Slike sa mobilnih telefona
- Sensei
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
 - Kontakt:

Evo i jedne slike od mene sa N79(nastala prije 2 minuta), na brzinu sam slikao pa fokus nije dobro odradjen, ali to mi nije bilo bitno jer sam morao da uslikam jagode koje trenutno jedem i pokazem ih vama(ne da bih vam pravio zazubice vec da vidite koliko je to cudo 
)

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
						- yamaha-tzr50
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

- dimi89
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
 - :: Samsung Galaxy Neo
 - :: LG Optimus 4X HD

araphel,  jel si se vozio gondolom ?  
  Kada sam trebao da se vozim izgledalo mi je bezveze ali posle voznje ....BTW slike su zaista odlicne.Posto je leto mogo bi da slikas neko drvo ili neki interesantni cvet cisto da vidim kako ce desire to da odradi.
P.S. Nesto ne vidim goubove na tvojim fotografijama

P.S. Nesto ne vidim goubove na tvojim fotografijama
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
						dimi89, samo sam par slika uradio telefonom, i par video klipova, dok nisam pronasao aparat u torbi  

Nisam se vozio gondolom, jer ne dam 50 evra za to zadovoljstvo, a toliko je najmanja cena koju traze.
Golubova ima na fotkama sa aparata, ali galebova je daleko vise. Slabo ima golubova otkako su uveli kazne za hranjenje istih.....mnogo zagovnaju spomenike

Nisam se vozio gondolom, jer ne dam 50 evra za to zadovoljstvo, a toliko je najmanja cena koju traze.
Golubova ima na fotkama sa aparata, ali galebova je daleko vise. Slabo ima golubova otkako su uveli kazne za hranjenje istih.....mnogo zagovnaju spomenike
jazz, lepe su ti ove prvomajske "sumovite" slicice!                
araphel, super slicice! Ako mozes nadji nesto sareno pa uslikaj da vidimo kako Desire "crta" razlicite boje.

araphel, super slicice! Ako mozes nadji nesto sareno pa uslikaj da vidimo kako Desire "crta" razlicite boje.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						- dimi89
 - Mobil manijak

araphel,  morao si da se cenjkas sa njima cim vide ko smo i sta smo spustaju cenu 
 Ja galebove nesto i nisam video ali zato golubove ......Vidim da imas zlatnog retrivera pa evo i nekoliko slika od mog ljubimca  

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
						dimi89, ako je decko, da razmenimo kontakte,pa kad poraste, da pravimo svadbu, posto mi se cini da je jos mlad  

Sto se gondola tice, nisam hteo da se petljam, mnogo su mi napadni i bezobrazni, pa sam ih iskulirao....obisao sam sve peske i uspeo cak i da se izgubim, sto mi je bilo daleko zanimljivije.
Godzilla, i ja sam stvarno zadovoljan slikama, barem ovim sto sam do sada uhvatio. I klipovi su mi bas ok, gledacu da jedan zakacim na Tube, pa da stavim ovde, u odgovarajucu temu.

Sto se gondola tice, nisam hteo da se petljam, mnogo su mi napadni i bezobrazni, pa sam ih iskulirao....obisao sam sve peske i uspeo cak i da se izgubim, sto mi je bilo daleko zanimljivije.
Godzilla, i ja sam stvarno zadovoljan slikama, barem ovim sto sam do sada uhvatio. I klipovi su mi bas ok, gledacu da jedan zakacim na Tube, pa da stavim ovde, u odgovarajucu temu.
- dimi89
 - Mobil manijak

araphel,  nista onda sve smo se dogovorili idem ja odmah da kaparisem kafanu i muziku dok ti ubedis mladu  
  Nije bas ni mlad ima skoro 2 god. Trebao sam da ga parim pre nekoliko meseci ali ta kerusa nije mogla pa sad cekamo neku dobru drugu sansu  

- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

araphel, super su fotke, ali kao da su provučene kroz neki Noise Reduction filter. A ona dvojica na drugoj slici su snimili da držiš Desire i mrze te intenzivno. 

● PRAVILA FORUMA ●