Zanimljivi symbian programi za skolu?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Kad smo vec kod tih programa za skolu jer zna neko gde moze da se skine Periodni sistem, ali u JAVI, za K750 (znam da ovo ime ne sme da se spominje na Nokia forumu jer su pristalice tih telefona veoma opasni ako se spomene neka druga marka, pogotovu SE :D :D :D :P) .

Dal' postoje recnici radjeni u JAVI? Da li neko zna da mi kaze neko dal' postoje recnici u javi dal' postoje u JAVI recnici... (popunio dovoljno :P :D )
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

e Lobachewsky postoje recnici u javi dao je miljance nekoliko linkova tamo gde je neki lik trazio igrice ili sta vec za k750 mislim!!! cak si i ti slao neke postove!!pogledaj

e mi meni je ocajnicki potreban latinsko srpski recnik ali u javi ako je moguce naci negde!!! ..............

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Neznam za latinski, al' na onim sajovima ima svasta :D Ja sam imao za kompijuter neki latinski recnik, ali nije bas imao neki kapacitet, a asao sam ga slucajno. Verovatno je za mob jos manja sansa, ali bre sto da ne postoji... postoji svasta, garant ima i to, samo treba malo da se cacka po netu... Srecno :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Neverovatno....svi traze rechnik a niko ga nema :D ....meni treba engleski ali ni francuski ne bi bio na odmet... !xexe

Zaključana tema