Problem sa novim porukama...

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Problem sa novim porukama...

Post od Kuzman »

Vec nekoliko puta mi se deshava kada dodjem na forum pokazu se nowe poruke.....Onda kad udjem u neki podforum nema nichega(a bilo je oznachemo kao da ima) :chytry: :chytry: :chytry: :shock: :o :blinky: :ohmy: onda izadjem na glavnu stranu a tamo opet nema nichega(a bilo je vishe oznachenih ).....ako me je neko shvati bravo.....Izbezumljuje me..help!!
Black Sabbath!!!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

To se meni cesto desava...

Desava mi se i da kada otvorim ne procitanu poruku, izadjem, i onda i dalje pise da je ne procitana...
Ne znam zasto, mozda je to neki bag zbog cookie-sa i browseru, mada ne vereujem :o :|

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

i ja imam isti takav problem i stvarno mi ide na zivce!!!!! milane preduzmi nesto povodom toga!!!!!!!!!!

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

AAAAAA bre............pa zashto mi admin brishe poruke....a ja se chudim zashto ne dobijam odgovor....a poruka je bila skroz normalna....a sad da se slikam....chim vidish odmah da odgovorish pa posle brishi ! I to sam ponovo pitao ! :smutny: :smutny: :smutny: :x :x

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Meni se to nikad ne dešava. Doduše desi se da ne skapira da sam pročitao određenu poruku ali ja uvek kliknem na "Označi sve poruke kao pročitane" i to je to.

Ajd provalite kada se to dešava pa da i ja mogu to da vidim pa ću popraviti, nemam dovoljno informacija da bih reagovao jer po onome što ja vidim sve radi kako treba.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Mislim da je to uglavnom zbog browsera kojim surfujete (njegovih podešavanja)... Meni se isto dešava: pritiskom na dugme "back" vrati te korak unazad, a u memoriji drži učitanu prethodnu stranu (pre nego što si je otvorio), verovatno zbog bržeg surfa jer tako ne mora svaki put da iznova učitava - pa zato vidiš to što vidiš...
Rešenje je pritisak na dugme "back" pa odmah na "reload"... Malo glupavo (i usporava surf), ali radi posao. Ako neko zna kako podesiti browser (kod mene je Opera 8.02) da se to ne dešava (odnosno da uvek učitava novu stranu), nek javi...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Samo odes na refresh i to je to, on ti ucita tu stranicu kao pregledanu, to je cela caka... to je to je to je to :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Meni to radi kad chitam stranicu preko Firefox-a,pa moram ruchno da je refreshujem pa sam hteo da pitam dal ima neka opcija u firefox-u da on to uradi automatski tj sam..? :oops: :roll:
A preko IE nemam problema sa tim...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Meni je sve ok... Mada mi se deshava na nekim IPB forumima nesto slicno... :disgust:
Al mislim da je sve do browsera...
Meni je Mozilla 1.7.8, koji vi koristite?

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Odosmo u offtopic, ali hajde: Opera 8.02. Prešao sam na nju sa Firefoxa u ono vreme kada su otkriveni neki sigurnosni propusti u njemu i zadovoljan sam kako funkcioniše (Opera), pa mi se ne vraća nazad. No još nisam "prokljuvio" sva podešavanja i sitne zezancije pa zato i pitam kako ...

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Desava se to zbog Cashe-a, jer mu je negde ostalo ucitano da nisu procitane ili neke poruke nove koje su bile neove kad ste tek otvorili stranicu. Trebalo bi da se jednostavnim klikom na Refresh otkloni taj problem, jer onda on skine novije podatke u kojima su teme oznacenekao procitane...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

A mene strasno nervira kada udjem na forum,samo na main page,i slucajno mi pukne veze ili otvorim neki sajt,sve poruke koje su bile kao nove oznacavaju se kao procitane....i onda nzn shta je novo....zastho oupste postoji opcija "Oznaci sve poruke kao procitane">...?
BTW Pravila davanja tema i pisana odgovora na ovom forumu niste stavili u Sticky
pozz 8)

Odgovori