http://www.youtube.com/watch?v=3I24bSteJpw
Najkorisnije aplikacije za Android OS
					Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
	Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- xerosoft
 - Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
 - :: Iphone 4s
 - :: Iphone 3gs
 - Kontakt:

Gde mogu nabaviti ovaj widget kako se zove moze i odgovor na pptelep napisao:Vlada Zem, Pa znam to, nisam ni mislio da to znači (znam engleski odlično pa shvatam šta to u ovom kontekstu znači). Rekao sam da ima i taj muzički widget u kome možeš podesiti da bude transparent. Evo kako izgleda
Iphone 4s white clear install
						...pa ako su ubacili i psovke, saznaćeš  
  "Srećni farmer" je lik za 10  
  Ok, kontam da je sve ovo zezanje na temu smart telefona, ili?
xerosoft, Pure music widget, dobra app, ne sećam gde sam je skinuo, naćićeš lako by Google. Ipak, za moj ukus "baratanja" muzičkim folderima Mort player je i dalje neizbežan.
pozz
Edit: UPS, pogledah bolje, Translate for animals je stvarna Android aplikacija, v.1.6>...

xerosoft, Pure music widget, dobra app, ne sećam gde sam je skinuo, naćićeš lako by Google. Ipak, za moj ukus "baratanja" muzičkim folderima Mort player je i dalje neizbežan.
pozz
Edit: UPS, pogledah bolje, Translate for animals je stvarna Android aplikacija, v.1.6>...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
						jerkann, Phonalyzr app ima "brojač" i za minute i sms, selektovanje po datumu "od-do danas", ne znam koliko je korisno (s obzirom na različite "pakete"), kratko sam koristio jer mi ne treba.
Drugo, pošto nema "bukvalnog aGPS", predpostavljam da je to "Settings - Locations - Use wireless networks - On".
pozz

Drugo, pošto nema "bukvalnog aGPS", predpostavljam da je to "Settings - Locations - Use wireless networks - On".
pozz
						HideNSeek (v.2.2), baš fina app za "sakrivanje" fajlova, toliko je "tajna" da se prikazuje kao "Flashlight app" u meniju i stvarno radi kao lampa, tek kada 3 puta pritisnete "Menu" dugme, otkriva svoju svrhu... 
  Negativni komentari su da kao filemanager "vidi" sakrivene fajlove, kod mene Astro ih ne vidi  

edit: pogrešno se izrazih, filemanager ih ustvari "vidi", ali ne može da ih "otvori", i ako je slika u pitanju ne pokazuje "thumbnail" naravno.

StartupAuditor (v.2.3.0), bilo je reči o ovome, prikazuje aktivne app pri "paljenju" telefona, novost je mogućnost izbora "upaljenih" app i na nerutovanim Androidima.

pozz

edit: pogrešno se izrazih, filemanager ih ustvari "vidi", ali ne može da ih "otvori", i ako je slika u pitanju ne pokazuje "thumbnail" naravno.

StartupAuditor (v.2.3.0), bilo je reči o ovome, prikazuje aktivne app pri "paljenju" telefona, novost je mogućnost izbora "upaljenih" app i na nerutovanim Androidima.

pozz
						Polarbit firma se malo "uspavala", pa kao i da nema nekih "top" igara za Android...
xGalaxy2 (v.1.2.4), 4,5MB, simpatična "pucačina", ok grafika.

TexasHold'emLegend (v.1.0.0), ovo je već nešto ozbiljno, ko voli ovu vrstu pokera
, kratko sam probao, deluje sjajno. Čitavih 19MB za jednu "kartašku" igru...

pozz

xGalaxy2 (v.1.2.4), 4,5MB, simpatična "pucačina", ok grafika.

TexasHold'emLegend (v.1.0.0), ovo je već nešto ozbiljno, ko voli ovu vrstu pokera

pozz
						App Protector Pro v1.18
Requirements: Android
Overview: Add password protection for any application on your phone: SMS,Gmail,Photo,Calendar,Market..any app you choose!
*Must Have for Android*
Add password protection for any application on your phone: SMS,Gmail,Photo,Calendar,Market..any app you choose!
Protect private message,picture. Lock your secret! Better than SMS Vault, Photo Vault.

Requirements: Android
Overview: Add password protection for any application on your phone: SMS,Gmail,Photo,Calendar,Market..any app you choose!
*Must Have for Android*
Add password protection for any application on your phone: SMS,Gmail,Photo,Calendar,Market..any app you choose!
Protect private message,picture. Lock your secret! Better than SMS Vault, Photo Vault.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
						Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
AudioPlayerWithEQ, trial, silver i platinum verzije su dostupne. Trial sa Marketa mi radi, milion ograničenja ali "radi"  

Ono što me zanima, ako neko ima iskustvo, koja "Platinum" verzija radi na Android 1.5 platformi, probao sam da instaliram 1.1.5 i ne može. Postoje i niže verzije aplikacije (1.1.3...) ali ne mogu da ih pronađem, da li one rade na 1.5? Ako neko zna...
pozz

Ono što me zanima, ako neko ima iskustvo, koja "Platinum" verzija radi na Android 1.5 platformi, probao sam da instaliram 1.1.5 i ne može. Postoje i niže verzije aplikacije (1.1.3...) ali ne mogu da ih pronađem, da li one rade na 1.5? Ako neko zna...
pozz