Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
jedno pitanje,ako ubacim novi softver u telefon da li ce mi se obrisati sve sa telefona?ajde aplikacije tu i tamo,ali imam garmin cele evrope i azije i zbog toga mi je frka.
Poslednja izmena od Behemoth u Uto, 14. Sep 2010. 09:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Uradio sam sve,naravno nista se nije obrisalo iz memorije.Hvala Ninolina za brz odgovor 
E sad,telefon ume malo da zakuca,ali oprastam mu zbog dobre kamere,preglednosti ekrana i dobroj navigaciji.
Lomio sam se izmedju ove Nokie i Iphone 3G ali Iphone ne ispunjava moje kriterijume,to bi mozda mogao tek 3GS ali mu je cena i dalje jaka..

E sad,telefon ume malo da zakuca,ali oprastam mu zbog dobre kamere,preglednosti ekrana i dobroj navigaciji.
Lomio sam se izmedju ove Nokie i Iphone 3G ali Iphone ne ispunjava moje kriterijume,to bi mozda mogao tek 3GS ali mu je cena i dalje jaka..
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Evo posle konstatnog arcenja softver se daleko bolje pokazao,nije zakucao nijednom,odziv na touch je bolji,brze otvara aplikacije.Sve u svemu zadovoljan sam.
Lik cak nije ni umeo da menja softver,kad sam pogledao a ono prva verzija iz fabrike.Tuga.
Sve u svemu za moje potrebe odlican telefon,iako sam bio skeptik prema njemu.Ali posle 5800 ovo je pravo iznenadjenje
Lik cak nije ni umeo da menja softver,kad sam pogledao a ono prva verzija iz fabrike.Tuga.
Sve u svemu za moje potrebe odlican telefon,iako sam bio skeptik prema njemu.Ali posle 5800 ovo je pravo iznenadjenje

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
LJUDI POMOZITE MOLIM VAS , ovako imam n97 i hteo sam da instaliram neke teme , kako sam instalirao tako je fon blokirao , izvadio sam pa sam vratio bateriju i probao da ga upalim ali pokaze homescreen NOKIA i nece daljde , pomozitee .. taj sam problem imao i sa 5800 ali se vremenski vratio u zivot i pokrenuo . Ja mislim da se softver , sta vi mislite i kako to da resim ?!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Mirko BGD imam odbojnost prema tome.jednom sam priključio m600 da se napuni preko usba i ploča mi je crkla.tako da imam malih psihičkih problema zbog toga.znači samo sam uštekao usb sa m600 i ploča nestade...i više se nikada nije upalila.
inače ljudi se žale na bateriju a ja sam ono što se kaže zadovoljan sa ovim mobom.
inače ljudi se žale na bateriju a ja sam ono što se kaže zadovoljan sa ovim mobom.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
lepenica, ima objasnjenje, a i resenje.. Verovatno pokusavas da prebacis fajl preko Bluetooth-a.. A verovatno su ti i poruke podesene da se cuvaju na internoj memoriji tj. memoriji telefona, a ne na mass storage tj. eksternoj memoriji(to je tih 32GB koje spominjes).. posto fajlovi koje saljes preko BT-a stizu u Inbox sa porukama, tu je problem.. Idi u Messages/ Options/ Settings/ Other/ i pod Memory in use izaberi Mass memory.. Ako prebacujes fajlove preko kabla ovo ne moras da menjas..
Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 05. Okt 2010. 19:04, izmenjeno 2 puta ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pozdrav za sve, meni je hitno potrebna pomoć jer ne znam kako da riješim ovaj problem. Updatevo sam softwer na nokia n97 sa softwera 11 na softwer 22 i sad kad je sve to odradio uspješno kada se telefon upalio izbaci mi grešku: Memorija puna. Obrišite ili premjestite neke podatke iz memorije telefona C:, poslije toga mi izbaci još jednu grešku memorije i jednostavno mi ne da uci ni ukakve aplikacije i postavke telefona da bi mogao resetirati memoriju ili resetirati telefon. Sve sam pokušao resetovati telefon sa *#7370#, sa tri dugmeta na tastaturi, ne mogu ga konektovati preko pc suite da tako probam brisati memoriju ukratko rečeno nemam rješenje da popravim ovu grešku. Inače telefon nije imao ni 1gb popunjene memorije a imao je problem sa ocitavanjem ostatka memorije, memoriju telefona je očitavao ali rest hdd F memorije nije
Pozdrav i nadam se da ce te mi pomoci
Pozdrav i nadam se da ce te mi pomoci