A1 novosti
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Sada i vip ima povoljnosti za medjunarodne razgovore.
60 minuta priče sa Evropom
Od sada možeš da uživaš u besplatnim minutima za međunarodne pozive i razgovaraš uz veliku uštedu sa poslovnim saradnicima, prijateljima i rođacima širom Evrope, sa mesečnom pretplatom od samo 390 dinara. Jednostavno aktiviraj paket i dobijaš 60 besplatnih minuta mesečno za međunarodne pozive ka evropskim zemljama i to za:
1) pozive iz Srbije prema fiksnim brojevima
2) pozive iz Srbije prema brojevima mobilnih operatera u okviru Telekom Austrija Grupe (TAG)
Aktiviranje paketa je jednostavno:
pošalji SMS sa tekstom 60 na broj 1281
pozovi Korisnički servis na 060 1234 ili
poseti bilo koji Vip centar
Za aktivaciju paketa, neophodno je da imaš najmanje 3 plaćena računa.
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1030.html
60 minuta priče sa Evropom
Od sada možeš da uživaš u besplatnim minutima za međunarodne pozive i razgovaraš uz veliku uštedu sa poslovnim saradnicima, prijateljima i rođacima širom Evrope, sa mesečnom pretplatom od samo 390 dinara. Jednostavno aktiviraj paket i dobijaš 60 besplatnih minuta mesečno za međunarodne pozive ka evropskim zemljama i to za:
1) pozive iz Srbije prema fiksnim brojevima
2) pozive iz Srbije prema brojevima mobilnih operatera u okviru Telekom Austrija Grupe (TAG)
Aktiviranje paketa je jednostavno:
pošalji SMS sa tekstom 60 na broj 1281
pozovi Korisnički servis na 060 1234 ili
poseti bilo koji Vip centar
Za aktivaciju paketa, neophodno je da imaš najmanje 3 plaćena računa.
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .1030.html
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Danas sam bio u VIP-u da uzmem postpaid broj i ostvarim ovaj popust od 50% +25% jer sam uzeo samo karticu bez telefona i pita neki covek da li se naplacuje uspostava veze kad se trose besplatni minuti u mrezi i prodavac mu odgovori: da! dok se trose minuti na sve mreze onda ne, ali kad se potrose i pocnu minuti u mrezi da se trose onda se naplacuje. Ja mislim da se ne naplacuju, da li neko zna da li se naplacuje ili ne?
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Da dobra fora, mozda nekom drugom
ja sam i rekao prodavcu da se ne naplacuje uspostava veze kod dodatnih minuta u mrezi, a on kao u pravu ste. Ali onaj sto je pitao je dobio pogresnu informaciju. Inace ove devojke sto rade u korisnickom servisu su toliko ljubazne i jos ti nude da ih zoves ponovo ako imas jos nesto da ih pitas, prosto covek da pozeli da ih zove
Kod mene je signal Vip-a pun, a Telenora nije uvek.

Dobijate kredit kada vas zovu
Vip je u Srbiji krenuo sa novom vrstom promocije. Naime, svi novi i postojeći pripejd korisnici imaće mogućnost da dobiju kredit kada primaju pozive.
Za svaki minut primljenog poziva, kredit će se uvećavati za 10 dinara, bez obzira na to iz koje mreže dolaze pozivi, a bonus kredit se može koristi za sve pozive, SMS i MMS, takođe prema svim mrežama.
Novi korisnici će automatski biti uključeni u ovu akciju kada aktiviraju svoju karticu, dok postojeći moraju da se za nju registruju i uplate najmanje 200 dinara kredita. Isto toliko treba da uplate i novi korisnici nakon isteka perioda od sedam dana, ukoliko žele i dalje da dobijaju bonus kredit na ovaj način.
Za sve dodatne informacije posetite www.vipmobile.rs ili pozovite korisnički servis na 060/1234. Akcija će trajati do kraja novembra.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Nyuszika, piše i na sajtu. Evo ti adresa: http://www.vipmobile.rs/vip-ukratko/pre ... ekstId=188
Inače važi dva meseca, tj. do kraja novembra. Ali opet, nije loše.
Inače važi dva meseca, tj. do kraja novembra. Ali opet, nije loše.