wi-fi +5 mpx?Postoji li?
wi-fi +5 mpx?Postoji li?
Zahvaljujuci ovom forumu nikada do sada nisam pogresio u izboru mobilnog telefona.Pa...evo me opet!Dakle,zahtevi su sledeci:kamera minimum 5 mpx i wireless na prvom mestu.Proizvidjac i platforma (symbian,wm...) su mi stvarno nebitni vec prvenstveno kvalitet fotografija i internet.Dakle MOLIM ZA SAVET I POMOC!!!!!!!!
Telefoni koji imaju Xenon: Nokia N82, SE Satio (Idou), Motorola ZN5 i Samsung G810.
Telefoni bez Xenona: Nokia N86, N79, E72, N97 (i mini), N95 8gb, Samsung i8910 Omnia HD, Omnia II, i8510 INNOV8, SE G900, X2.
Toliko od mene!
Telefoni bez Xenona: Nokia N86, N79, E72, N97 (i mini), N95 8gb, Samsung i8910 Omnia HD, Omnia II, i8510 INNOV8, SE G900, X2.
Toliko od mene!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
N82 je dobar izbor ako je bitna samo kamera. Za prijatno surfovanje je pozeljan veci ekran nego sto ga ima N82. Npr. i8910 Omnia HD.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
tomas.hokenberi, zavisi,kako kome,ko ima dobar vid njemu je in 2,4 inca sasvim ok kao i meni,mada je bolje ako je veci naravno.Moj predlog nesto od n79,i8510,i8910 ili n86.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Sale_M, koliko god imao dobar vid nikako 2,4" nije dovoljno ugodno za surfovanje. U svakom slucaju meni bi barem, ako je surf bitan, mnogo vise znacio veci ekran nego xenon. 2,4" je jednostavno malo.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
djoxie, malo mi je to neverovatno da n86 pravi prirodnije slike u zatvorenom prostoru o odnosu na n82/6220c. Koliko god da prave dobre slike na dnevnom svetlu, izostanak fpravog blica ih cini slabo upotrebljivim u prostorijama sa slabijim osvetljenjem.
Slazem se sa Tomasom, za dobar suf neophodan je veci ekran i po meni trebalo bi da bude i touch.
Slazem se sa Tomasom, za dobar suf neophodan je veci ekran i po meni trebalo bi da bude i touch.
jerkann, ako N86 ima bolje socivo i ako moze vise svetlosti propustiti kroz objektiv moze praviti kvalitetnije slike u zatvorenom prostoru.
Pre par dana je bila promocija N86 na aerodromu "Heathrow" gde su okacene panorame Dubaia i Mumbaia ( Slike napravljene sa N86 ), a slike su stampane kao plakati ( Klik ). Odlicna reklama za N86.
Pre par dana je bila promocija N86 na aerodromu "Heathrow" gde su okacene panorame Dubaia i Mumbaia ( Slike napravljene sa N86 ), a slike su stampane kao plakati ( Klik ). Odlicna reklama za N86.
u tome je fora, jer kad slikas nesto u mraku sa n86 to nesto se vidi sasvim dobro ali i imas osecaj dok gledas fotografiju da je bila noc, ovako kad slikam nesto sa 6220cl imam utisak kao da je usred dana + face su uglavnom ko vampirske, mada i to je ok, zapravo nijanse su u pitanju, ali po mom misljenju prednost ipak ima n86 iako imam 6220
::luv phonez::
jerkann, tako ispade. 
Malo mi je krdzav net pa ne mogu pogledati slike (pola slika iz testa nece da ucita bez obzira koliko da cekam ili koliko puta da kliknem refresh) u punoj rezoluciji u testu N86. Ima poredjenje slika N86 i Inova. Ko ima mogucnosti neka pogleda pa neka iznese neki zakljucak.

Malo mi je krdzav net pa ne mogu pogledati slike (pola slika iz testa nece da ucita bez obzira koliko da cekam ili koliko puta da kliknem refresh) u punoj rezoluciji u testu N86. Ima poredjenje slika N86 i Inova. Ko ima mogucnosti neka pogleda pa neka iznese neki zakljucak.

Ljudi hvala,mada vidim da ste malo skrenuli diskusiju u drugom pravcu (sto mi uopste ne smeta-naprotiv).Ipak,uzeo sam u obzir n 86,Inovo ali i motorolu zn 5 koja mi se jako dopada ali je nigde nema (ni u oglasima a ni na forumu).Ima jedna tema o njoj ali je prastara i pomalo beskorisna...Vama hvala na pomoci pa cemo videti sta cemo...inace,cena aparata nije bitna mada mi je jasno da su n 86 i inovo mnooooogo skuplji od motorole i to sa razlogom.Ipak,videcemo...
joffre, pise na sajtu da se Moto ZN5 prodaje u tri prodavnice -> Klik. Zvrcni ih pa vidi da li je to istina, jer ipak taj model je egzotika za nase trziste.
Bolja ti je kupovina N86 ili Inovo (npr.: ako nesto crke lakse je naci deo i ovlasceni servis).
Bolja ti je kupovina N86 ili Inovo (npr.: ako nesto crke lakse je naci deo i ovlasceni servis).