Evo da i ja podelim sa vama neke impresije, vezane za Froyo... Ono što mi prvo zapada za oko je to već pominjano trajanje baterije, koje je sada drastično manje, iz meni nepoznatih razloga... Moram da napomenem, da koristim njihov ili kako kažu OTA update (ako sam se nešto pogrešno izrazio, nemojte mi zameriti, pošto inače slabije stojim s tom terminologijom)... Video u HD rezoluciji daje sasvim dobru sliku, ali je extenzija 3GP, a ne MP4 i zvuk je očajan (kao da slušam loš tranzistor)... Neke aplikacije (ne sa telefona, već ubačene) rade dosta sporije... nekako se bukvalno vuku i imaš osećaj kao da "žderu" puno memorije, pošto se to tako manifestuje, što u Eclairu nije bio slučaj !!! E, sad pitanje za sve vas... Mislio sam da ću sada konačno moći da instaliram šta mi je po volji, kad ono dž... Kad se popuni slobodno mesto na telefonu, telefon prijavi da nema više mesta i otvara mi se aplikacija sa instaliranim programima, ne bi li uninstalirao ono što je "višak"... Zar nije bilo u najavi da će nova verzija Androida (Froyo) doneti i tu opciju, da telefon možeš da podesiš da instalira aplikacije na memorijsku karticu ??? Takvu opciju nisam uspeo pronaći na telefonu !!!