HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mirko BGD, da, ja sam to primetila još na Tattoou i mislim da nije samo problem sa Desireom..:( Na 97ici to mnogo bolje radi i bez ikakvog kašnjenja..:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

srkicom
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Nov 2007. 00:25

Post od srkicom »

i meni se cesto desva da se baterija prazni tokom punjenja, tj kad se ujutu probudim bude 90% napunjena.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Ninolina, to je JAKO veliki i iritirajuci problem :ohmy: :ohmy: :ohmy: prosto ne mogu da verujem da je napravljen takav propust!!!!! jel ista situacija i sa 2.2???

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Mirko BGD, Ninolina, to mi je baš čudno, mislim da ni na Magic nije bilo tog lagovanja tastature. Možda ja sporo kucam za vaše standarde pa evo sad probah nasumično, suludo brzo kucanje; svako slovo i razmak se pravovremeno (što bi neko rek'o) "ispoštovalo".
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ako vam kojim slučajem laguje ta tastatura imate mnogo drugih tastatura pa isprobajte, kod mene na herou se nekada javi taj lag dok na legendu toga već nema.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

...ili to, mada ja stvarno sa standardnom nemam lag. Instalirana mi je i "Srpska tastatura", isprobah i na njoj to "suludo" kuckanje (sms, browser), no lag.
Dal'je VIP pojačao mrežu, ili je do 2.2 update, ili kombinacija oba, uglavnom ja sam sad oduševljen browser brzinom (sa sve učitavanjem fleša). Samo taj "home page" problem koji ranije pomenuh, niko se nije javio da ga ima...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Kamera je mnogo brza, mnogo brze slika, mnogo brze prelazi na novu sliku, mnogo brze izlazi iz aplikacije i ulazi u istu.
odlicno. :)
iPhone 4.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, Mirko BGD, ja takav problem nisam na Desire iskusio uopste. Veoma brzo kucam i nema nikakvog lagovanja. Na Tattoo ga je bilo, nekad bas mnogo, ali na Desre nema ni traga tome. Toliko leti, da cesto dok se osvestim sta radim, poruka mi ima po 400-500 karaktera :lol:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kako je smesno i zalosno sto po manjim fradovima poput V.Plane ni u Vip- ni u Telenoru nemaju ni desire,a ni jedan drugi tako exkluzivan model pa covek ne moze da ga oseti u ruci i vidi kakav je pre nego sto ga kupi.Navodno rade samo po porudzbini.Nadam se da cu sutra kad odem u moju lepu Jagodinu naci negde desire i da cu konacno biti u prilici da ga viidm uzivo kako izgleda
Note IV N9100 dual

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

Jeste smesno druze,a sta ja tek da kazem sto zivim u Vranju,sutra idem ponovo u telenor da vidim da li moze da se naruci,posto ga nema kod mene.... :dry:

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

HAhaha, ljudi Desire-a u Telenoru nema ni u Knez Mihailovoj u centru Beograda! Nemaju ga nigde, dolazi im s vremena na vreme tipa 20 telefona, 2 odu u NS a ostali se rasporede po BG, mozda ode jedan model u neki manji grad i to je to.. Telenor je uzasan sto se tice ovog telefona, ja ga cekam evo ima vec 2 i po meseca.. Sramota.. Kazem da mogu da predjem kod drugog operatera a da ne menjam broj, uradio bih to odma! Al u ovom slucaju cu morati da cekam novu godinu...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

araphel napisao:Ninolina, Mirko BGD, ja takav problem nisam na Desire iskusio uopste.
ni ja :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

prijatelju,za jug nogu da zamislim kakvo je stanje jer se vidi po tome kako judi zive dole,a ja cesto idem dole jer mi devojka ima rodjake odmah do gramicnog prelaza Strezimirovci i stvarno je tuzno sta se radi.Valjda ce se nekada nesto promeniti i u nasoj zemlji i poceti da se misli i na ljude koji ne zive u BG-u (bez uvrede,nemam nista protiv brogradjana,ali vide i oni sami sta se radi)
Note IV N9100 dual

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

da li je ovo najbolji htc telefon trenutno ?/ :) m

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

rudulan, Ajde ti malo pogledaj po internetu specifikacije pa sam zaključi a ne za svaki model pitati da li je najbolji, mada koliko vidim tebi je bitno samo da je najbolji.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

rudulan, to je vise stvar ukusa... Ali po specifikacijama je cini mi se EVO 4G... Prvenstveno zbog ekrana..
Samo nek se rolaju....sarme.

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

hahaha telep, znam da nije u redu da pitam to za svaku marku, ali mi je lakse nego da surfujem i trazim internetom

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Evo da i ja podelim sa vama neke impresije, vezane za Froyo... Ono što mi prvo zapada za oko je to već pominjano trajanje baterije, koje je sada drastično manje, iz meni nepoznatih razloga... Moram da napomenem, da koristim njihov ili kako kažu OTA update (ako sam se nešto pogrešno izrazio, nemojte mi zameriti, pošto inače slabije stojim s tom terminologijom)... Video u HD rezoluciji daje sasvim dobru sliku, ali je extenzija 3GP, a ne MP4 i zvuk je očajan (kao da slušam loš tranzistor)... Neke aplikacije (ne sa telefona, već ubačene) rade dosta sporije... nekako se bukvalno vuku i imaš osećaj kao da "žderu" puno memorije, pošto se to tako manifestuje, što u Eclairu nije bio slučaj !!! E, sad pitanje za sve vas... Mislio sam da ću sada konačno moći da instaliram šta mi je po volji, kad ono dž... Kad se popuni slobodno mesto na telefonu, telefon prijavi da nema više mesta i otvara mi se aplikacija sa instaliranim programima, ne bi li uninstalirao ono što je "višak"... Zar nije bilo u najavi da će nova verzija Androida (Froyo) doneti i tu opciju, da telefon možeš da podesiš da instalira aplikacije na memorijsku karticu ??? Takvu opciju nisam uspeo pronaći na telefonu !!! :angry:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Harthouse, instalira po defaultu na memoriju telefona, posle udjes u manage applications i prebacis na karticu sta hoces i sta mozes. Meni baterija traje normalno,kao i ranije, mozda za nijansu krace, a 720p video radi super i zvuk je ok, a format sam u podesavanjima sam izabrao da bude mp4, i nemam problema sa time.

Sto se tice aplikacija, ono sto imamm poinstalirano radi jednako brzo ili brze nego ranije, i uopste, utisak je da ceo telefon brze radi.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Format: AMR
Bit rate mode: Constant
Bit rate: 12.8 Kbps
Channel(s): 1 channel
Sampling rate: 8 000 Hz
Bit depth: 13 bits
Stream size: 24.4 KiB (0%)