Potreban mi je savet vas, iskusnih u ovoj oblasti, koji telefon da kupim. Čitajući razne kritike po časopisima i NET-u odabrao sam ova dva modela koja sem svojih osobina zadovoljavaju i još jedan kriterijum, a to je cena!
Nokia 6600 mi je dugo bila favorit, pa je zatim izašla i 6630 koja mi je malčice skupa, pa onda Motorola V3 koju bih možda mogo sebi da priuštim.
Moj izbor bi se definitivno zaustavio na 6600, ali kada sam nedavno u časopisu "Mikro" pročitao šta sve može na softverskom planu da se uradi Motoroli V3, odlučio sam da još malo sačekam i pitam ljude koji poznaju materiju nešto više od mene.
Konkretno u "Mikru" je pisalo kako softver (operativni sistem, firmver...) nije baš na zavidnom nivou, a na netu postoji nova verzija... pa onda postupak updateovanja... a kada sam čuo šta može da se uradi izmenama nekog fajla u Hex Editoru... zastao mi je dah!

U suštini, volim da se igram sa ovakvim stvarima, pogotovo kada na raznim forumima postoji gomila geekova (zaluđenika) koji ne miruju i neprekidno rade na tom polju... i eto neiscrpne zanimacije.

Takođe molim i za preporuke nekih prodavnica u Beogradu gde mogu kupiti originalne ili takozvane "Full" pakete, a da pri tom cena ne bude mnogo veća od "osakaćene" verzije. (Ipak volim da budem "advanced user" na svakom polju

Eee... imam mnogo toga još da pitam, ali neka to bude za sada.
Pa, mnogo vam hvala!
PS: Nemojte se vezivati samo za ova dva modela. Ako neko ima nešto slično da predloži, naravno, u istom cenovnom opsegu, biću veoma zahvalan.