E700 da ili ne?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
spikac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Avg 2005. 13:05

E700 da ili ne?

Post od spikac »

Smorili su me vise etelefoni koji podrzavaju ovo a ne podrzavaju ono i "kakva im je kamerica" jer zaboga postoji nesto sto se zove digitalac :disgust: ...Odlucio sam da kupim tel koji cu kupiti samo zbog izgleda i realno gledano za mene je to gore navedeni...Zato me zanima(jer nisam do sada imao samsung-e) sta mislite o njemu jer cu ga koristiti iskljucivo za razgovor i sms.Zanima me kakva je baterija i njena dogotrajnost jer dnevno imam i do 30min razgovora( :x ).Sve ostalo je nebitno...

Unapred zahvalan!!!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja sam imao e700,i shto se tiche razgovora,dobar je,zvuk u slushalici je dosta jak i lepo se chuje,s druge strane za sms,ima ugodne velike tipke,ja sam bash puno,puno kuckao na njemu i tek posle dugo vremena,jedna tipka mi je samo malo preskakala ponekad...

Eto,ako te zanima josh neshto,pitaj... :wink:

modeles
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 22:02

Post od modeles »

Ja sam ga imao i ako ti stvarno treba samo za razgovor i sms onda je to pravi izbor po meni!

8)

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Post od Witcher »

Ja nisam odusevljen tim telefonom, ali ako ti treba nesto samo sa SMS i razgovor, onda moze da prodje...Mada mi se ipak cini da je mnogo para dati za tel. od kojeg ocekujes samo to, ali to je vec tvoj problem :wink: :roll:
Dodao bih jos jednu stvar da baterija moze da izdrzi 2,5 dana, ako malo 'pristedis' moze i tri...

Pozdrav!
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nije los, al ne znam sto ne bi uzeo E710/715...? :roll: 8)

P.S. Ovo za kameru: ok postoji digitalac, ali meni recimo mnooogo cesto zatreba da uslikam nesto a kad mi je samo mob u dzepu... :) :wink:

spikac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Avg 2005. 13:05

Post od spikac »

stefank napisao:Nije los, al ne znam sto ne bi uzeo E710/715...? :roll: 8)

P.S. Ovo za kameru: ok postoji digitalac, ali meni recimo mnooogo cesto zatreba da uslikam nesto a kad mi je samo mob u dzepu... :) :wink:
Sto se tice E710 i E715 u osnovi nude isto ali vise kostaju...Slazem se da je ponekad samo mob u dzepu ali mi za nesto hitno ne treba vise od njegove "kamere".

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Shto se tiche izgleda,ja ti preporuchujem Vertu,shalim se,mislim da ti je bolje da uzmes neku Nokiu koja ce te verovatno malo vise kostati ali sigurno ce lepshe izgledati! Inace E700 je klasican Samsungov telefon koji predstavlja modele na preklop! Mozda bi ti bolje bilo da sachekash malo,sakupish love i kupish E710, ili pak E720! Pozdrav!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa E700/E715 nude recimo video i led diode sa smoljne strane,ima razlike u odnosu na E700,meni im nije isti itd...Al s obzirom da tebi treba za razgovor i sms,mislim da ceti E700 biti sasvim ok... :wink:

Odgovori