Samsung S5230, S5230W, S5233(T)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Askona
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Feb 2010. 13:16

Post od Askona »

Drustvo jedno pitanjce, kada je telefon u silent profilu, sluske su u fonu, player radi pri doalznom pozivu se cuje ring tone tako treba da bude medjutim meni se ne cuje u slusalicama ring ton...i samo vibrira ....ostale funckije telefona normalno rade, ima li za ovo resenje? Normalno je radio i od juce nece...promenjena je samo playlista??!
:cry: :smutny:
hvala unapred :D

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Askona, silent profilu prema samoj definiciji pojma SILENT i ne i trebalo da zvoni .
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Didi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 22:49

Post od Didi »

mezzano napisao:Didi, proveri koliko imas poruka u sent folderu. Drugo sta bi moglo da bude je da su poruke duze od 160 karaktera, pa se racunaju kao 2/3/4... a telefon ih prikazuje kao jednu.
Sve je prazno sem inboxa. i proveravala sam i to pa sam brisala mms i gledala koliko koja ima karaktera. ne znam u cemu je stvar.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Didi, da li neke od poruka sadrze nasa slova "šđčžčć"? Unicode SMS-ovi u jednoj poruci mogu imati do 70 karaktera.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

lane88
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 30. Jan 2010. 22:17

Post od lane88 »

Kupila sam juce ovaj telefon i mnooogo mi se svidja! :-)
Sve radi savrseno, bas onako kako meni odgovara!
Dvoumila sam se izmedju ovog i nekog smart telefona, ali ovaj ima sve sto je meni potrebno, i vise od toga!
Sada imam samo jedan problem. U pakovanju telefona mi se ne nalazi cd sa softverom. :unsure:
Kada sam uzimala tel., proverila sam da li ima slusalice, punjac, usb kabl, potpuno sam zaboravila na cd. A i mislila sam da je ispod onog kartona. (Znam da je to bilo jako glupo sa moje strane.)
Sada, imam u kompu instaliran Samsung PC studio, ali onaj koji sam dobila sa samsungom d900.
Da li je to sada previse glup program za star ili bi moglo da bude OK?
I da li mozda moze da se poveze i bez diska?
Naravno, trazicu cd u radnji, ali pitam za slucaj da me ispale, da znam sta da radim.
Hvala unapred na odgovoru! :)

jovanazr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 16. Feb 2010. 08:03

Post od jovanazr »

Jos jedno pitanje, zvala sam ove iz mts da mi posalju konfiguraciju za mms i gprs i dobila sam samo jednu poruku, e sad mms sam primila ali na net ne mogu da idem pise mi: "error: requested content www.google.com cannot be accessed. you do not have access to the site." Sta da radim????

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

lane88, Treba ti Samsung New PC Studio, mozes ga skinuti ovde: http://www.samsungmobile.rs/supports/so ... l=GT-S5230

lane88
Novajlija
Novajlija

Post od lane88 »

tomas.hokenberi, hvala ti puno, bas cu sada to da skinem. A i dobro mi je sto ne moram da se cimam da idem do radnje itd. :)
Imam samo jos jedno pitanje, kako se menja zvuk za poruke?
Telefon imam tek 1 dan, tako da jos nisam uspela da provalim, jednostavno ne mogu da nadjem.

Didi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 22:49

Post od Didi »

@ lane88 ides meni pa settings>phone profiles pa ovu strelicu pored normal ili koji vec profil koristis pa u ovom gornjem padajucem meniju izaberes> new messages> pa message alert tone i tu izaberes sta hoces.

lane88
Novajlija
Novajlija

Post od lane88 »

Da, da, hvala, to sam bas upravo pronasla. :)
A ne moze da se stavi neka druga melodija osim ove 4 ponudjene?

I jos jedno pitanje, kada ubacujem brojeve u imenik, imam opciju da upisem i rodjendan te osobe. A kada udjem u kalendar, taj dan nije obelezen (onako kako bi bio obelezen da sam rodjendan unela direktno u kalendar). Da li ce mi stici obavestenje kada tom nekom bude bio rodjendan ili moram da ukucam jos jednom u kalendar?

(Izvinjavam se ako sam malo dosadna sa ovim pitanjima i hvala puno na odgovorima! ) :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

jovanazr, nesto nije OK sa konfiguracijom. Pokusaj da posaljes SMS poruku All na 4777. Trebalo bi da dobijes 2 ili 3 konfiguracione poruke. Proveri da li browser zaista koristi odgovarajuci profil.

huper
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 21:58

Post od huper »

Ne mogu nikako da namestim gprs. Stigla mi podesavanja cim sam ubacio karticu i nista. Pa pomocu *100# i nista i slao sam poruku all 4777 i nece pa nece. Izabran je tamo u pretrazivacu profil mts wap sve je to ok al nece da radi nikako.
Jel moze neko da mi da bukvalno sva rucna podesavanja da unesem?

kad otvara nesto pise "usluga nedostupna" ili "neocekivana greska" :S

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

huper, naravno da mozes...Imas manual podesavanja na sajtu tvog operatera (u tvom slucaju mislim da je MTS )

Evo pokusaj sa ovim podesavanjima.

APN = gprswap
Username = mts
Password = 064
IP address: 172.017.088.198
Port: 9201 ili 8080 (ako se to zahteva, zavisi od modela mobilnog telefona)
Homepage: http://wap.mtsmondo.com
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

huper
Novajlija
Novajlija

Post od huper »

nema sanse?
A da li za protocol ide http ili wap? mada oba sam probao :ohmy:
Uvek isti problem... .

huper
Novajlija
Novajlija

Post od huper »

ne znam sta je fora,
net nece da radi sa miligram karticom. kad ubacim drugu isto 065 onda radi bez problema. sta je u pitanju??

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

huper, verovatno ti na Miligram kartici nije aktiviran GPRS, zovni korisnicki servis ili idi u poslovnicu da ti aktiviraju.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

huper
Novajlija
Novajlija

Post od huper »

hvala, to je bilo u pitanju. nije bio aktiviran gprs pa sam zvao korisnicki servis, sad radi bez problema :D 8)

Jos jedno pitanje
Da li poruke moze da cuva na memorijskoj kartici? posto mi u inbox stane svega 200 poruka i moram da brisem da bih primio sledece:(

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

e ljudi, moja devojka je kupila ovaj telefon.. sve je super, samo kada hoce u security settings da podesi siftu za svoje fajlove ( da niko ne moze da joj pristupa slikama), on trazi da se unese neki password, i sta god da unesemo, kaze incorrect sim password... zna neko o cemu je rec ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

alerasko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Mar 2010. 23:13

Post od alerasko »

Kupio sam telefon i mogu reci da mi je vise nego OK i najbolje resenje za moje potrebe a i u odnosu cena-dobijeni kvalitet. Naravno da ima i stvari koje bi mogle biti bolje i prakticnije ali je za ovu cenu dobjen maximum.

Mene zanimaju dva pitanja:

1) Da li ste nasi adekvatnu futrolu za njega i gde? (ja sam i z NS-a)
2) Da li treba da se formatira baterija, i koliko bi sati trebala da se puni prvi put?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

alerasko, LiIon i LiPolymer baterije se ne formiraju! Telefoni kojima treba "formirati" baterije se ne proizvode barem 5-6 godina. Bateriju puni dok se ne napuni - sam punjac ce prekinuti punjenje cim je napuni (za 2-3 sata).

Odgovori