Zanimljivi symbian programi za skolu?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
- Kontakt:
Zanimljivi symbian programi za skolu?
Cuo sam za program za symbian telefone ,nesto oko periodne tablice i cuo sam za SlovoEd ,ali zanima me da li postoji jos neki program koji je vezan za skolu
???

- Paralelni_Svet
- Banned
- Pridružio se: Uto, 16. Avg 2005. 10:33
slovoeEd ja imam, super je rechnik, mozhesh ga nacji na burek.co.yu, mozhesh da birash koji cjesh, a i kada skinesh imash da podesish npe. srpsko engleski ili englesko srpski...
a za ostal programe za shkoli, nisam chuo ali, koliko su ludi ljudi, najverovatnije ima...
ja sam skinuo(dobro nije bash za shkolu , ali ...) program koji se zove bartender pro: spisak apsolutno svih koktela, i detalji, kako se prave i shta sadrzhe...
a za ostal programe za shkoli, nisam chuo ali, koliko su ludi ljudi, najverovatnije ima...
ja sam skinuo(dobro nije bash za shkolu , ali ...) program koji se zove bartender pro: spisak apsolutno svih koktela, i detalji, kako se prave i shta sadrzhe...
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
Ne moze da dobaci do ucionice do BT, probao.Kuzman napisao:hmmmm ima jedan program za chat preko bta![]()
![]()
samo treba da josh neko iz razreda ima prog imozhesh za ispite ili shta wec.
![]()
ali po meni je to bez veze jer nisam osoba koja pribehawa takwim stwarima
![]()
![]()
![]()

99% sam siguran da prebaca na PC, i to ne zivu sliku nego svakih 15 min ili tako nesto uslika, ima valjda da se podesi...6600-tuning napisao:Negde sam citao da postoji prog. koji prenosi "zivu" sliku preko BT-a.. Znaci tel. treba da ima kameru i onda on lepo prodje iznad kontrolnog, pismenog a na drugi tel ide slika..
Jer zna neko nesto o ovome..
Jako dobra stvar ako (stvarno) postoji...

Zoka napisao:E, u moje vreme toga i nije bilo...

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
BurekUSvemiru, baš program prilagodjen symbianu...recimo, u njemu sam uspela da uradim neke zadatke...i uopšte ne zauzima puno...mislim oko 800kb...inače drug mi je dao to još dok su mi bila predavanja u toku...ja ga više nemam jer mi ne treba, a ako hoćeš pitaću druga da mi da, pa ću ga ja tebi proslediti

- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt: