Nokia 6303
Nokia X3
Nokia 5130
Samsung S3650 Corby
Samsung B3410
E sad, da kažem par stvari o tome šta mi je bitno. Primarne stvari su mi
- muzika (3.5mm jack i dobra reprodukcija zvuka)
- dobar displej
- surf (nije mi potreban WiFi, pošto kod mene u mestu nema nigde hotspotova, tako da sam ograničen na GPRS)
Iako nisam "ljubitelj" Nokia telefona, nekako im dajem prednost u odnosu na Samsung, zbog toga što su mi Samsung telefoni nekako jednolični (barem ovi jeftiniji modeli) jer nemaju opciju ubacivanja tema, što je jedna od stvari koju volim da radim (pravim i stalno menjam teme).
Takođe, malo sam skeptik po pitanju touch screena, pošto do sad nisam imao prilike da se susretnem sa njim. Do sad sam korstio samo candybar telefone, znači, nisam imao niti slajdere niti preklope, i ne znam da li bi trebalo da "nastavim sa tom tradicijom" ili "probam nešto novo". Ako nastavljam, logičan izbor mi se čini 6303, a ako ne, onda se pitam da li X3 ili možda B3410? 5130 mi je nekako potpuni autsajder, ali sam ga ipak stavio jer možda neko kaže neku lepu reč za njega, a i cena mu je najpristupačnija.
Izvolite kolege, iznesite svoje argumente za i protiv navedenih modela. Poželjno bi bilo da daju komentar vlasnici ovih telefona.