dekodiranje n97mini i e72
dekodiranje n97mini i e72
drugar je uzeo u telenoru ova dva tela ...ali sad ima problem da koristi 064 kartice...
da li je moguce kod nas dekodiranje ovih mob telefona i koliko to kosta>?
da li postoji bilo koji drugi nacin da koristi kartice 064 na ovim telefonima??
da li je moguce kod nas dekodiranje ovih mob telefona i koliko to kosta>?
da li postoji bilo koji drugi nacin da koristi kartice 064 na ovim telefonima??
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
hajro86,
N97mini moze po ceni od 60e
E72 u DM3 servisima najblizi nama Bec, Austrija po ceni od 50tak EUR
poz
N97mini moze po ceni od 60e
E72 u DM3 servisima najblizi nama Bec, Austrija po ceni od 50tak EUR
poz
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
loki13,
Tako nekako.......
hajro86,
Nisu problem nasi servisi,no nase malo trziste,ljudi koji trenutno to rade na "direct unlock",a koje je spomenuo kolega traze minimum skupljenih 200 komada da bi uopste dalje pricali.......
Za kupovinu takvog uredjaja treba citavo malo bogatsvo,koje u nasim malim zemljama nije isplativo,pa stoga svi cekaju resenja i update na postojecim boxovima,koji opet nisu mali ali bar nekad budu isplativi......
Nadam se da me razumes,sta htedoh reci......
pozz
Tako nekako.......
hajro86,
Nisu problem nasi servisi,no nase malo trziste,ljudi koji trenutno to rade na "direct unlock",a koje je spomenuo kolega traze minimum skupljenih 200 komada da bi uopste dalje pricali.......
Za kupovinu takvog uredjaja treba citavo malo bogatsvo,koje u nasim malim zemljama nije isplativo,pa stoga svi cekaju resenja i update na postojecim boxovima,koji opet nisu mali ali bar nekad budu isplativi......
Nadam se da me razumes,sta htedoh reci......
pozz
skupio sam nekih 70e i hteo bih da dekodiram e72 sa telenora ..ali sad ne znam kod koga da odem...plasim se da mi neki nasi serviseri samo ne sprze neki chip pa posle mogu da se slikam sa telefonom...zna li ko gde se to provereno profesionalno radi...da mi ne osakate nesto telefon?:(
i da li cu to moc da platim sa 70e??:)
i da li cu to moc da platim sa 70e??:)
dekodiranje e72
ma kakvo strpljenje ja sutra idem da pogledam ko moze to da mi odradi..nema cekanja
))
ionako sam ko sugav bez 064:)) ovaj me telenor nervira opasno...

ionako sam ko sugav bez 064:)) ovaj me telenor nervira opasno...
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
oscar1980, vec pitano nekoliko puta, vec odgovoreno nekoliko puta NE!!
hajro86, javis se Grgi i ete...i kod mene je 50eur ali ono sto vecinu odbija sto je vreme cekanja na serveru preko koga se radi, u ovom momentu, 6 dana i jos neki sat...
hajro86, javis se Grgi i ete...i kod mene je 50eur ali ono sto vecinu odbija sto je vreme cekanja na serveru preko koga se radi, u ovom momentu, 6 dana i jos neki sat...
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
juce sam bio u servisu da mi dekodiraju e72 ..pitam moze li da se dekodira ovaj tel preko logova on kaze moze ..dogovorimo se oko cene (60e) i da se cujemo za dan ..eventualno dva...
danas me zove lik iz servisa kaze da ne moze da se dekodira ovaj moj primerak e72 preko loga jer je neka novija verzija....i da moram cekat jos koji mesec kad krene dekodiranje i za ovaj model:(((
moze li to ko da mi objasni sta znaci?kakva je ovo verzija ??iz telenora sam ga uzeo pre mesec dana...
ima li ko resenje za ovaj moj prob??
danas me zove lik iz servisa kaze da ne moze da se dekodira ovaj moj primerak e72 preko loga jer je neka novija verzija....i da moram cekat jos koji mesec kad krene dekodiranje i za ovaj model:(((
moze li to ko da mi objasni sta znaci?kakva je ovo verzija ??iz telenora sam ga uzeo pre mesec dana...
ima li ko resenje za ovaj moj prob??