HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
telep, tamo sam prvo isao i namestio tako jos na pocetku, al i dalje mi se pojavljuje... Jako cudno. I jos jedna stvar koju ne mogu da provalim je ono kad ocu recimo da povezem facebook account sa kontaktom ili da se ulogujem u facebook na onom friend stream izbacuje mi stalno gresku The service is currently unavailable. Ne znam zasto to izbacuje, internet radi skroz normalno i mogu da idem na fejs preko aplikacije i da surfujem netom..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
acambas, ja samocigledno manijakkkdda je net u pitanju, sadaposebno jer sam pronasao neke ftpklijente pa cu danastavim sa web dizajnom,a pocinjem i da radimod septembra sajt skole u kojoj radim.Videcu danadjem taj program sto si mi rekao.pa cu videti da li ce mi ustedeti malo bateriju
Note IV N9100 dual
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Hm...pitao sam vec za futrole, pa ne bih da smaram. Ali, interesuje me da li je neko mozda posedovao sledecu:
http://www.daxcell.net/Silicon-case-HTC-DESIRE-7225
I ako jeste, kakva su iskustva. Hvala, nadam se da nisam dosadan.
http://www.daxcell.net/Silicon-case-HTC-DESIRE-7225
I ako jeste, kakva su iskustva. Hvala, nadam se da nisam dosadan.
- toda81
- Prijatelj foruma
Treba mi pomog o Motonav app.Iskopirao sam sve na mmc,preimenovao folder igo u MotoNav i instalirao motonav app.Onda sam usao u motonav app i trazi mi da ukucam aktivacioni kod,a ja ne znam koji kod da ukucam.takodje mi pise kad udjem u motonav pa kad preskocim unosenje aktivacionog koda pasettings pa content pa maps za sve mape koje sam ubacio mi ispod naziva mape da je inactive content,a takodje mi i u 3d landmark i u places pise da su inaktivne 

Note IV N9100 dual
Ljudi ako neko ima problema sa baterijom neka pogleda malo bolje ovu temu
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=755903
Kada budem probao javljam rezultate
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=755903
Kada budem probao javljam rezultate
toda81, slika onog translate programa je sa neta... potrazio sam to na marketu, ima ih nekoliko sa istim imenom, skinuo sam ovaj, valjda je taj koji ti imas:

ali ovaj stalno prijavljuje Translation Error, koji god jezik da stavim.
Onda skinem i ovaj, iTranslate:

ovaj se kaci na internet, jer radi na na principu Google Translate. Necu bre na net svaki put kad zelim prevod neceg...
Nisam pametan stvarno, probacu i one ostale da poskidam i proverim...
P.S. izvinjavam se moderatorima ako je ovo trebalo da se stavi u temu o aplikacijama, neka prebaci neko...

ali ovaj stalno prijavljuje Translation Error, koji god jezik da stavim.
Onda skinem i ovaj, iTranslate:

ovaj se kaci na internet, jer radi na na principu Google Translate. Necu bre na net svaki put kad zelim prevod neceg...
Nisam pametan stvarno, probacu i one ostale da poskidam i proverim...
P.S. izvinjavam se moderatorima ako je ovo trebalo da se stavi u temu o aplikacijama, neka prebaci neko...
- toda81
- Prijatelj foruma
Green, Ja imam onaj sto si okacio na prethodnoj strani.Meni se svidja,mada je tacno da se kaci na net.Ja sam sinoc stavio tel na punjac i jutros kad sam se probudio odradio sam sve onoj sto je pisalo nalinku koji je ostavio acambas pa cu videti kako ce to dsc se odrazi na bateriju,mada ne znam da li cu danas imati bas puno vremena da cedim bateriju
Note IV N9100 dual
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Super. Hvala. Jos da vidim gde da ga nadjem. Nesto mi se ne narucuje preko neta. Ako neko zna gde po Bg-u ima da se nadje, neka mi javi.araphel napisao:Anony, ja imam baš ovo čudo, i u suštini nije loše. malčice se raširi kad je pretoplo, ali ništa strašno. Preporuka.
btw. Ja sam iz Po, ali Bg mi je blizu i treba uskoro da skoknem, pa da ne pomislite da sam iz Bg-a, posto se stalno raspitujem za Bg

Namontirao sam navigaciju , malo mi se ne dopada skin MotoNav-a, al dobro.. Nego me mape brinu.. Nasao sam na istom tom forumu mapu sa srbiju, mapa je smesno mala ima 150kb i bukvalno nema niti jednu ulicu, dok mapa recimo nemacke ima 150mb. Ako neko ima mapu srbije koja radi, molio bih da mi je posalje na pp. Hvala!
P.S. Ako imate i srpski voice, to bi bilo strava...
P.S. Ako imate i srpski voice, to bi bilo strava...

