Džinovsko sniženje u Telenoru
Džinovsko sniženje u Telenoru
Nove cene mobilnih telefona niže i za 99 odsto
11. februar 2010. – Počelo je veliko sniženje mobilnih telefona iz Telenorove džinovske ponude u svim Telenorovim prodavnicama širom Srbije.
Od danas, Telenorovi postpejd korisnici mogu kupiti mobilne telefone po ovim povoljnijim cenama, a najveće sniženje mogu da očekuju korisnici koji se odluče za mesečnu pretplatu od 1000 dinara (bez poreza).
Za korisnike koji pišu poruke u pokretu, koriste Fejsbuk, Tviter ili Majspejs – Samsung Korbi TXT snižen je sa 3990 dinara na 1 dinar. Za one kojima je važna elegancija, kvalitetne fotografije i mogućnost slušanja muzike, Nokia 7610 ima novu cenu od 1990 dinara, 5000 dinara nižu od stare.
Po novim cenama u Telenorovim prodavnicama može se naći još mnogo različitih modela, od jednostavnijih, poput Nokie 2700 i Samsunga S3100, do pokretnih kancelarija kao što su Blekberi Curve i Bold, nove Nokije E72 i N97 mini, pa i najbrži telefon na tržištu HTC HD2.
http://www.telenor.rs/?section=about&page=7216&pn=1
http://www.telenor.rs/?section=private&page=7224
11. februar 2010. – Počelo je veliko sniženje mobilnih telefona iz Telenorove džinovske ponude u svim Telenorovim prodavnicama širom Srbije.
Od danas, Telenorovi postpejd korisnici mogu kupiti mobilne telefone po ovim povoljnijim cenama, a najveće sniženje mogu da očekuju korisnici koji se odluče za mesečnu pretplatu od 1000 dinara (bez poreza).
Za korisnike koji pišu poruke u pokretu, koriste Fejsbuk, Tviter ili Majspejs – Samsung Korbi TXT snižen je sa 3990 dinara na 1 dinar. Za one kojima je važna elegancija, kvalitetne fotografije i mogućnost slušanja muzike, Nokia 7610 ima novu cenu od 1990 dinara, 5000 dinara nižu od stare.
Po novim cenama u Telenorovim prodavnicama može se naći još mnogo različitih modela, od jednostavnijih, poput Nokie 2700 i Samsunga S3100, do pokretnih kancelarija kao što su Blekberi Curve i Bold, nove Nokije E72 i N97 mini, pa i najbrži telefon na tržištu HTC HD2.
http://www.telenor.rs/?section=about&page=7216&pn=1
http://www.telenor.rs/?section=private&page=7224
Poslednja izmena od evolution u Pet, 12. Feb 2010. 13:06, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus
mezzano, Vipovi "nizi" postpaid paketi su skuplji od Telenorovih.
I dobro je da su se konacno setili da snize cene telefona, pametan potez! Da su to uradili za Novu godinu, imali bi mnogo vecu prodaju i mnogo vise (obavezanih) postpaid korisnika.
Ono sto bih ja preporucio je da malo unaprede paket SPECIJAL 650 - da uvedu vise tipova ovih paketa (recimo Specijal 400, Specijal 800) posto mislim da ovaj paket ima dobar potencijal.
I dobro je da su se konacno setili da snize cene telefona, pametan potez! Da su to uradili za Novu godinu, imali bi mnogo vecu prodaju i mnogo vise (obavezanih) postpaid korisnika.
Ono sto bih ja preporucio je da malo unaprede paket SPECIJAL 650 - da uvedu vise tipova ovih paketa (recimo Specijal 400, Specijal 800) posto mislim da ovaj paket ima dobar potencijal.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
tacno je da su u vipu cene telefona nize ali su im mesecni racuni veci.ja sam sada hteo kupiti 5130 ali ga nisu imali zadnje nedelje u februaru eto neznam kako to oni dozvole sebi da izgube nove korisnike,sada u martu ako povecaju cene odustacu.dobri su im tarifni paketi ali trebalo bi da dozvole mogucnost ako hocu npr.30 minuta manje za razgovor da za te minute dobijemo nekoliko mb.za internet.

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
ma nisu skupi za onog ko ima potrebu za potrosnjom,na ovaj nacin bas uzme legalan telefon po nizoj ceni,skupi su za one ko uzima u paketu prenesi 60 ili 150 tu nema nekog popusta ali i tu kad uracunate manje novca koje date za telefon tim novcem placate osnovnu preplatu oko godinu dana ipak se ima racunica,i vise minuta i smsa dobijes nego da si u pripeidu.