :( :(

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

hellboy_90, ne znam zasto ti se to desava....nesto ti nije u redu sa fonom.....ne bi trebalo tako nesto da se desava!
Ex Sir_Oliver

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Mozda imas neku verziju programa koja se ne slaze s tvojom verzijom OS-a, mozda tvoja verzija OS-a ima neki bugic, MOZDA...... :) Moze svasta da bude... Probaj neku drugu verziju programa... :roll:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Izašla je nova verzija programa "Visual Communicator", sad je već 3.04! (a bila je 3.02) :D
Pa, ko voli, nek' skokne na http://www.sapio.se/visual.php po svoj primerak... ;)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Prog je super,veoma je jeftino catovanje (skida malo kredita) a opcija razmena slicica je odlicna,preporucujem ovaj prog svakome.

ps:Moj nick je vapa

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Nasho sam i ja nekakve takve programchice,chak i onaj za chat preko bt-a ali me mrzelo da podeshavam i nzn da li bi mi radili u jar. formatu ! A ovaj evo sad sam skinuo pa videcemo!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ima i na nokijinom sajtu, besplatno da se skine, za svaki model telefona...Upravo sam juče videla, i skinula, pa kome treba da zna :wink: :)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ajde svi na chat malo da se dopisujemo, kad se ulogujes samo neki indici i turci ... :x

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Cyber napisao:Jel si nashla za k700i ! Ili za 6600 ?! Aj ako nadjesh daj mi link !
Evo ti link za 6600:
http://europe.nokia.com/nokia/0,,42291,00.html
;) :)

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Zoka napisao:Ima i na nokijinom sajtu, besplatno da se skine, za svaki model telefona...Upravo sam juče videla, i skinula, pa kome treba da zna :wink: :)
Ta varijanta programa zahteva podršku operatera, a toga kod nas još uvek neeema... ;)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Sorry... :oops: :oops: Ja sam skinula, ali ga još nisam isprobala...ko zna, možda jednog dana naši operateri i uvedu tako nešto :disgust:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Bre ljudi ovo jede kredit... :o :shock: Dal' znate neku java aplikaciju, da radi kao PTT, ali da poruka mnogo manje zauzima... ovako bolje da pozovem... kako vama trosi kredit? :?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Da, pošto non-stop pipka server, na kraju to ispadne solidna količina prenetih podataka. Ali se isplati kada treba da komuniciras sa inostranstvom. Agile mnogo manje "srče"... :wink:

Mita
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2004. 16:49

Post od Mita »

Kakav PTT, govorna posta na mobtelu je zakon!!! Za 10 sekundi poruke skine oko 0.7 dinara! Ja je koristim vec 7-8 meseci i extra je! Poruke saljem samo 0na 064 a posto vecina ljudi sa kojima se dopisujem ima 063 i gov.pos., dosta se stedi kredit!

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Tarifiranje usluge VoiceMail

Za sve korisnike, aktivacija i deaktivacija VoiceMailboxa putem SMS-a će se tarifirati 6 dinara+porez
Aktivacija i deaktivacija pozivom Call Center-u se tarifira 9,9 dinara/po pozivu.
Za prepaid korisnike preslušavanje sopstvenih poruka je besplatno (do 22.04.2004. tarifiralo se 4,78 dinara/minut + porez) ; ostavljanje poruke nekom drugom naplacuje se prema tarifnom paketu (od trenutka prestanka zvucnog signala govornog automata) ; direktno ostavljanje poruke u necije sanduce se tarifira 4,78 dinara/po pozivu .
Za postpaid korisnike - preslušavanje sopstvenih poruka je besplatno za postpaid korisnike, a ostavljanje poruke nekom drugom naplacuje se prema tarifnom paketu (od trenutka prestanka zvucnog signala govornog automata) ; direktno ostavljanje poruke u necije sanduce se postpaid korisniku tarifira 3,99 dinara/po pozivu
izvor : govorna posta
Bez PDV-a ,s tim sto je maksimalna duzina poruke 30 sec. Sta je tu jeftino?
Toliko o tome.

Mita
Novajlija
Novajlija

Post od Mita »

Pa ti samo jednom aktiviras gov i to kosta oko 7 kinti a posle svaka poruka koju posaljes je oko 70 para za 10 sekundi!!! A to direktno ostavljanje poruke nikad nisam ni radio, a i sta ces vise od 30 sec.,za to vreme cu da kazem nesto sto bih kucao u tri poruke!!!

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

Ne , ne razumes, nije rec o 7 kinti prilikom inicijalizacije...
ostavljanje poruke nekom drugom naplacuje se prema tarifnom paketu.
i
(od trenutka prestanka zvucnog signala govornog automata)
Sto znaci kad ti 'bipne' ti placas normalno kao da si zvao u okviru mobtelove mreze. Znaci, bolje da obavis obican poziv od 10 sekundi.
Ne znam kako je moguce da tebi skine samo 0.7 dinara po poruci.
To znaci da ti je onda minut= 0.7*6=4.2 din, bez fiksne nadoknade za uspostavljanje veze.
Koji paket imas?

Mita
Novajlija
Novajlija

Post od Mita »

Imam obican pripejd, ne skida samo meni toliko nego svakom, ne naplacuje se normalno kao da zoves nekog nego za gov poruku!! Ako si 063 probaj pa ces da vidis! Aktivira se slanjem poruke GPA na 909

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Miljance »

Aktivirana je meni gov. posta odavno, mozda stvarno i ima neko drugacije tarifiranje za ostavljanje gov. poste. :?
Nema veze, izvinjavam se svima ostalima na off-topic-u.

Odgovori