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- toda81
- Prijatelj foruma
Anony, pa mi smo zemljaci
Evomeni baterija jos drzi,a skinuo sam je jutros sa punjaca u 11h,maxa xanas nisam maltretirao telefon kao sto znam pa mi ovih 112h koliko mi drzi bateriju nije bas realni vreme za ono sto ja radim sa tel.Definitivnoovaj tel ubija net,bez obzira da li.je.edge,3g ili wifi itoje.ncsjveca smrt za bateriju

Note IV N9100 dual
Interesantno, jako bitna stavka za Desire. Moze neki opis (u temi o aplikacijama), i kako radi, jel prebacuje bas sve app sa Marketa, a i one koje nisu na Marketu? Cisto, ako je toliko jednostavno, da se ljudi ne muce sa raznim "procedurama".toda81 napisao:Skidao sam neke app sa marketa... Skinuo sam vise app koje sluze za prebacivanje app na mmc i kod mene je ta app prebacila bukvalno sve app na mmc.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- toda81
- Prijatelj foruma
Anony, zemljsce, i ja sam bio par dana na listi cekanja u telenoru u mojoj rodnoj Jagodini,ali ssm imao srece ds tamo radi moj zemljak koji je izgleda malo ubrzao ceo proces.Uzivaces i ti u desireu uskoro.
Vlada Zem, sadacuda odemu temu o app zaandroid pa cu napisati kako radi ta app kod mene.
ljudi,otkrio sam da sam rodjen zaTS telefone.Do skoro sam se jezio na pomisao zaTS, a sada mislim da ne mogu da zamislim tel kojinije TS.Mislim da ce jedan moj dobar prijatelj da umre od smeha kad ovo procita jer sam uvek bio veoma rezervisan kada su TS telefoni u pitanju.Jos uvek mi drzi baterija cisto da se malo pohvalim,a sada cu ds jeisforsiram na wifi-u.Kako je ssmo lep osecaj kada kucas poruke...Dosadio sam devojci odkuckanja poruka nocu kad slegne ds spava pa me je obradovala ovim tel
Vlada Zem, sadacuda odemu temu o app zaandroid pa cu napisati kako radi ta app kod mene.
ljudi,otkrio sam da sam rodjen zaTS telefone.Do skoro sam se jezio na pomisao zaTS, a sada mislim da ne mogu da zamislim tel kojinije TS.Mislim da ce jedan moj dobar prijatelj da umre od smeha kad ovo procita jer sam uvek bio veoma rezervisan kada su TS telefoni u pitanju.Jos uvek mi drzi baterija cisto da se malo pohvalim,a sada cu ds jeisforsiram na wifi-u.Kako je ssmo lep osecaj kada kucas poruke...Dosadio sam devojci odkuckanja poruka nocu kad slegne ds spava pa me je obradovala ovim tel
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- toda81
- Prijatelj foruma
Ceftriaxone, hehe,dobar si.Mene je stah i sam kada drzim tel,ako ga dam nekome drugom da ga pipne bveruj mi da mi se zivot skrati u proseku 7 dana po jednom pipanju
Sutra cu da vidim koji ce od ta dva tel brze da uhvatyi fix pa cu.javiti.Nisam probao uopste da se nakacim sa motonav-om na satelite.Da li trebadaac odradim neko dodatno podesavanje da bi mi desire uhvatio fix uz pomoc a-gpsa ili je to fabricki podeseno na telefonu kao sto je slucaj sa symbian telefonima?
Kada udjem u program MoveToSD pise mi ds nemam ni jednu app koju mogu da prebacim na mmc sto znaci da sam ih sve prebacio,ali gore na vrhu tog programa pise phone i ispod njega free 17mb of 147mb, sa desne strane u vrhu ekrana pise SD Card i tu ispod pise koliko mi je zauzeto memorije i koliko je preostalo.To za SD mi ke tacno,ali me zbunjuje memorija telefona sto mi pokazuje da immvsm samo ukupno 174m ukupno na raspolaganju,a samo 17mb free.Kako ke to moguce?ne znam kako mogu prekonekog explorerada vidim sta to imam sve na memoriji telefona.Takodje me zanima da li ncs ovom tel moze da se namesti sam gsm mod,tj ds iskljucim dual mod i da mi tel ne trazi 3G.Meni se malopre na ekranu pojavilo samo G pa pretpostavoljam da je to oznaka za 3G na ovom tel

Kada udjem u program MoveToSD pise mi ds nemam ni jednu app koju mogu da prebacim na mmc sto znaci da sam ih sve prebacio,ali gore na vrhu tog programa pise phone i ispod njega free 17mb of 147mb, sa desne strane u vrhu ekrana pise SD Card i tu ispod pise koliko mi je zauzeto memorije i koliko je preostalo.To za SD mi ke tacno,ali me zbunjuje memorija telefona sto mi pokazuje da immvsm samo ukupno 174m ukupno na raspolaganju,a samo 17mb free.Kako ke to moguce?ne znam kako mogu prekonekog explorerada vidim sta to imam sve na memoriji telefona.Takodje me zanima da li ncs ovom tel moze da se namesti sam gsm mod,tj ds iskljucim dual mod i da mi tel ne trazi 3G.Meni se malopre na ekranu pojavilo samo G pa pretpostavoljam da je to oznaka za 3G na ovom tel
Note IV N9100 dual
toda81, čim ti pokazuje toliko malo memorije znači da nisu prebačene, zato ja i pitam, to mi izgleda malo "bajkovito". Uostalom pogledaj - settings - applications - manage app - on SD card - šta imaš tu. Ja uvek imam oko 75mb interne slobodno i samo widgete čuvam na njoj. Opet kažem, pročitati pažljivo tred što je Telep postavio o tome, to se menja u samom sistemu telefona.
Za mrežu - settings - wireless&networks - mobile networks - network mode.
Za gps - settings - location - use wireless networks.
pozz
Za mrežu - settings - wireless&networks - mobile networks - network mode.
Za gps - settings - location - use wireless networks.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm