Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Kupovinom telefona putem eShop-a svaki kupac dobija na poklon USB Flash Disk 4GB . Poklon se dostavlja na kućnu adresu. Isporuka je besplatna.

Neznam koji je razlog da se ovakav poklon daje samo kada se telefon kupuje putem eShop-a a kada se ode u prodavnicu Telenora tada naravno nema poklona.Mozda je i bolja ovakva kupovina,ne gubi se vreme u odlasku do Telenorove prodavnice a i dobijes nesto.
Jel kupovao neko na ovaj nacin telefon za koliko vremena od narucivanja telefona prodje dana pa ga oni donesu.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Koliko ja znam, sad ako odes u radnju mozes da dobijes telefon na rate, ako narucis preko eShopa onda ne moze, pa valjda otuda i taj poklon, da i korisnici koji kupuju tim putem dobiju nesto :D
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Trenutno imam potrebu za veci broj sms poruka.Sada koristim prenesi 150 i dali je moguce dokupiti jos 50 ili 100 smsa po nekoj povoljnijoj ceni.Trazio sam na njihovom sajtu ali nigde ne nadjoh neku takvu mogucnoct.

Pronasao sam u moj meni tu mogucnost ali kada hocu da je aktiviram oni mi jave da moj tarifnipaket nije podrzan.Znaci mi korisnici ovih starijih prenesi paketa nemozemo koristiti odredjene povoljnosti koje mogu korisnici novih paketa. :angry: :angry: :x

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mislim da ti mozes aktivirati tarifni dodatak "Dodaj SMS" -> KLIK

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Dodaj SMS" tarifni dodatak mogu uključiti korisnici tarifnih paketa: Jedna cena, Moje vreme i Više priče.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... Dodaj-SMS/

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Kakva glupost :o :shock: :x :x

Aktivacija nije uspela!
Usluga je omogućena samo korisnicima starih tarifnih paketa Više priče, Jedna cena i Moje vreme.

Zligor, je upravu,ova usluga se nikako nemoze iskoristiti,ni kroz moj meni,niti slanjem smsa na broj 9000 niti u portalu.Gore sam citirao sta mi odgovore kada pokusam aktivaciju.
Idem na njihov forum svasta cu da im napisem.
IDzO, Zligor, hvala na pomoci :D :wink:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

deksicom, to je jedna od nepovoljnosti Prenesi tarifnih paketa, sto ne mogu da se aktiviraju dodaci za sms. mt:s je bolji u tom pogledu, posto na MIX paketima mogu da se aktiviraju svi tarifni dodaci.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Sad sam im poslao meil pa cu videti dali ce odgovoriti i sta ce odgovoriti.Ali tarifni paketi Više priče, Jedna cena i Moje vreme,cinimi se da su to sve pripeid paketi,ako je tako zasto su na portalu stavili ovu ponudu jer sam ja na portalu registrovan kao postpeid korisnik i ako je nemogu iskoristiti nevidim razlog zasto su je i tu ponudili.
:wacko: :wacko: :wacko:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

deksicom napisao:Ali tarifni paketi Više priče, Jedna cena i Moje vreme,cinimi se da su to sve pripeid paketi,ako je tako zasto su na portalu stavili ovu ponudu jer sam ja na portalu registrovan kao postpeid korisnik i ako je nemogu iskoristiti nevidim razlog zasto su je i tu ponudili. :wacko: :wacko: :wacko:
Postpaid Jedna cena
Postpaid Vise price
Postpaid Moje vreme

