Zanimljivi symbian programi za skolu?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Zanimljivi symbian programi za skolu?

Post od iggymydoom »

Cuo sam za program za symbian telefone ,nesto oko periodne tablice i cuo sam za SlovoEd ,ali zanima me da li postoji jos neki program koji je vezan za skolu :? ???

Paralelni_Svet
Banned
Pridružio se: Uto, 16. Avg 2005. 10:33

Post od Paralelni_Svet »

slovoeEd ja imam, super je rechnik, mozhesh ga nacji na burek.co.yu, mozhesh da birash koji cjesh, a i kada skinesh imash da podesish npe. srpsko engleski ili englesko srpski...
a za ostal programe za shkoli, nisam chuo ali, koliko su ludi ljudi, najverovatnije ima...
ja sam skinuo(dobro nije bash za shkolu , ali ...) program koji se zove bartender pro: spisak apsolutno svih koktela, i detalji, kako se prave i shta sadrzhe...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

hmmmm ima jedan program za chat preko bta :D :lol: :D samo treba da josh neko iz razreda ima prog imozhesh za ispite ili shta wec. :D :wink: ali po meni je to bez veze jer nisam osoba koja pribehawa takwim stwarima :uhuh: :? :? :dry:
Black Sabbath!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Hehehehehehehehehe, dobri su vam ti programi za školu, nema šta................. :D :D :lol:
iggymydoom, možeš naći eventualno neke rečnike, ono, za prvu pomoć..... :)

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

a dobar je i taj program za koktele .....sta znate nekad mozda bude neki party u skoli , pa eto prilike ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
rocK for ever

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Ima li nesto osim recnika i periodne tablice tj. slovoed-a i periodica ,oba programa imam................. :smutny: .................???

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Postoji i odličan multifunkcijski kalkulator (Scientific Calculator 1.0)... Vrlo korisna stvar tokom celog školovanja...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kad smo vec kod recnika zna li neko gde ima za Dz da se nadje srpsko-nemacki & nemacko-srpski i naravno ako znate dajte link?
Pozdrav 8)

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kuzman »

ja imam :) daj mi tvoj mail da ti posaljem... :)
pozzzzz
Black Sabbath!!!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

E hvala ti puno,bas si car,salji na sledeci mail: zoki.i@bankerinter.net
Pozdrav 8)
:lol: :D :) ;) :roll: 8)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Negde sam citao da postoji prog. koji prenosi "zivu" sliku preko BT-a.. Znaci tel. treba da ima kameru i onda on lepo prodje iznad kontrolnog, pismenog a na drugi tel ide slika..

Jer zna neko nesto o ovome..

Jako dobra stvar ako (stvarno) postoji...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kuzman »

ima ali mislim da prenosi na pc........samo ne znam koliko je kvalitet slike na tom prenosu............pozzz
Black Sabbath!!!

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Postoji program za iyracunavanje povrsina figura i iscrtavanje istih po zadatim parametrima, uskoro cu javiti i njegovo ime. To bi u geometriji moglo da pomogne...
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

E da, tražite te programe za matematiku...oni će vam biti zlata vredni...mada nije loše da imate i neki rečnik u fonu :wink: :)

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kuzman »

meni u shkoli ne daju to pa....ga ni nemam poa se i nisam setio..... :) :D :lol: :) :wink:....pozzzzzzzzzzzz
Black Sabbath!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

E, u moje vreme toga i nije bilo...ali recimo, koristio mi je C++ mobile za faks..... :D :D :) :)

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

zoko, kako c++ mobile? zar to nije alpikacija za komp, velicna instalacijonog fajla oko 300mb? :blinky: ja bash trazim neki paskal i c++ malo da se zevzecim :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Kuzman napisao:hmmmm ima jedan program za chat preko bta :D :lol: :D samo treba da josh neko iz razreda ima prog imozhesh za ispite ili shta wec. :D :wink: ali po meni je to bez veze jer nisam osoba koja pribehawa takwim stwarima :uhuh: :? :? :dry:
Ne moze da dobaci do ucionice do BT, probao. ;) :D
6600-tuning napisao:Negde sam citao da postoji prog. koji prenosi "zivu" sliku preko BT-a.. Znaci tel. treba da ima kameru i onda on lepo prodje iznad kontrolnog, pismenog a na drugi tel ide slika..
Jer zna neko nesto o ovome..
Jako dobra stvar ako (stvarno) postoji...
99% sam siguran da prebaca na PC, i to ne zivu sliku nego svakih 15 min ili tako nesto uslika, ima valjda da se podesi...
;)
Zoka napisao:E, u moje vreme toga i nije bilo...
:lol: :lol: :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

BurekUSvemiru, baš program prilagodjen symbianu...recimo, u njemu sam uspela da uradim neke zadatke...i uopšte ne zauzima puno...mislim oko 800kb...inače drug mi je dao to još dok su mi bila predavanja u toku...ja ga više nemam jer mi ne treba, a ako hoćeš pitaću druga da mi da, pa ću ga ja tebi proslediti :wink: :)

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Jel postoji neki latinsko-? , ?-latinski recnik :? ,treba mi za skolu :) ,i da li neko zna za jos neki program oko ove teme :? ???

Zaključana tema