1. Da li nekako mogu da pustim mp3 na handset ,time hocu da postignem vrlo tiho pustanje pesama kasno uvece ,zato sto mojim ukucanima smeta onolika jacina zvuka na jednoj crti kod Ultra mp3 player-a !!!
2. Da li negde na internet-u ima gotovih ,kompresovanih i pripremljenih filmova i spotova za phone (bilo u .avi formatuza smart movie ili u .3gp )

!!! Hteo bih da download-ujem nekoliko spota ,pa da ih convertujem na telefon ali ipak mislim da cu pre skinuti neki gotov spot za telefon od 10 MB ,nego neki od 50-100 MB za kompjuter

(veoma mi je teshko da skidam velike spotove od po 50-100 MB za kompjuter jer imam 56k modemsku vezu) !

!!
3.Hoce li neko da mi objasni sta je to .php faj !?!?!?! Vidim da je slican kao .mid jer mogu da ga pustim na phonu ,ima slicnu kolicinu memorije ,i mogu da namestim da zvoni

!!! Objasnite mi molim vas

!?!?!?!
4. Pre neki dan sam kompresovao jedan .wav fajl

,(normalno cim sam ga kompresovao to znaci da sam mu smanji kvalitet) ,sveo sam ga na nekih 900kb ,i uspeo da ga namestim kao zvono

!!! Sad me zanima da li mogu nekako da josh vishe kompresujem taj fajl kako bih zadrzao istu kolicinu memorije i dobio malo vise audio zapisa (ovo sam napisao posto nemogu nikako da stavi da mi zvono bude u .mp3 formautu ) ,da li za to postoji neki program ili mogu nekako drugacije (ovaj fajl sam kompresovao u Sound Forge-u )

!!!
P.S. Hvala onom koje je imao zivce da iscita ovaj tekst ,a jos vise se zahvaljujem onome koji je i nesto napisao !!!