HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
spot, Mislim da je najveći problem što su tattoo kupovali svi ( i ljudi koji su do sada koristili smartphone, i oni koji su imali samsunge), i da velike probleme imaju ovi koji su prešli sa dumb telefona, ja imam heroa više od 3 meseca i stvarno nisam imao ni jedan problem.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Za one koji su uspesno Rootovali svoj Tattoo, izasao je Patch za Android Market... Naime ubacivanjem ovog Patcha "varate" Market o rezoluciji svog ekrana i to vam omogucava da vam se prikazu sve aplikacije na Marketu, a ne samo one namenjene Tattoo-u... To povecava broj vidljivih aplikacija za oko 4 puta...
... Tattoo-Market-patch

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Za sve koje interesuje BT, nisam uspela da ga osposobim ni nakon Rootovanja
I dalje se pojavljuje ista poruka kad pokušam da se povežem sa nekim drugim uredjajem
Trebalo i bi da sa 2.1 i to proradi mada ću pokušati još malo da se s tim poigram i proverim da li je možda nekom, negde ipak proradio BT
Javiću rezultate istrage, mada ne verujem u pozitivan ishod 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Ma xero, brate, nisam ni ja dokon po ceo dan.
Radim na 15 mesta, idem u teretanu, igram cs i basket i fudbal, imam devojku itd...
dovoljno da ceo dan bude ispunjen.
Ali opet stignem da pročitam par postova iznad i da odgovorim (ako mogu da pomognem šta ofc).
Mislim da ću sačekati taj update, kao što si rekao.
Joooj. tek u petak idem u bg da uzmem masku, a u subotu - RAMMSTEIN
Radim na 15 mesta, idem u teretanu, igram cs i basket i fudbal, imam devojku itd...
dovoljno da ceo dan bude ispunjen.

Ali opet stignem da pročitam par postova iznad i da odgovorim (ako mogu da pomognem šta ofc).
Mislim da ću sačekati taj update, kao što si rekao.
Joooj. tek u petak idem u bg da uzmem masku, a u subotu - RAMMSTEIN

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Zasto s' vremena na vreme (na nekoliko dana),dobijam poruku,u Notify slide-u:"Data Roaming You have lost data connectivity..." ?
I tu(naravno) stoji sve do restartovanja uredjaja.
U cemu je problem?
Podrucje mog grada je izvanredno pokriveno signalom.
Decekirano je sve u vezi Roaming-a.
Selektovano je GSM Only.

I tu(naravno) stoji sve do restartovanja uredjaja.
U cemu je problem?
Podrucje mog grada je izvanredno pokriveno signalom.
Decekirano je sve u vezi Roaming-a.
Selektovano je GSM Only.

- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Razumem da si prakticno u rominguPera Detlic napisao:cale, ako si Vip mreza, onda je to normalno zato sto oni koriste repetitore drugih mreza [mts.telenor] te si prakticno u romingu... ali se sve naplacuje isto...

jel to znači da se naplacuje kao da si u romingu il se naplacuje kao da si u vipu?
malo sam zbunjen, sry