HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Vlada Zem, hvala za info :) već sam prestala i da pratim da li će to neko da omogući :) okupiralo me "kuvanje" ROMova za 97icu :) sad ću da pogledam šta kažu za rootovanje i sigurno ću isprobati, pa javljam utiske i rezultate :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Question: šta se podrazumeva pod rootovanjem? Je li to isto što i updatovanje Android sistema ili sam nešto pobrkao?
Da li je neko možda provalio kako da se ne baguje fon kad se kači na komp preko usba?
Stalno moram da odem u prg i da izaberem htc sync, da čekam dok se fon pogubi i izbaci mi opcije, pa tek onda izaberem da se ponaša kao disk.
Btw, stigao mi je rođak u BG sa maskom. Za par dana ću okačiti slike mog Diablo theme tattoo-a.
Peace

hij1902
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 04:01

Post od hij1902 »

Jel hoce neko da se menja maskicama? Dobio sam 4 maske uz moj Tattoo. Jel neko zna gde mogu kupiti odgovarajucu foliju za ovaj telefon?
Hij

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 12:36

Post od jooko »

jooko napisao:Evo opet mene.. :D E ovako..Pre 10tak dana dok nisam resetovala telefeon alarm mi je radio i zvonio, a sada nece da zvoni samo fibrira, zna li neko u cemu moze da bude problem?? :)

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Vip snizio cenu :o U paketu postpaid 325 nova snizena cena je 7000 din. Da li da cekam Desire ? :D

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Šta bi ljudi? Zašto ste zapustili ovu temu??
Hoće li ko odgovarati na pitanja?
Ja imam još jedno: kako da namestim da mi mreža bude 3g, a ne Edge?

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Insider, ali nikako da snize cenu hero-u (a to cekam vec duug period), a sigurno nije 4 i po puta bolji od tattoo-a koliko je skuplji (na paketu postpaid 325)... :disgust:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

LimunBG, Herou sigurno neće sniziti cenu ( i ovako ga skoro nikada i nema) jer će ga verovatno samo zameniti Legendom.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

telep, daj Boze da gresis. :wink: Snizili su cenu svojevremeno magic-u, sad su i tattoo-u, ne vidim razlog zasto ne bi i hero sad dosao na red... :) Mada verovatno cekaju da dobiju neki novi android tel, pa tek onda da snize heroja

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Upravo tako....Verovatno ce sniziti cenu Hero-a ovog meseca ili u aprilu (sve zavisi koliko imaju na zalihama) pa dok ga ne rasprodaju nece ubacivati Legend i Desire....nasa posla....

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Imam problem pa da vidim da li se još nekom to javlja :( naime, povremeno, nemam pojma sa čim bih to mogla da potežem, ali telefon sam, jednostavno, promeni zvuk notifikacije za pozive, poruke i mail :( to sad i ne bi bio veliki problem, mada me užasno nervira, ali ume da postavi za ton recimo snimak razgovora koji je snimljen programom vRecorder.:( i tako meni umesto pesme ili zvuka krene da se čuje taj razgovor i to je jako neprijatna situacija :( posebno ako sam u društvu tog koga sam snimala (recimo mog direktora) :( tattoo mi inače služi kao službeni tel :)
Da li se nekom ovo dešava? Sta može da bude uzrok? Ako ga ne rešim Tattoo mora u oglase :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 14:17

Post od vylota »

Jorda, idi u SETTINGS/WIRELESS CONTROLS/MOBILE NETWORKS/NETWORK MODE/WCDMA ONLY(ovo pritisni). Ovo je na tattoo...

Ninolina, Ako imas instaliran neku aplikaciju tipa HANDCENT, mozda ti ona brka setovanja... ili si napravila neki profil koji je greskom ukljucen... ja imam tattoo vec 3 meseca i nikad se nesto slicno nije desilo, i glupo pitanje... da li si probala da iskljucis pa upalis mobilni pa da vidis? pozdrav

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Neće tako brate, već sam to probao. Nisam toliki bot :)
Kad to uradim nestane mreža skroz i ponovo se samo vrati na gsm/wcdma auto i opet se pojavi edge...
Još neki predlog?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Jorda, preptpostavljam da u kraju u kom to isprobavas tvoj operater ima obezbedjenu podrsku za 3G mrezu?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Boyan89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 01:01

Post od Boyan89 »

Imam ogroman problem....do danas mi je tattoo radio kao sat,sve je bilo ok dok nisam stigao sa puta iz Bg kuci u Sabac,naime...pricao sam sa tatom i odjednom mi se prekinula veza i telefon nema signala,inace kuca mi se nalazi na mestu koji ima pun signal VIP mreze,ubacim moju vip karticu u stari telefon pun signal,a ubacim telenor karticu u htc ima 2 crte,znaci nesto nije u redu sa telefonom....da li je neko slucajno mada sumnjam imao ovaj problem i ako je imao nek mi pomogne kako da ga resim :( inace ce kako Ninocha kaze "u oglase" Hvala unapred
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Jorda,Kao sto rece tomas.hokenberi...Ako u tvom kraju nema pokrivenosti 3G signalom,sto je 99% mogucnost(po mojoj pretpostavci i tvom opisu),moraces da se zadovoljis EDGE tehnologijom.
A s'obzirom da VIP katastrofalno sporo razvija svoju infrastrukturu,nacekaces se.
Slika

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Blah, bas kada sam resio da uzmem ovaj telefon u sklopu vip postpaida, procitah poruke iznad i ponovo se dvoumim :(.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Pedjoni, nema sta da se dvoumis.......osim cinjenice da se slabo vidi ekran po suncu, nema nekih velikih mana telefon i apsolutno vredi. Na svakoj se platformi desavaju problemi, i to nije nista cudno. AKo hoces da steknes pravo misljenje, onda treba da procitas celu temu, a ne samo par poslednjih postova.

Jorda, Ukoliko drzis fon samo na 3g, onda nigde gde nema 3g pokrivenosti prosto neces imati signal uopste, i ne znam cemu to, i za sta ce ti takva opcija. meni je fon nan dual mode, i na vecini teritorije beograda stoji 3g ili HSDPA, na gajbi mi je edge, ali ne pravi mi to nikakvu razliku.....

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Imam instaliran HandcentSms, ali ne vidim kako bi on uticao na ton poziva ili maila? I to mi se nije desilo jednom već više puta :( jel moguće da niko drugi nije imao ovakav problem? :(

I samo da dodam, pokušala sam da ga rootujem prema uputstvu sa xda foruma.. I sve odradim bez problema ali tel nije rootovan:( za sada je procedura dosta komplikovana ali rade na tome da izbace neki program koji će sve to odraditi u par klikova :) čekamo to rešenje :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, sa tonovima za bilo sta nikad nisam imao ni jedan problem, i bas mi je cudno to sto ti se desava. Meni poruke ponekad padnu na force close, ali to je retko i moze da bude zbog velike kolicine poruka......osim toga nekih problema nemam.

Odgovori