HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

spot, Mislim da je najveći problem što su tattoo kupovali svi ( i ljudi koji su do sada koristili smartphone, i oni koji su imali samsunge), i da velike probleme imaju ovi koji su prešli sa dumb telefona, ja imam heroa više od 3 meseca i stvarno nisam imao ni jedan problem.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Saavaa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Jan 2010. 01:15

Post od Saavaa »

telep napisao:spot, velike probleme imaju ovi koji su prešli sa dumb telefona, .
Kod mene to nije slucaj, imao sam iPhone 3G , i najvecu gresku sam napravio sto sam ga prodao... :smutny:

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 14:17

Post od vylota »

Saavaa, Pa ako si kupio HERO ili Magic, nisi pogresio :). Tattoo je ipak mali korak nazad u odnosu na iphone 3g, ali je i on dobar zbog prelaska na android.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

ljudi gde u Beogrdu mogu da nadjem adapter sa mini usb na 3,5 milimetra za slushalice? Tj da li postoji neka radnja sa orginal opremom za HTC

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Za one koji su uspesno Rootovali svoj Tattoo, izasao je Patch za Android Market... Naime ubacivanjem ovog Patcha "varate" Market o rezoluciji svog ekrana i to vam omogucava da vam se prikazu sve aplikacije na Marketu, a ne samo one namenjene Tattoo-u... To povecava broj vidljivih aplikacija za oko 4 puta... :)... Tattoo-Market-patch
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, Sta dobijamo tim rotovanjem naseg voljenog tattoo-a? ako je moguce odgovori posto je na predhodnoj strani bilo isto pitanje ali si ga koliko vidim ignorisala? mozda nisi ni videla sta znam nema veze odgovori ako ti nije tesko.moze i na private
Iphone 4s white clear install

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

šta je poenta toga da aplikacije budu vidljive, ako već nisu namenjene za tattoo? verovatno i dalje ne mogu da se instaliraju na tattoo, ali ipak možeš samo da ih vidiš, nije mi baš najjasnije u čemu je trik?

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

Jedina prepreka da koristite vecinu aplikacija je rezolucija koja je kod Tatoo-a manja. Instaliranjem ovog patch-a mozete da instalirate i koristite vise aplikacija koje prethodno niste mogli.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Te aplikacije rade i na Tattoou u 99% slučajeva, ali nisu vidljive sa Tattooa, jer autor pri postavljanju aplikacije nije obeležio i Tattoo kao podržan model :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Da li moze neko da mi posalje uputstvo za ndrive na PP?

Hvala unapred.

Sto se tice rootavanja, mozda ipak sacekati verziju 2.1 i videti sta ima u ponudi :)

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

xerosoft, Ninolina je i tebe iskusno iskulirala baš kao i mene.
Čekam samo da vidim da li je taj bluetooth transfer osposobljen ili jok pa da rutujem.
Mada mi nije trebao ni za k, ali ajde sad.
Sinoć sam sanjao da mi je maskica koja mi još nije stigla :smutny: ispala sra*** :lol:

Mozilla Firefox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
:: Motoluxe

Post od Mozilla Firefox »

Ako moze i meni da neko posalje upustvo za ndrive na PP :oops: :oops: :oops: :oops:

Punoooo hvala!
HTC Tattoo_____N 95 8gb

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Jorda, Ma brate pusti ti Ninolina, ti nije dokona kao ja i ti da cackamo telefon po ceo dan ima ona i drugi pa se sa njim zanima.A bolje sacekaj update po ovoj najavi ja mislim u april da stize pa bolje to cekati. nadam se da nece mods obrisati ovaj post
Iphone 4s white clear install

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Za sve koje interesuje BT, nisam uspela da ga osposobim ni nakon Rootovanja :( I dalje se pojavljuje ista poruka kad pokušam da se povežem sa nekim drugim uredjajem :( Trebalo i bi da sa 2.1 i to proradi mada ću pokušati još malo da se s tim poigram i proverim da li je možda nekom, negde ipak proradio BT :) Javiću rezultate istrage, mada ne verujem u pozitivan ishod :)

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Ma xero, brate, nisam ni ja dokon po ceo dan.
Radim na 15 mesta, idem u teretanu, igram cs i basket i fudbal, imam devojku itd...
dovoljno da ceo dan bude ispunjen. :)
Ali opet stignem da pročitam par postova iznad i da odgovorim (ako mogu da pomognem šta ofc).
Mislim da ću sačekati taj update, kao što si rekao.
Joooj. tek u petak idem u bg da uzmem masku, a u subotu - RAMMSTEIN :D

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Zasto s' vremena na vreme (na nekoliko dana),dobijam poruku,u Notify slide-u:"Data Roaming You have lost data connectivity..." ?
I tu(naravno) stoji sve do restartovanja uredjaja.
U cemu je problem?
Podrucje mog grada je izvanredno pokriveno signalom.
Decekirano je sve u vezi Roaming-a.
Selektovano je GSM Only.
Slika

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

cale, ako si Vip mreza, onda je to normalno zato sto oni koriste repetitore drugih mreza [mts.telenor] te si prakticno u romingu... ali se sve naplacuje isto...

a to da ti ta notifikacija nestane nakon restartovanja telefona... to je vec cudno...!?
Samo nek se rolaju....sarme.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Hvala Pera Detlic.
Situacija razjasnjena.
Slika

ava1anche
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Mar 2010. 00:00

Post od ava1anche »

Pera Detlic napisao:cale, ako si Vip mreza, onda je to normalno zato sto oni koriste repetitore drugih mreza [mts.telenor] te si prakticno u romingu... ali se sve naplacuje isto...
Razumem da si prakticno u romingu :) al ne razumem ovo "ali se sve naplacuje isto"
jel to znači da se naplacuje kao da si u romingu il se naplacuje kao da si u vipu?

malo sam zbunjen, sry :oops:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ava1anche, ti koristiš telefon sasvim normalno i plaćaš sasvim normalno. To je nacionalni roaming i nema veze sa standardnim roamingom u inostranstvu.

Odgovori