Elem, to sto tebi treba Telenor nema. Samo Telekom.
Jedino sto bi ti eventualno odgovaralo je OVO. Ali to bi ti ispalo 140 dinara skuplje od kombinacije Stari prenesi 150 + dodatak SMS 200, kada bi mogli da se iskombinuju. Medjutim, za te pare dobijas bombu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Lobachewsky, tacno je da su ovo prenesi paketi,nisam obracao paznju dosad na njih jer nisu bili zanjmljivi pa sam zato mislio da su to pripeid paketi.Ovaj link sto si mi ti predlozio mislis na Prenesi plus 500 mb.nije to lose negde bi mi bilo skuplje 400 din.nego li sto sada placam ali kad pogledam neki prosek ja i sada predjem po 150 din.preko pretplate a ovim paketom bi taman sve potrebe podmirio.Ubrzo mi izlazi i drugi ugovor po redu pa mozda podnovim nekog u porodici novim telefonom i tada da predjem na prenesi plus 500.
Hvala i tebi na predlogu. :wink: :wink: :wink:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ljudi,Telenor o5 uvodi neke novine u cenovnik,nadam se da ostali operateri nece (ovog puta) ispratiti ove nove "mere" (al' za malo)... :disgust: :uhuh:

SMS ka inostranstvu

Cene slanja kratkih SMS poruka ka inostranstvu:

za sve Telenor korisnike cena je 15.00 dinara po jednoj poruci

PDV i Porez na upotrebu mobilnog telefona nisu uračunati u cenu.

IZVOR
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

51Pegasi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 11:27

Post od 51Pegasi »

Pa cena poruke ka inostranstvu je vec dugo 15 din bez poreza. Telenor je jos u aprilu-maju 2008. povecao cenu SMSa ka inostranstvu sa 5,5 na 10din, pa je nakon nekoliko meseci povecana na 15din.

Nego, ja bih rekao da je sada vazna vest da su paket Fleksi, za koji i nije neka steta, i Specijal 650 otišli u "penziju".

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

51Pegasi,ok ako je tako (mada ga stvarno preterase sa cifrom),nadam se da ce kod "ostalih' ostati kao i do sad. :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Vidi stvarno ih vise nema paketi fleksi i specijal.Taj fleksi sam koristio dva meseca i ono je stvarno lose bilo,odu ti onih 500 din.zacas.Hteo sam tada taj paket jer je i megabajte pokrivao ali kad sam video kako je sve to funkcionisalo brzo sam presao na prenesi.
51Pegasi, u pravusi da i nije neka steta sto ih nema.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Jos jedan novi telefon u ponudi :) , Nokia C6, svaka cast za brzinu.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... one_id=268

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

e da imam c6 mislim sitroen pa i da ga uzmem :wink: ,salim se super,nego pricao mi neki ortak da bi trebalo kao od septembra da pocne iphone 4 da ide preko telenora,pa jel je cuo neko nesto o tome?? btw to bi bilo odlicno :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Odlicna ponuda i prihvatljiva cena,i to na rate.antec, Pa oce telenor nekad i brzo da reaguje,ja kad sam kupovao n79 on se pojavio pocetkom oktobra a u novembru je vec bio u telenoru i tad sam ga ja kupio i platio 30000 din. u tarifi prenesi 150 a C6 je u tarifi prenesi 200 , 22000 din.Zato i kazem da je povoljna cena.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Andrijano, ide ta pricha vec nekih mesec dana, a videcemo sta ce da bude. Koliko sam ja obavesten, pregovori su zapeli oko paketa jer Apple insistira da ima odredjeni procenat od toga kao i svuda u svetu, i insistira na velikom broju megabajta bez kojih iPhone jednostavno nije to sto jeste. Videcemo sta ce da bude.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Kada bi se pojavio iPhone 4 razgrabili bi se ljudi kao nenormalni, verovatno bi otisle zalihe za nekoliko dana. Meni nije jasno zasto Telenor nema u ponudi niskobudzetne HTC telefone, ovo sto imaju je uglavnom suvise agresivno za novcanik :).

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

I ja sam juče kroz neki nezvanični razgovor saznao da je Telenor već ugovorio iPhone za norveško tržište i da planiraju i kod nas da ga ponude. Navodno će biti i 3GS i 4-ka, možda i iPad 3G.

Odgovori