Ja na magicu skidam sa rapidshare-a... Ali ima jedna caka, kada pocne odbrojavanje sekundi, ne sme se dozvoliti da se ekran ugasi, posto recimo tada brojac stane na 35 sec i kad se opet upali svetlo on i dalje stoji...
Znaci samo je bitno da Vam se za tih 60 sec ne ugasi svetlo. Po isteku 60 sekundi pojavljuje se dugme download i kada se klikne krece da skida.
EDIT: I da, ovo sve radim iz default browsera i nemam nalog na rapidu.
Kod mene na desire lepo istekne tih 60 ili koliko već sekundi, pojavi se download taster, i kad na njega kliknem, ništa od downloada, prijavi sistemsku grešku.
ostrica, na Magic ti teku sekunde, ako sam dobro razumeo???
Jel zna neko da li za Desire postoje drugi browseri koji koriste flash ili je to privilegija samo fabrickog?
pozz
Ok, ali ovde je rec o prikazivanju flash sadrzaja na internet stranici a koliko znam Dolphin hd to ne moze. Kao ni sam Magic, pa mi nije jasno kako se vidi to odbrojavanje sekundi...
pozz
Posto sam ovo jos odavno probao, evo ponovio sam malocas.
Sekunde se pojavljuju i odbrojavaju, ali cim se iskljuci ekran odbrojavanje se zaustavlja, takodje se zaustavlja i ako dodirnem ekran, znaci samo preko trackball-a (kuglice) ne dam da se svetlo ugasi dok traje odbrojavanje i to je to
Pa dobro i na megaupload ima flash brojac, tako da mu dodje na isto.
Ja kada kliknem na download, izbaci mi poruku (posto je obicno .rar ili .part) da je nepoznat fajl i da ne zna cime da ga otvori, ali mi ipak ponudi tastere download i exit.
ostrica, sta ti imas u svom htc Magic ? Mozda bi to pojasnilo neke stvari. Meni samo te sekunde "mrtvo" stoje, sto je i normalno kad se nema flash podrska.
pozz
Pa hehe, a i hihi, mogao si odmah da kazes sta je a ne da ja ovde spamujem svojim pitanjima i "cudjenjem", nisam ni znao da je tako nesto moguce zamenom roma na Magic, btw.
pozz
Evo totalnog tripa: preko mobilne mreže mi prijavljuje grešku šta god da probam da skinem, dok preko wifi skida apsolutno sve, sa bilo kog od tih share sajtova.
@vlada zem, ja sam magic uzeo polovan i vec je na sebi imao hero rom, kasnije sam ja to menjao i dosao do ovog trenutnog.
Iskren da budem ne znam ni kako izgleda originalan vip rom na magicu, a kamoli dal moze da skida sa rapida, megauploada...
@araphel, meni radi i na wifi i na mobile network...
Postoji, pomenut je ovde, "abtc" ili tako nesto, nisam probao. araphel, mozda je nekakva zabrana koja na "kuvanim" ne postoji, zbog moguceg ugrozavanja racuna. Mada mi to glupo...
pozz
Evo malo da pomognem u vezi ekrana... postoji aplikacija "keepscreen" pomocu koje se ekran ne gasi u toku rada. Vrlo je jednostavan i ja ga koristim kad god sam u nekoj aplikaciji koju duze koristim.
pozdrav
1. Adv. Task Killer ( namestim ga na automatsko iskljucivanje app i ne moram da brinem o mem.)
2. Antivirus (sama rec kaze o cemu je se radi)
3. BodyFitness ( odlicna app o vezbama )
4. CardioTrainer ( opet malo vezbe ali na drugaciji nacin ODLICNA)
5. FileBro Lite ( zbog sreach-a )
6. FlashApp ( Lampa umesto blica )
7. G.P (Free) ( zakljucavanje slika,videa ....)
8. Handcent SMS ( za poruke u malo drugacijem svetlu )
9. Itag ( skidanje omota pesama )
10. Mp3Download ( mozete da pretpostavite )
11. MultiTouch Paint ( slikanje nalik paint na pc-u )
12. NetCounter ( brojac prenosa podataka )
13. OI File Manager ( explorer )
14. Opera Mini
15. PicSay ( obrada slika )
16. Ringdroid ( obrada pesama )
17. Shazam ( VRH program za prepoznavanje pesama )
18. Translate ( prevodilac )
19. Voice Caller ( ko te zove )
20. VizBattery ( potrosnja baterije )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.