HTC Desire HD
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
HTC Desire HD
Specifikacija
Slike iz ruke
GENERAL
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 900 / 2100
SIZE
Dimensions 123 x 68 x 11.8 mm
Weight 164 g
DISPLAY
Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 480 x 800 pixels, 4.3 inches
- Accelerometer sensor for UI auto-rotate
- Proximity sensor for auto turn-off
- Touch sensitive control panel
- HTC Sense UI
- Multi-touch input method
SOUND
Alert types Vibration, MP3, WAV ringtones
Speakerphone Yes
- 3.5 mm audio jack
MEMORY
Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records Practically unlimited
Internal 1.5 GB; 768MB RAM
Card slot microSD, up to 32GB
DATA
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth Yes v2.1 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, microUSB v2.0
CAMERA
Primary 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, dual-LED flash
Features Geo-tagging, face detection
Video Yes, 720p
Secondary No
FEATURES
OS Android OS, v2.2 (Froyo)
CPU Qualcomm Snapdragon QSD8255 1 GHz processor
Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
Browser HTML
Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes
Colors Black, Brown
GPS Yes, with A-GPS support
Java Via third party application
- Digital compass
- Dedicated search key
- Google Search, Maps, Gmail
- YouTube, Google Talk, Picasa integration
- MP3/AAC+/WAV/WMA9 player
- MP4/H.263/H.264/WMV9 player
- Facebook, Flickr, Twitter applications
- Voice memo
BATTERY Standard battery, Li-Ion 1230 mAh
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Isto ko obican desire, s tim sto ima vecu memoriju i bolju kameru.. Baterija kolko vidim cak i slabija, i ima eto veci ekran, sto znaci da ce baterija da mu traje jos krace nego na obicnom Desire, koji muku muci sa time.. Totalno bespotreban model, bar po meni... Mnogo mi se vise dopada obican desire, jer je zbog manjeg ekrana manji a samim tim bolje lezi u ruci i u dzepu.. Al dobro, ko voli nek izvoli
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ne svidja mi se baterija, a ni ovi dugmici mi nisu interesantni,vise volim ove ,,obicne"... sve ostalo je super,mada su mogli da mu stave jos malo vecu rezoluciju ekrana,ali je i ovo super!
Projektovana cena oko 500 funti,stize 13.10.2010 ako sam dobro upamtio
Projektovana cena oko 500 funti,stize 13.10.2010 ako sam dobro upamtio
Poslednja izmena od Ceftriaxone u Sre, 15. Sep 2010. 16:52, izmenjeno 1 put ukupno.
ex ivan87
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
vanjuska, Kako isto kao Desire ovo je klasa iznad njega, novi procesor 45 nm, Adreno 205 grafički čip, aluminijumsko telo, vidi koliko RAM-a ima. Ovo je EVO za Evropu.
telep, ne znam, čini mi se da si rekao da ti je Desire veliki, a ovaj je veći i od HD 2, jeste odličan ali mnogo je veliki, ja se nadam nekom nasledniku Legenda po mogućstvu sa 3.0 i xenonom.
Dobri telefoni danas od HTC-a, ali su mi nekako dosadni, mnogo mi je jači utisak, što se tiče dizajna ostavila Nokia, naročito E7, samo da nije symbian. i da ima malo bolje specifikacije. Valjda će uskoro i N9, sa boljim karakteristikama, a sličnim dizajnom.
telep, ne znam, čini mi se da si rekao da ti je Desire veliki, a ovaj je veći i od HD 2, jeste odličan ali mnogo je veliki, ja se nadam nekom nasledniku Legenda po mogućstvu sa 3.0 i xenonom.
Dobri telefoni danas od HTC-a, ali su mi nekako dosadni, mnogo mi je jači utisak, što se tiče dizajna ostavila Nokia, naročito E7, samo da nije symbian. i da ima malo bolje specifikacije. Valjda će uskoro i N9, sa boljim karakteristikama, a sličnim dizajnom.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
vanjuska, ne znam, ovaj procesor znači manju potrošnju energije, SLCD manje troši od LCD kod HD2, trebalo bi da izdrži jedan dan, videćemo, mada, slažem se i sa tobom i sa telepom, ne znam šta je sledeće 4.5, 5 inča, mislim da je ovo već neki gornji limit da bi se uređaj mogao nazvati mobilni telefon. telep, biće valjda uskoro nešto i za nas 3.2 - 3.7 inča.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Nokia trenutno pravi najbolje telefone po hardverskim specifikacijama (kako smo inace navikli da sudimo o jednom uredjaju (da ima sve)). Ali Android vs Symbian na touch screenu. Dovoljno da se Nokia zaobidje u sirokom luku. Jedino ako nekome treba HDMI po svaku cenu, pa je spreman da zrtvuje celokupan dozivljaj telefona- jer je operativni sistem na TS-u taj koji ga formira u najvecoj meri.
Sto se tice baterije, ljudi, nije vazno kolika je... Ne utice samo suv kapacitet na njeno trajanje, vec i optimizacija softvera, procesor, displej. Sigurno je natempiran da glat izgura jedan dan. Zasto proizvodjaci ne zele da baterija traje duze... verovatno zato sto ostavljaju mesta za unapredjenja.
Sto se tice baterije, ljudi, nije vazno kolika je... Ne utice samo suv kapacitet na njeno trajanje, vec i optimizacija softvera, procesor, displej. Sigurno je natempiran da glat izgura jedan dan. Zasto proizvodjaci ne zele da baterija traje duze... verovatno zato sto ostavljaju mesta za unapredjenja.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Kako su dobro unapredili Sense UI http://www.youtube.com/watch?v=ovTgnlASGAg
Odlično izgleda, symbian stvarno loše izgleda u odnosu na ovo.
Odlično izgleda, symbian stvarno loše izgleda u odnosu na ovo.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White