Dragi moji ,zelim da kupim telefon koji podrzava sledece karakteristike:
-dobar ekran
-kvalitetan zvuk (ne mora glasan)
-Kameru koja pravi dostojne fotografije ( najbolje bi bilo da ima 5MpX) sa blicem!
-Wi-Fi
-Slot za memorijsku karticu (sto vise memorije moze da podrzi,bolje!)
U cenovnom rangu do 200eur. (to je maximalno,eventualno ako odredjeni telefon vredi (zasluzuje) vise moguce je dodati nekoliko evrica+ ).
Zasad nemam nista na umu,tako da je svaka pomoc dobrodosla.
Bilo bi pozeljno da je Nokia,Samsung ili SE. (Naravno i druge varijante dolaze u obzir sem BlackBerry-ja).
Poslednja izmena od Majchek u Ned, 15. Avg 2010. 17:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Majchek, Nisi naveo ono najbitnije, da li ti treba dumb telefon ili, pak smart.Tvoje kriterijume zadovoljavaju, otprilike, sledeći modeli:5800 (Symbina OS, poseduje TS,cena na ovom sajtu je veća od 200e, ali cene nisu tačne, tako da nemoj da se obazireš na to), N78 (takođe symbina telefon), N79 (moguće je naći nov oko 200e i bolji je od n78), 6220(košta nekih 150e i predstavlja po meni najbolju kupovinu tj. nabolji odnos cene/kvalitet, mada on nema WiFi).Od SE-a tu su:C901, k850, c702i svi maju jako dobre kamere, ali ni jedan nema Wi Fi.Od Samsunga možda bi mogao da pogledaš Samsung S8300, poseduje 8Mpx kameru i jako je interesantan model, cena mu je oko 180e, mada on takođe nema WiFi, takođe tu je i samsung S5230W ima wiFi, TS, ali mu je kamera 3Mpx.
Naravno ovi predlozi se odnose na nove telefone, ako želiš polovan telefon, izbor se svakako povećava.
Majchek, po meni bi za tebe najbolji model moga da bude samsung s8000 jet, ako nadjes za te pare, znam da su moji drugovi nasli i za manje, ja ga imam i veoma sam zadovoljan, a jeftinija verzija samsunga koji bi ti mozda odgovarao je s8300 ali on nema wi-fi sto je velika mana
znemanja
*Navela,mogla.
Da li je dumb ili pak smart nije najbitnije.
Sto se tice telefona koje si predlouio od SE-a,otpadaju jer si i sam rekao da nemaju WiFi,koji mi je poprilicno bitan! (Cula sam da cene na ovom sajtu nisu najtacnije )
Zasad sam uzela u obzir N78 i N79 i eventualno 6220.
Svakako bih nov telefon,tj.original.
Dosta mi je polovnih telefona ...
Ako ti jos neki pada na pamet predlozi pa da uporedjujem i gledam i citam rewiewe... bjeka
Hmmm...da. Velik je nedostatak taj sto nema WiFi. Jet ne bih.
Tacnije,ne bih volela touch telefon.
Dosadio je a i poruke je na nekima nemoguce pisati...bar ne brzo.
Majchek, Izvini za grešku oko pola
Koliko vidim više ti odgovara telefon koji nema touchscreen.6220 je svakako najbolji što se tiče cene, ali nema WiFi koji si navela da ti je jako bitan.Onda svakako treba da razmotriš n79, bukvalno sve što si navela pomenuti model sadrži, a pri tome je smart, tako da šta god ti dodatno zatreba na telefonu, uvek možeš da izguglaš odgovarajuću aplikaciju.
Nista ......desava se.
Da. Gledam rewiew N79 na gsm areni,ovde svugde...
Ali i N82 mi je privlacan.
Mislim da bih mogla da ga nadjem prilicno neostecenog kod prijatelja koji prodaje polovne telefone u zaista,zaista dobrom stanju Sta mislite?
Što da ne, ako je neoštećen uzmi. Mada ako dosta kucaš poruke mislim da je bolja tastatura na N82 (iako ne izgleda tako), po danu N79 ima malo bolju kameru ali noću jednostavno LED ne može da se poredi sa xenon-om. Zvuk je bolji i glasniji na N79.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
kakav crni c905,em je mehanicki dosta skrbavo odradjen,em imaju visok procenat smrtnosti
fletovi crkavaju ko blesavi..
n79 je svakako odlican tel,dobra kamera,autonomija,zvuk,jedino sta je lose je tvrda tastatura...ostalo sve sam +
Majchek, N82 ima xenon blic, N79 bolju bateriju. Oba prave odlične fotografije, kod noćnih je N82 u blagoj prednosti. Što se tiče zvuka to ti je telep već spomenuo, da ne ponavljam a ti odluči šta ti je bitnije od ovih navedenih "sitnica"
Dakle prema svemu sudeci N79 sa moje strane pobedjuje. Pokusacu da ga nabavim original po nekoj pristojnoj ceni... Da li iko zna gde moze da se kupi ovaj telefoncic u Novom Sadu? Mogla bih da pitam u ComTrade-u da li imaju,ili da naruce iz BG-a....
Evo i ja da ga pohvalim,za par meseca ce napuniti 2 godine i radi odlicno,posebno bih izdvojio kvalitetne materijale od kojih je napravljen jeste plastika ali dobra,ne ostaju ogrebotine po njoj.Softver je FTP2 i ima neke prednosti u odnosu na N82 i njegov FTP1.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.