sta za 450 e
sta za 450 e
mislim da sam ovu temu vec postavljao negde ali je mozda izbrisana a mozda sam ja utripovao, no svejedno napisite mi svoje predloge pa cu ja da vidim!!!!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Ama, prvo kod nas apsolutno ne treba video call jer ce covek sigurno opet promeniti tel dok proradi 3g kod nas...
6680 je kopija 6630 sa drugom kamerom i za nijansu sporijim software-om, tako da za 100e dobijas nesto sto kod nas ne moze da se koristi
A 6680 ne zbog odnossa kvalitet\cena i zbog gore navedenog
6680 je kopija 6630 sa drugom kamerom i za nijansu sporijim software-om, tako da za 100e dobijas nesto sto kod nas ne moze da se koristi

A 6680 ne zbog odnossa kvalitet\cena i zbog gore navedenog
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
6680 nema sporiji softver vec bolji (zahtevniji) ekran i active desktop kao Symbian UIQ telefoni i zato maaalo sporije radi ali varate se ako mislite da to moze da se primeti bez testova a korist od boljeg ekrana i posebno aktivnog desktopa je itekako vidljiva a o boljem dizajnu,kvalitetnijim materijalima za izradu i nesto manjim dimenzijama da ne pricamo!
Ako neces Symbian telefon W800 je bez premca a ako bas hoces Symbian series 60 onda 6630/6680 ili Symbian UIQ onda SE P910i jer i jedni i drugi imaju dosta programa i svojih prednosti zato ako ne volis touchscreen i tastaturu u jednom ili hoces sto bolju kameru na Symbian telefonu onda idi na 6630/6680!
Pozdrav
Ako neces Symbian telefon W800 je bez premca a ako bas hoces Symbian series 60 onda 6630/6680 ili Symbian UIQ onda SE P910i jer i jedni i drugi imaju dosta programa i svojih prednosti zato ako ne volis touchscreen i tastaturu u jednom ili hoces sto bolju kameru na Symbian telefonu onda idi na 6630/6680!
Pozdrav

-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
@Lomnica_city
Pa dobro, to sam hteo da kazem, imaju iste procesore, ekran je zahtevniji, ima drugu kameru, active desktop, i sve to utice na brzinu...
Ali se sa jednim nikako ne bih slozio sa tobom. Nije tacno da se ne primecuje razlika u brzini (sam sam se uverio), nije nije extremno, ali je ipak 6680 sporiji zbog gore pomenutih razloga, i takodje se ne big slozio u vezi ekrana koji uopste nije bolji, potpuno je isti, i na oko se ne prepoznaje razlika u odnosu na 6630, vec samo na papiru
O ukusima ne treba pricati, tako da dizajn izostavi
Ali opet sve ovo otpada ukoliko covek nece symbian ili mu ne treba, i u tom slucaju najbolji je w800
Pa dobro, to sam hteo da kazem, imaju iste procesore, ekran je zahtevniji, ima drugu kameru, active desktop, i sve to utice na brzinu...
Ali se sa jednim nikako ne bih slozio sa tobom. Nije tacno da se ne primecuje razlika u brzini (sam sam se uverio), nije nije extremno, ali je ipak 6680 sporiji zbog gore pomenutih razloga, i takodje se ne big slozio u vezi ekrana koji uopste nije bolji, potpuno je isti, i na oko se ne prepoznaje razlika u odnosu na 6630, vec samo na papiru
O ukusima ne treba pricati, tako da dizajn izostavi
Ali opet sve ovo otpada ukoliko covek nece symbian ili mu ne treba, i u tom slucaju najbolji je w800
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
Naravno,pravo je uzivanje slusati stereo sound sa Nokie (konacno) a kao sto rekoh ni kamera nije za bacanje mada sam imao cistije slike sa D500 ali nije to bogzna kolika razlika a i ako bas hocu nesto da slikam za uspomenu tu je 4MPx digitalac ali lepo je imati nesto kvalitno za situacije kad digitalac nije pri ruci tako da apsolutno neces pogresiti sa W800.
Pozdrav
Pozdrav

Evo ja imam 6680 koju ne koristim toliko,ali ne mogu da se pozalim,ubacio sam mem. karticu,i ubacio dosta mp3-a zvuk je savrshen,takodje mi se svidja velika rezolucija kamere koju dosta koristim,znachi Wobby ti toplo preporuchuje 6680 

Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.