strasno dvoumljenje n86 i e72

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

strasno dvoumljenje n86 i e72

Post od kostadin »

imam n86 i odlicno me sluzi, odlican je telefon i svidja mi se, medjutim uzasno me privlaci e72...ne znas sta cu. znam karakteristike oba telefona, po ceo dan samo to gledam... ako moze neko ko koristi e72 da mi pripomogne, jeli se kad pokajao sto ga je uzeo... zanimaju me komentari korisnika istog, ponajvise navigacija i baterija, brzina rada... Svidja mi se sto je tako elegantan i kvalitetno odradjen, ne kazem da n86 nije, al bi izbegao efekat rizika crkavanja slajda, znam da gubim kameru, recite mi jel upotrebljiva bar malo ta na e72 ? hvala na odgovorima

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

kostadin, moji utisci u mini testu -> KLIK

Ja koristim Symbian odavno i pomalo mi je dosadio, ali posto se i meni 72-ka nenormalno svidela onda sam je uzeo, ali i pored negativnog iskustva ja bih je i dalje rado posedovao, mada sada bih teze presao preko OS-a jer znam da vecinu stvar imam i na 6630, osim wifi-ja i navigacije.
Poslednja izmena od IDzO u Pon, 27. Sep 2010. 23:32, izmenjeno 1 put ukupno.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

kostadin, ja bih ostao na n86. Iskreno meni se mnogo vise svidja e71 od 72-ke.
Osim qwerty-ja sve je na stranu 86-ce.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

I ja bih dao prednost telfonu n86 ali taj flet me je uvek plasio,original i traje nesto ali kad ti serviseri stave kasnije kineza on nesastavi ni 6 meseci.Ja bih se raspitao kako flet kabal sluzi ako je to uredu ostao bih na n86.
Znas kako je unas srba -u tudjega tatka uvek je ... :D :D

Darko94
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 30. Jul 2009. 17:29

Post od Darko94 »

imao sam priliku oba da cackam i n86 mi se vise svidela tako da bi ja na tvom mestu ostao na n86..ali eto ako te n72 bas toliko privlaci uzmi ga :)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

kostadin, Jedno petsto puta smo do sada ponovili da se ne moze praviti direktna komparacija telefona kao celine izmedju N serije i E serije.To su dva razlicita sveta i sve zavisi sta ti je vise potrebno.
deksicom napisao:Znas kako je unas srba -u tudjega tatka uvek je ...
... veca plata. Da definitivno. :D
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kostadin »

Wicker Man, ne treba mi telefon uopste ;-) ajde da ukinemo temu poredjenja telefona, ako vec ne moze da se poredi... ja ih i nisam poredio, rekao sam da znam karakteristike oba modela, znam sta nudi jedan sta drugi, to nisam pitao...trazim savete ljudi koji koriste e72, postavio sam par pitanja : rad navigacije , trajanje baterije, brzina rada i upotrebljivost kamere ? al vise mi ni to ne treba, necu da postavljam pitanja... u redu je

hvala svima koji su pomogli i dali komentar

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

kostadin, Care ja ne znam koliko imas "leta" ali po prethodnom postu "zvucis" kao neko uvredjeno dete koje nije dobilo sta je trazilo pa se duri i kao sad mi vise ne treba to.
Dakle, kao sto rekoh, poredjenje dva telefona kao celine iz E serije i N serije je jako nezahvalno i tesko jer su namenjeni potpuno razlicitim korisnicima.
Medjutim ako tebe konkretno zanimaju delovi ova dva telefona tipa kamera,baterija,zvuk, itd. i ti kazes bitno mi je samo to i to, a ostalo je manje vazno onda ce ti clanovi bez problema reci bolju opciju.
Ako vec hoces multimediju,kameru,bolji jaci zvuk, itd. normalno je da je tome bliza N serija jer su joj to aduti.
Ako hoces jacu bateriju,qwerty tastaturu,poslovan izgled,dobru izradu,a multimedija ti je nebitna, e onda je sasvim prirdno da gledas E seriju kao kandidata.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

S tim sto E72 i ne zaostaje puno za N86 sto se multimedije tice, sem mozda u kameri, tako da bi ovde E72 bio pun pogodak. Da ne pominjem to jos koliko ce dugo biti popularna na trzistu, E71 vec 2 godine drzi solidnu cenu.
Pozdrav

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kostadin »

Wicker Man, ma nervira me vise ta prica, "ponovili smo 500 puta" , "o tome je vec bilo reci" , "takva tema postoji" , pa nema svako vremena da sedi i cita po ceo dan, ako je vec neko posetio forum i ako pita nesto, ako znas i hoces odgovori coveku, pomozi mu, ako neces nemoj nista ni pisati... hvala na savetima sto se telefona tice

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

kostadin, sa tehnicke tacke gledista, mozda i ne dobijas bas nista sa E72, dok sa, recimo, estetske strane dobijes dozu elegancije, dozu otmenosti i slicno. Takodje, i sa ergonomske tacke dobijes drugaciju orijentaciju tastature i ekrana, sto ce usloviti i malo drugaciji osecaj pri koriscenju. Da kojim slucajem vec nemas N86, preporuka bi bila za E72, ovako, po mom misljenju, nema potrebe za zamenom, bar jos neko vreme...

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kostadin »

Green, upravo je to ono sto sam trazio...

uzeo sam e72 i nisam se pokajao, bele boje je, izgleda fenomenalno, prvi utisci su odlicni, ipak nije za mene slajd varijanta, ovo mi se mnogo svidja...

hvala svima na savetima, samo da baterija bude kao sto ocekujem i ovo je trenutno vrh nokia za mene...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

i jeste vrh, uzivaj... P.S kamera je vrh :wink: :wink: :wink:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

kostadin, ako je tako, ljudino, sta da ti kazem, cestitam na izboru :)

Baterija ce opravdati tvoja ocekivanja, ne brini, bas kao i sve ostalo na telefonu... 8)

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kostadin »

prezadovoljan sam... vrhunski telefon... hvala ponovo i opet ;-)
ovo je fantazija od telefona... nema sta nema, za mene kompletan skroz ;-D

Odgovori