Orion Telekom - drugi operater fiksne telefonije

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Orion Telekom - drugi operater fiksne telefonije

Post od dusanN70 »

Orion telekom je nastao 2010. godine u Beogradu spajanjem tri vodeća Internet provajdera u Srbiji: Media Works (najveći wireless provajder u Srbiji), Neobee.net (najveći Internet provajder u Vojvodini) i SezamPro (najveći nezavisni ADSL provajder u Srbiji).

Orion Telekom je finansiran od strane Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj kao i najvećih evropskih hedž fondova koji vide potencijal u razvoju telekomunikacionog tržišta u Srbiji i Zapadnom Balkanu.

Kompanija je fokusirana na akvizicije, integraciju i razvoj alternativnih telekomunikacionih resursa sa ciljem da isporuči najkvalitetnije servise fiksne telefonije i Internet konekcije za privatne i poslovne korisnike.

Razvijeni regionalni centri Orion Telekoma se nalaze u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

...evo i reklame:
http://www.youtube.com/watch?v=U9U9d-eJ9Ww

http://oriontelekom.rs
Poslednja izmena od dusanN70 u Uto, 25. Maj 2010. 22:13, izmenjeno 1 put ukupno.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

interesantno :roll:
ex ivan87

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Cek,cek sta je sa Telenorom? Meni se sad sve pomesalo.Imamo Telekom dobili smo Telenor i koji su sad ovi ? :?
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

mislim da će ovi pružati fixni telefon,ali bežično!
zapravo,jako dobra fora [ako sam dobro skapirao]-nosaš fon sa sobom do 5km od gajbe...
[kao VIP u Hrvatskoj,ili srpski telekom u BiH]

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

da, tako zvani cdma.
to je isto kao telekomova fora sa CLL-om za tesko dostupna podrucja, tj ona koja nisu pokrivena kablom.
moglo bi svasta dobro da se izrodi, mislim da se konkurencija polako grupise i da ce krenuti borba za korisnike polako...
::luv phonez::

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Sezampro bi uskoro trebao u celoj Srbiji da obezbedi bezicni internet nesto kao telenor ili mts,to vec u Beogradu negde moze da se koristi.To sam procitao skoro a dali ce to imati neke veze sa ovim orion telekom neznam.Sinoc sam i ja prvi puta video reklamu na tv i malo se zbunio,staje sad pa ovo.
:wacko: :unsure:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Mene zbunjuje odakle još jedan operater, svima je jasno da je raspisan tender za jednog a odakle sada od jednom novi. Zar to tako može... :?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

to ti je bezicna fiksna, cuce se jos o tome, nije to ovaj klasicni fixni putem kablova sto ide, vec ti se uredjaj vezuje za jednu baznu stanicu i radi samo u njenom pojasu
::luv phonez::

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

samo jos da mogu da koristim adsl bez placanja racuna telekomu, mada ne verujem da ce se to desiti :x

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Cekamo njihovu ponudu. Gore od drzavnog telekoma ne moze.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ja sam se jednob bio zarobio sa drzavnim javnim preduzecem tj.sa mts. i pobegao,vise nikad saradja sa javnim drzavnim preduzecima i jedva cekam novog fiksnog operatera da vise nekoristim i ovaj telekom.Jedino od :x rts :x se nemoze pobeci.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Pod 1 kao naj bitnija stvar neka im je sa srecom u Lelekom republic :D :lol: trebace i i to im je jedino potrebno ovde, sve ostalo imaju ako i ne moze da se nabavi itd.
Kao i vecina juce za vreme prenosa evrovizije do je Milance pevo ova reklama me je bukvalno presekla ali pozitivno i optimisticki :)
Da smo zivo zdravo pa cemo videti gore biti nemoze ma i da se trude :D mobilna buducnost je pred nama skupljajte kes za toplapove i wifi mobitele pa da nas bog vidi 8)

za pocetak neka idu po selima i za ocas posla ce nakupiti samo 30% fiksnih lelelkomovih dvojnika :x

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Evo novih informacija http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... 34282&fs=1 bice vrlo zanimljivo nadam se i nama korisnicima njihovog intermneta da ce biti nekih povoljnih novina.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

deksicom, s obzirom da su novi,moraju da se snalaze na razlicite nacine,ne bi li privoleli ljude da predju kod njih. Isto je radio,i dalje radi VIP u mobilnoj telefoniji.
To je super,ali mislim da ne treba ocekivati neke velike brzine kao poklon. Mada,ako idemo ka jEvropi,onda bi mogli da daju nesto tipa 1mb/s.
ex ivan87

Insider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Mar 2010. 01:43

Post od Insider »

U 24 sata je izasao clanak.....Uvodjenje linije ce kostati 7000 din. + PDV. Najjeftiniji paket 64 kb/s + 100 besplatnih minuta kostace 600 din. + PDV a 765 kb/s sa takodje 100 besplatnih minuta 1500 din. + PDV. Nadam se da sam dobro skapirao i da su ovo cene pretplate ( sa internetom ) a ne samo cena internet paketa, pa na to treba dodati predplatu.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Pa sta da radim sa tim netom od 64kb/s ?! Ovo sa besplatnim minutima mi je skroz konfuzno,uopste ne bih mogao da izracunam koji bih paket uzeo. Ja fiksni korstim jednom u 15 dana...
ex ivan87

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

765 kb/s sa takodje 100 besplatnih minuta 1500 din.
Pffff pa sta je to 100 minuta?! Izgleda da nisu obavesteni sta se kod nasih mobilnih operatera dobija za te pare. Da ne pricam o bezbrojnim minutima uokviru mreze, omiljenim brojevima, porukama. Alal njima vera ako misle da ce tako daleko da doguraju.
Plus prikljucak od 7000?! Kupis karticu za 200 dinara ko covek i pola godine se razbijes za te pare. Taman dok ne dodje prava konkurencija. Ovo je jadno. Ovo je za ocajnike.
Ne vredi dalje da kucam dok ne vidim njihovu kompletnu ponudu, cene van besplatne kvote, promocije, ali ovo... ovo je samo za ocajnike.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma sta god bilo nece biti jeftino sigurno.Slusao sam jednom na tvu kada je telenor dobio kao drugi operater fiksne telefonije jedan njihov predstavnik je odgovorio na pitanje dali ce telenor uticati na smanjenje cena fiksne telefonije on je odgovorio da smanjenja cena nece biti jer su one medju najnizima u regionu i da ce oni raditi na poboljsanju usluga a ne smanjivanju cena,pa tako i kod ovih orion telekom kozna sta ce i kako ce sve to izgledati i kostati.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Mogu samo da zamislim kakvu ce ponudu ati yelenor ka se bude efinitivno pojavio kao fixni operater. Mada,oni za razliku od oriona mogu da nude npr. besplatne minute ka mobilnim telenor korisnicima.
ex ivan87

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

deksicom, mozda nece biti direktnih pojeftinjenja impulsa... kao ni u mobilnoj telefoniji (nikad skuplja uspostava), ali ce sigurno uvesti neki flat, neke pakete, neki prenesi ovo ono.
Mnogi kazu Vip je uveo samo poskupljenja... nek razmisle malo bolje i nek se prisete da je mobilni pre vipa sluzio samo za cimanje... Ogromnoj vecini.

Odgovori